Göbel pompă de apă PTO MT300 fără accesorii la prima vedere:


  • Pompă grea din fontă cu conexiune PTO
  • Auto-amorsare până la 6 metri
  • Pompe de până la 280 l/min
  • Pentru fertilizare, curățare și udare

Göbel pompă de apă cu priză de putere MT 300 - pentru udare și irigare sau pentru golire și plivire.

Pompa grea din fontă de la Ferroni poate pompa 150 sau 280 l/min în funcție de modul de funcționare și este ideală pentru uz agricol.

Pompa de apă MT300 este o pompă grea din fontă, cu conexiune la priza de putere și lanț de prindere pentru o fixare sigură la tractor. Pompa de apă este extrem de robustă și potrivită pentru utilizarea profesională în agricultură. Cu pompa de apă cu priză de forță "MT 300", achiziționați o pompă de înaltă calitate, din fontă montată cu autoamorsare, cu conexiune la priza de forță și lanț pentru o fixare sigură la tractor. Acest produs de calitate "Made in Italy" de la Ferroni vă ajută să transportați apa confortabil și ușor.

În funcție de setare, pompa mare Ferroni poate asigura o capacitate de pompare de 150 până la 280 l/min. Pompa de apă ML20 acționată prin priză de forță este fabricată din fontă robustă de 21,0 kg și este ușor de atașat la racordul arborelui (1 3/8") al tractorului sau al tractorului. O flanșă de cuplare suplimentară permite, de asemenea, atașarea la cultivator. Lanțul de prindere suplimentar previne alunecarea.

Cu pompa de priză de putere MT 300 puteți curăța mașini, remorci etc. cu presiune ridicată și le puteți spăla (de asemenea, cu săpunuri). Pomparea apei sau umplerea iazurilor, irigarea sau fertilizarea terenurilor agricole sau aplicarea de erbicide. MT 300 are conexiuni de 1 1/2" IT / 40 mm pe partea de aspirație și presiune. Pompa PTO se rotește la o viteză maximă de 700 rpm și are o putere de 7,5 KW/10 CP.

Prezentare generală a pompei de apă cu priză de putere MT 300:

  • Pompă grea din fontă cu conexiune PTO
  • Cu lanț de prindere pentru o fixare sigură la tractor
  • Furtun de aspirație de 3 m cu inserție spiralată
  • Furtun de înaltă presiune de 7 m cu duză de pulverizare și conexiuni
  • Auto-amorsare până la 6 metri
  • Manevrare simplă și montare și demontare ușoară

Pompare peste

Dacă doriți să pompați apă dulce sau murdară, trebuie să folosiți o pompă cu autoamorsare (adesea numită și pompă de grădină). O pompă autoamorsantă, cum ar fi Göbel MT 300, are atât un furtun de aspirație, cât și unul de refulare. Furtunul de aspirație cu coșul de jos este plasat în sursa de apă a pompei autoamorsante, astfel încât apa să fie preluată în pompă prin intermediul furtunului de aspirație. Apa este apoi evacuată prin furtunul de presiune. Atunci când utilizați filtrul, asigurați-vă că acesta se află la cel puțin 20 cm sub suprafață.

Irigare

Pentru udarea plantelor, a câmpului sau a grădinii, puteți opta pentru pompa de apă PTO. Pompele de grădină sunt disponibile într-o mare varietate de modele, cele mai mari diferențe fiind în ceea ce privește înălțimea de refulare, adâncimea de aspirație și debitul. Cu cât pompa trebuie să absoarbă mai adânc, cu atât se pierde mai multă presiune a apei. În comparație cu ML 20, MT 300 are o presiune de irigare mai mare și gestionează cu aproximativ 100 l/min mai mult.

Umplerea unui iaz

Umplerea unui iaz sau a unei piscine necesită o pompă de apă care să poată manipula apă proaspătă și să furnizeze apă la presiune ridicată. În mod normal, în acest scop se folosește o pompă de grădină.

