Agrodiar hrană pentru viței K-POWER înlocuitor de lapte împotriva diareei 1 kg la prima vedere:


  • Hrană suplimentară pentru viței
  • Pudră pentru prepararea unei băuturi dietetice
  • Înainte, în timpul sau după diaree
  • În faza de înțărcare de la băutorul de lapte

Agrochemica AGRODIAR K-Powder 1 kg supliment alimentar

Pudră de reglare intestinală și ruminală pentru viței în caz de, înainte sau după tulburări digestive și în faza de înțărcare.

Această hrană este potrivită pentru înlocuirea pe termen scurt a băutorilor de lapte atunci când suplimentele de lapte nu opresc diareea. Nutreț nutritiv bogat în electroliți pentru vițeii cu diaree. Hrană completă pentru viței, cu toate ingredientele alimentare. Conține probiotice pentru a reconstrui flora intestinală și a reface pierderile de electroliți. Furnizează carbohidrați și proteine ușor digerabile pentru a menține puternici vițeii diareici. Are un sistem de formare a mucusului care protejează peretele intestinal. Conține banană bogată în potasiu și făină de semințe de in, precum și argilă albă, care adaptează aportul de nutrienți la afecțiunile diareice existente.

Substitut de lapte bogat în electroliți pentru diareea vițeilor. Sigiliul de calitate pentru furaje al Asociației fermierilor bavarezi. Fermele care participă la programul "Open Barn Door" pot utiliza numai furaje care poartă acest sigiliu. Acest lucru asigură siguranța completă a furajelor pentru aceste ferme!

Recomandare de hrănire:

  • Hrănirea vițeilor: Se amestecă 25 g (1 lingură de măsură) pe litru în dozatorul de lapte.
  • Pentru a pregăti un băutor dietetic, se amestecă 50 g (2 lingurițe de măsură) într-un litru de apă călduță.
  • Viței înțărcați (cu 2 săptămâni înainte de înțărcare și până la 2 săptămâni după înțărcare): se administrează 100 g pe animal pe zi cu concentrat (de exemplu, hrană de pornire pentru viței).
  • Viței achiziționați: se administrează 100 g (4 lingurițe de măsură) pe animal și pezi, împreună cu concentratul (de exemplu, cu un preparat de pornire pentru viței), timp de până la 2 săptămâni după achiziție.

Se recomandă să solicitați sfatul unui expert în alimentație sau al unui medic veterinar înainte de a utiliza sau de a prelungi perioada de hrănire.

Conținut:

1 kg

Livrarea include:

1x Agrochemica AGRODIAR K-Powder supliment alimentar

Tip de hrană: Hrană complementară
Țară de origine: Germania
Specii de animale: Vacă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.