Skip to main content

Curea prelungire pentru șa din piele 

Cureaua de prelungire este un accesoriu practic pentru călăreții de toate nivelurile. Fabricată din piele de înaltă calitate, asigură o durată de viață lungă și fiabilitate. Extensia vă permite să vă prelungiți chingile cu până la 27 cm, ceea ce este deosebit de benefic pentru călăreții cu picioare mai lungi.

Extensia de chingă este echipată cu catarame robuste pentru un plus de siguranță. Astfel, puteți fi siguri că cingătoarea rămâne ferm la locul ei în timpul călăritului.

Extensia este disponibilă în negru și maro, oferindu-vă posibilitatea de a asorta extensia la culoarea șeii dumneavoastră.

În general, extensia de chingă este un accesoriu practic și elegant pentru orice călăreț care are nevoie de mai mult confort și siguranță în timpul călăritului.

Prezentare generală:

  • Fabricată din piele de înaltă calitate
  • Extinde chingile cu până la 27 cm
  • Cu catarame rezistente

Culori:

  • negru
  • maro
Culoare: black
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

Pantalonii de călărie Covalliero, casca de călărie Etc. la un preț bun

Brandul ecvestru Covalliero oferă articole ecvestre de înaltă calitate, testate și testate și la modă pentru cal și călăreț și impresionează prin raportul excelent Preț-performanță. Tot ceea ce aveți nevoie pentru cal și călăreț puteți găsi aici, în magazinul nostru online Covalliero.