Göbel capcană șoarece de pământ la prima vedere:


Capcana cu autoaprindere pentru șoareci este cea mai eficientă, cea mai ieftină și, mai ales, cea mai prietenoasă variantă de combatere a dăunătorilor. Rozătoarea se simte extrem de bine pe pășuni, în grădini și în spații verzi de orice fel. Acolo, șoarecele de câmp se hrănește exclusiv cu hrană vegetală.

În primul rând, trebuie să vă asigurați, din punctul de vedere al bunăstării animalelor, că aveți de-a face cu mușuroaie de șoareci și nu cu mușuroaie de cârtițe.

În Germania, cârtița nu poate fi prinsă sau ucisă, deoarece este o specie protejată. Permisele excepționale (de exemplu, pentru terenurile de sport) trebuie obținute de la autoritatea responsabilă pentru conservarea naturii.

Domeniul de livrare:

1x dispozitiv de respingere a șoarecilor.

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


10 octombrie 2019 12:56

Göbel Wühlmausselbstschuss-Gerät

Funktioniert einwandfrei! Konnte ersten Erfolg bereits verbuchen! Gerät wie beschrieben, wurde rasch geliefert. Bin sehr zufrieden!

%
50x cartușe RWS speciale pentru pistol asomare animale 9x17 galben
Mărime: galben
50x RWS cartușe speciale pentru pistol asomare a animalelor calibru 9x17 Cartușe speciale, optim adaptate pentru asomatorul de animale Blitz 50 de bucăți per pachet într-o cutie practică. Indiferent dacă este vorba de animale ușoare sau grele, cu cartușele pentru pistolul de asomare a animalelor RWS puteți asoma orice animal în câteva secunde. Aceste cartușe RWS Sinoxid sunt potrivite pentru purcei, oi, porci, boi, tauri, vaci și cai. Aceste cartușe se disting prin siguranța deosebită și calitatea înaltă a execuției. Aceste cartușe speciale sunt potrivite pentru dispozitivul de tragere Blitz și pentru toate dispozitivele obișnuite de asomare a animalelor de calibru 9x17. Cartușele speciale dintr-o privire:  9 mm x17 Disponibile în patru dimensiuni Pentru armele Kerner și Blitz Cartușe de asomare a bovinelor pentru tauri, porci, purcei, capre etc. Conținut: 50 de cartușe Disponibile începând cu vârsta de 18 ani! Dimensiune: Verde: pentru purcei (de la 5 kg - 30 kg), porci, oi (până la 1 an), viței. Galben: pentru ovine și caprine (de la 1 an), vaci, boi ușori. Albastru: pentru boi mijlocii și tauri tineri Roșu: pentru cai, cei mai grei boi și tauri în toată firea Livrarea include: 50x cartușe speciale   AVERTISMENT: Pericol de incendiu sau de așchii, explozibili și obiecte aruncate. A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu fumați. Trebuie să fie prezentă autorizația de cumpărare.

129 RON* 145 RON*