Lamă de schimb pentru TailWell 2 Tail Trimmer la prima vedere:


  • Lamă de înlocuire pentru mașina de tuns cozi TailWell 2

Lamă de schimb pentru TailWell 2 - mașina de tuns coada

Lama de schimb pentru aparatul de tuns coada TailWell Power Tail Trimmer ușurează munca plictisitoare de tuns părul de pe coada vacilor de lapte. Îndepărtarea de două ori pe an a părului de pe coada vacii contaminat cu fecale și urină permite o igienă optimă a animalelor, a laptelui și a mulgătorului.

Principiul funcțional: rotația unei lame exterioare în jurul unei lame interioare - fără risc de rănire a animalelor sau a oamenilor.

Livrarea include:

1 x lamă de schimb

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Vacă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
TailWell 2 Power Trimmer pentru coadă
TailWell2 Power Tail Trimmer Standard - mașina practică de tuns coada vacii. Cu TailWell, nu este necesară o pretăiere, chiar și în cazul unei murdării intense! Trimmerul pentru coadă Tailwell 2 Standard este o dezvoltare logică a modelului de succes din Noua Zeelandă. Tailwell 2 a fost dezvoltat pentru a ușura munca plictisitoare de tuns părul de pe coada vacilor de lapte. Îndepărtarea părului de pe coada vacii contaminat cu fecale și urină este importantă pentru o igienă optimă a turmei, a laptelui și a mulgătorului. Nu este necesară tăierea prealabilă a firelor de păr, chiar dacă acestea sunt foarte murdare sau încrustate. TailWell 2 Standard funcționează extrem de silențios și are nevoie de doar câteva secunde pentru fiecare coadă - ideal chiar și în timpul procesului de muls! Pentru o calitate optimă a laptelui, coada vacii trebuie tunsă de două ori pe an. Trimmerul de coadă TailWell 2 Power se potrivește în orice trimmer fără fir (min. 14 volți) cu aproximativ 1.250 rpm. Funcționează în liniște și produce o tunsoare netedă. Durează doar maxim 4 secunde pentru fiecare coadă și poate fi efectuată cu ușurință în timpul procesului de muls. Principiul este că o lamă exterioară se rotește în jurul unei lame interioare, astfel încât nu există niciun risc de rănire a animalelor sau a oamenilor. Lubrifierea regulată, la fel ca în cazul oricărui dispozitiv de tundere, este importantă și trebuie efectuată între fiecare a 30-a și a 50-a tundere maximă. În funcție de gradul de murdărie, ar trebui să fie posibilă tunderea a 100-200 de cozi la fiecare încărcare a bateriei. Reascuțirea lamelor este necesară în funcție de gradul de murdărire (după 1000 până la 2000 de tunderi) și poate fi făcută ușor și fără probleme chiar și de către utilizatorii neexperimentați, folosind pasta de șlefuit furnizată. Prezentare generală: Tăierea ușoară a părului de pe coada vacii pentru vacile de lapte Permite o igienă optimă a animalelor, a laptelui și a mulgătoarelor Nu este necesară o tăiere prealabilă a părului, chiar și în cazul unei murdării sau al unei încrustări puternice Tunsul lin în maxim 4 secunde pe coadă Funcționează în liniște Nici un risc de rănire a animalelor sau a oamenilor Baterie puternică - până la 200 de tunderi de coadă la o încărcare Pastă de ascuțire pentru o reascuțire ușoară și fără probleme a lamei Pentru toate șurubelnițele fără fir cu cel puțin 14 volți, 1250 rpm Livrarea include: 1x TailWell 2 Standard trimmer pentru coadă de vacă 1x pastă de șlefuit 1x cutie de depozitare din plastic 1x manual de instrucțiuni și DVD Notă: șurubelnița fără fir nu este inclusă în pachetul de livrare.

2.134 RON* 2.214 RON*
Buc.
Pastă de polizare pentru Tailwell 2 TailTrimmer
Pastă de măcinat pentru TailTrimmer Tailwell 2 Pasta de polizare special dezvoltată permite o rectificare ușoară și fără probleme a lamelor, chiar și de către utilizatorii neexperimentați. De obicei, este necesar să se reîmpământeze după 1000 până la 2000 de lovituri. Notă: Trimmerul de coadă nu este inclus în livrare.

65 RON*
Buc.