Atenție: la pompele ML 20 și MT 300, este absolut interzisă închiderea jetului de lichid evacuat în timpul funcționării normale a pompei. Această creștere a presiunii lichidului din interiorul pompei ar deteriora pompa și ar reprezenta un mare pericol pentru utilizator.

Atunci când folosiți pompa cu priză de apă, evitați să o folosiți uscată (fără lichid, cu excepția fazei de umplere) și cu lichide care conțin substanțe abrazive, cum ar fi nisipul. Nu pompați lichidele de drenaj și nu scurgeți apa.

Notă privind utilizarea:

  1. Verificați instalarea corectă înainte de funcționare
  2. Asigurați-vă că filtrul se află la cel puțin 20 cm sub suprafața de la capătul furtunului de aspirare
  3. Conducta de presiune trebuie să fie conectată corect
  4. Introduceți țeava încet pentru a evita ruperea lanțului în punctul de agățare și în carcasa pompei.
  5. Ajungeți treptat la viteza dorită: dacă pompa are dificultăți de umplere, măriți viteza și apoi readuceți-o la valoarea dorită.
  6. Dacă dificultatea persistă, introduceți supapa de jos, scufundați bine furtunul în apă sau curățați filtrul.
  7. Țineți persoanele și animalele departe de tractor în timpul fazei de pornire.
  8. Evitați accelerarea sau decelerarea bruscă a arborelui de alimentare.
  9. După utilizarea pompei, aceasta trebuie curățată cu apă curată dacă a fost utilizată cu alte lichide.
  10. Pompa ar trebui apoi să fie parcată cu deschiderile orientate în jos pentru a permite apei reziduale să iasă.

IMPORTANT: introduceți aproximativ 0,05 litri de ulei de lubrifiere prin orificii și închideți-le cu capacele de protecție furnizate. Îndepărtați totul uniform cu una sau două ture, după care pompa de apă poate fi oprită pentru o perioadă mai lungă de timp.

Dimensiuni:

  • Dimensiuni pompă: 24 x 28 x 25 cm
  • Greutate: 21,0 kg
  • Conexiune arbore de transmisie: 1 3/8', 6 dinți
  • Diametrul furtunului de aspirație: 40,0 mm 11/2'
  • Lungime furtun de aspirație: 3,0 m
  • Diametrul furtunului de presiune: 40,0 mm11/2'
  • Lungime furtun de presiune: 7,0 m

Date tehnice:

  • Presiune maximă: 30 bar
  • Intrare - ieșire: 40,0 - 40,0 mm
  • Putere: 7,5 KW
  • Direcția de rotație: stânga-dreapta
  • Debit de livrare la presiune înaltă: 150 litri/min
  • Capacitate de udare: 280 litri/min
  • Turația arborelui cardanic, în sensul acelor de ceasornic max. 700 rpm

Livrarea include:

1x pompă de apă cu priză de forță MT 300
1x lanț de prindere
1x set de furtunuri format din:
1x furtun de aspirație
1x furtun de presiune
1x cleme cu duză de pulverizare
1x coș de aspirație

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Racord de furtun pentru pompa de apă PTO MT 300 1 1/2" nr. 14-16
Racord pentru furtun pentru MT 300 1 1/2" nr. 14-16 Pompa de apă PTO este o pompă din fontă pentru atașarea la tractor și un lanț de prindere pentru o fixare sigură la tractor. Racordul pentru furtun este pentru partea de presiune a pompei. Livrarea include: 1x racord de furtun complet pentru MT 300 1 1/2" nr. 14-16

85 RON*
Buc.
Racorduri de conectare a furtunului de pulverizare pentru pompa de apă PTO MT 300
Racorduri de conectare a furtunului de pulverizare pentru MT 300 Pompa de apă PTO este o pompă din fontă pentru atașarea la tractor și un lanț de prindere pentru o fixare sigură la tractor. Racordul pentru furtun este pentru partea de aspirație a pompei. Livrarea include: 1x racorduri de conectare a furtunului de pulverizare pentru MT 300

308 RON*
Buc.