50x Keron mănuși profesionale de unică folosință din nitril XL la prima vedere:


  • Pachet de 50
  • 30 cm lungime
  • Fără pulbere și latex
  • Greutate mărimea M: 11,0 - 12,0 g/bucata
  • În mod special potrivită ca mănușă de muls

Keron Mănuși de unică folosință Nitrile Profi - mănuși de muls

Mănușile de unică folosință din nitril sunt potrivite în special ca mănuși de muls.

Cu o lungime de 30 cm, mănușile oferă o protecție specială. Datorită grosimii peretelui și greutății, mănușa de unică folosință sigură pentru alimente este mănușa de muls optimă. Mănușa de unică folosință este fabricată în conformitate cu standardele de calitate 1,5 AQL și poate fi purtată pe partea stângă sau dreaptă. Mănușa nu numai că nu conține pudră și la tex, dar nu conține nici tiurami, tiazoli și proteine de latex care provoacă alergii . Pentru cea mai grea utilizare și pentru o singură utilizare.

Keron Mănușă de unică folosință Nitril Profi dintr-o privire:

  • 30 cm lungime pentru o protecție confortabilă
  • Grosimea peretelui: min. 0,19 mm ~ 8 mil.
  • Greutate mărimea M: 11,0 - 12,0 g/bucata
  • Nesterile
  • Numai pentru o singură utilizare
  • 1,5 AQL (standard de calitate)
  • Poate fi folosit la stânga și la dreapta
  • Fără latex și fără pulbere
  • Fără tiurami alergeni, tiazoli și proteine de latex
  • Siguranță alimentară
  • Pentru cea mai grea utilizare
  • Conform cu EN455
  • Testat EN374/1 (protecție împotriva substanțelor chimice și microorganismelor)
  • 50 de bucăți într-o cutie de distribuție

Dimensiuni:

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

Domeniul de aplicare a livrării:

1x cutie de distribuție cu 50 de bucăți Keron Mănușă de unică folosință Nitrile Profi

Producător "Keron"

Mănuși de lucru Keron - instrument profesional - muncă profesională!

Marca Keron este o serie de mănuși de la Albert Kerbl GmbH, care se adresează în mod special utilizatorilor cu provocări Speciale. Fie că este vorba de căldură, frig, muncă de precizie, aplicații diverse, protecție împotriva vibrațiilor și multe altele - veți primi întotdeauna mănuși inovatoare, fabricate din cele mai bune materiale, cu un confort optim și proprietăți Remarcabile.

Keron Active Mechanics este o gamă de mănuși special concepute pentru utilizatorii cu provocări Speciale. Proiectate pentru lucrări solicitante - fie că este vorba de căldură, frig, lucrări de precizie, aplicații multiple, protecție împotriva vibrațiilor și multe altele - veți găsi unealta potrivită pentru Dumneavoastră. Cu această gamă de mănuși de înaltă tehnologie veți obține o combinație optimă de funcționalitate, flexibilitate, durabilitate și Protecție. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, veți obține întotdeauna mănuși inovatoare, fabricate din cele mai bune materiale, cu un confort optim și caracteristici Remarcabile.

Printre caracteristicile posibile se Numără:

  • Se potrivește extrem de bine și are o greutate Redusă. Mănușa pentru munca de Precizie.
  • Aderență excepțională, potrivire perfectă, respirabilă - nimic nu te prinde mai bine decât această Mănușă.
  • Protecție completă, confortabilă și sigură pentru întreaga mână, datorită protecției la abraziune pe o suprafață Mare.
  • Încadrarea fermă, spatele elastic al mâinii, potrivire bună - partenerul Dvs. de încredere pentru toate activitățile Zilnice.
  • Sigur, echilibrat, fără abraziune, protecție completă pe toate planurile - Calitate ridicată pentru o utilizare de lungă Durată.

Cum găsesc protecția perfectă pentru mâinile mele?

