AniShock PRO 2000 stimulator pentru vite la prima vedere:


Asomator Magic Shock PRO 2000 este un dispozitiv pentru vite cu cea mai recentă tehnologie de motor. Consumul de baterie este redus la minimum - până la dublul duratei de viață a bateriei față de modelele comparabile. Cea mai bună performanță chiar și în cazul unor fluctuații mari de temperatură și, de asemenea, în cazul animalelor umede. Partea motorului este complet etanșată împotriva murdăriei, prafului și a vaporilor agresivi, precum și împotriva jeturilor de apă (IP45).

  • 6000 V tensiune minimă de vârf
  • cu sunet de bâzâit ca efect psihologic
  • asigurat împotriva declanșării neintenționate prin întrerupătorul pornit/oprit
  • echipat cu un arbore din policarbonat rezistent la rupere 71 cm
  • livrare cu 4 baterii (Baby C LR14)
  • lavabil

lungime totală: 98 cm

Notă : destinat exclusiv utilizării în zootehnie, în conformitate cu legislația în vigoare privind bunăstarea animalelor. Nu se utilizează sub apă. A se ține departe de copii.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Vacă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.