AniShock PRO 1500 stimulator pentru vite la prima vedere:


Asomatorul MAGIC SHOCK PRO 1500 este modelul standard pentru un început ieftin. Consumul bateriei este redus la minimum. Partea motorului este etanșată împotriva murdăriei, prafului și a vaporilor agresivi, precum și împotriva jeturilor de apă (IP45) - se poate spăla.

  • 5600 V tensiune minimă de vârf
  • cu sunet de bâzâit ca efect psihologic
  • asigurat împotriva declanșării accidentale prin comutatorul pornit/oprit
  • echipat cu un arbore de policarbonat incasabil 71 cm
  • livrare cu 4 baterii (Baby C LR14)

Lungime totală: 98 cm

Notă : destinat exclusiv utilizării în creșterea animalelor de fermă, în conformitate cu legislația valabilă privind protecția animalelor. Nu se utilizează sub apă. A se ține departe de copii.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Vacă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.