Ați găsit-o deja! Mănușile Keron combină funcția, flexibilitatea, durabilitatea și protecția! Mănușile de protecție Keron sunt utilizate pe scară largă, în special în comerț, dar și în sectorul sănătății sau în cel Gastronomic. Printre cele mai importante modele se Numără: Mecanică, Șofer, Grădină, Montaj, Lucrări speciale, Lucrări de iarnă și mănuși de unică Folosință.

Pentru a găsi mănușa potrivită, trebuie să aflați care sunt caracteristicile care ar trebui să definească mănușa de Lucru. Caracteristicile specifice ale mănușilor sunt indicate prin pictograme care sunt clar vizibile pe ambalaj sau pe Mănușă. Aceste pictograme reflectă anumite cerințe minime în conformitate cu standardul specific EN 388.

Unter den Piktogrammen oder auch in der Produktbeschreibung stehen dann Zeichen für die Leistungsstufen, die der Handschuh Erfüllt. Je höher eine Zahl ist, desto besser ist die Schutzfunktion des Produkts. Ist an der Stelle der Zahl ein "X" abgebildet, bedeutet das, dass sich der Handschuh nicht für den Anwendungsfall Eignet. In unseren Beschreibung ist jeweilige Eignung mit "+" bis "+ + + + +" Angegeben. Umso mehr + umso besser ist der Arbeitshandschuh für den jeweiligen Zweck Geeignet.

Mănuși de lucru - cele potrivite pentru fiecare profesie

În meseriile specializate, sudorii au nevoie de protecție suplimentară pentru Antebrațe. Prin urmare, aceste mănuși de siguranță sunt mai mari decât Altele. Dacă, pe de altă parte, lucrați mult în aer liber, de exemplu, ca grădinar peisagist, mănușile speciale de grădinărit sau mănușile de iarnă ar putea fi potrivite pentru Dumneavoastră. Pe de altă parte, în mediile medicale sau gastronomice, mănușile de unică folosință sunt importante din motive de Igienă. În acest caz, este important să se reducă la minimum răspândirea virușilor și a Bacteriilor. În acest fel, riscurile de răspândire a germenilor și de contractare a bolilor rămân Scăzute.

Sex: Unisex

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Distribuitor de manuși din oțel inoxidabil
Distribuitor de mănuși din oțel inoxidabil, suport de perete pentru mănuși de unică folosință Distribuitorul de mănuși din oțel inoxidabil este o soluție practică pentru montarea igienica și comodă a cutiilor de mănuși de unică folosință. Suportul de perete permite ca mănușile de unică folosință să fie scoase rapid și ușor din cutia de mănuși. Dispenserul a fost dezvoltat special pentru utilizarea în condiții de umiditate, de exemplu în sala de muls. Datorita utilizării oțelului inoxidabil, suportul de perete pentru mănuși de unică folosință este rezistent la rugina și extrem de stabil. Dispenserul poate fi atașat ușor și rapid la perete datorita suportului sau de perete. Suportul permite ca distribuitorul de mănuși să fie montat atât atât pe verticala, cât și pe orizontală. Datorita unui resort care împinge cutia dispenserului în față, dispenserul se potrivește pentru toate dimensiunile de mănuși de unică folosință. Ajustarea strânsa a distribuitorului asigura o îndepartare fiabila a manu?ilor fara ca acestea sa se amestece sau sa cada. Cu acest distribuitor de mănuși din oțel inoxidabil, aveți o soluție igienica și practică pentru utilizarea în multe domenii, cum ar fi agricultura, sectorul alimentar sau unitățile medicale. Prezentare generala: Distribuitor de mănuși din oțel inoxidabil, rezistent la rugină și stabil Pentru montare pe perete Suport de perete pentru montare ușoară pe verticală/orizontală Se ajusteaza cu arc la toate dimensiunile mănușilor Adecvat pentru condiții umede, de ex. sala de muls Design igienic, ideal pentru agricultura, alimentație și medicină Dimensiuni: 24,6 x 10,5 x 13,6 cm Livrarea include: 1x distribuitor de mănuși din oțel inoxidabil

89 RON* 90 RON*
Buc.