Adăpător pentru pășuni 150 litri la prima vedere:


  • Adăpător stabil pentru pășunat în aer liber
  • Este posibilă montarea ulterioară a unei supape cu plutitor cu cârlig de conectare
  • Stabilizat UV
  • Cu jantă
  • Fără dop de scurgere
  • Ușor de montat

Adăpător pentru pășuni 150 litri - Adăpător pentru pășuni cu scurgere pentru vite și cai.

Acest adăpător de pășunat stabil și ieftin asigură întotdeauna vitelor și cailor apă curată și proaspătă pe pășune și în padocuri.

Adăpătorul de apă Kerbl de 150 de litri este fabricat dintr-un plastic special, care este extrem de incasabil și stabil din punct de vedere dimensional. Prin urmare, vitele, caii și poneii sunt întotdeauna aprovizionați cu apă proaspătă. Adăpătorul de pășunat, care este potrivit pentru utilizarea în aer liber, este furnizat fără dop de scurgere, ceea ce facilitează golirea acestuia.

Forma ovală a adăpătorului de pășunat permite o încărcare și o stivuire ușoară. Adăpătorul sunt astfel deosebit de ușor de transportat. Suprafețele netede și marginea rotunjită facilitează curățarea recipientului de apă, deoarece nu există zone inaccesibile.

Kerbl adăpătorul pentru pășuni de 150 L dintr-o privire:

  • Adăpător stabil și ieftin pentru pășunat în aer liber
  • Extrem de incasabil și stabil din punct de vedere dimensional
  • Stabilizat UV
  • Suport pentru o stabilitate optimă
  • Forma ovală permite o încărcare ușoară în dube
  • Scurgere pentru golire rapidă
  • Dopul de golire nu este inclus în pachetul de livrare
  • Este posibilă montarea ulterioară a unei supape cu flotor 222905
  • Ușor de curățat - suprafețele netede și marginile rotunjite înseamnă că nu există zone inaccesibile
  • Stivuibil

Capacitate:

  • 150 litri

Dimensiune:

  • Dimensiuni (L x l x a): 102 x 72 x 38 cm

Livrarea include:

1 x Kerbl adăpător pentru pășuni 150 litri fără dop de scurgere

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Material: Plastic

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Kerbl supapă flotantă de suspensie pentru pășune și parc de joacă
Supapă flotantă suspendată Supapa de suspensie cu flotor este ideală pentru pășuni și adăposturi libere. Cu supapă flotantă și carcasă de protecție și ușor de instalat oriunde. Oțel inoxidabil Conexiune 1/2"

139 RON* 149 RON*
Buc.
Adăpător pentru pășuni 380 litri
Adăpător pentru pășuni de 380 litri - Adăpător pentru pășuni cu scurgere pentru vite și cai Acest adăpător pentru pășunat stabil și ieftin asigură întotdeauna vitelor și cailor apă curată și proaspătă pe pășuni și padocuri Adăpătorul de apă Kerbl de 380 de litri este fabricat dintr-un plastic special, care este extrem de incasabil și stabil din punct de vedere dimensional. Prin urmare, vitele, caii și poneii sunt întotdeauna aprovizionați cu apă proaspătă. Jgheabul pentru pășunat, care este potrivit pentru utilizarea în aer liber, este prevăzut cu un dop de scurgere, ceea ce facilitează golirea acestuia. Forma ovală a adăpătorului de pășunat permite o încărcare și stivuire ușoară. Acest lucru face ca adăpătorul să fie deosebit de ușor de transportat. Suprafețele netede și marginea rotunjită facilitează curățarea jgheabului de apă, deoarece nu există zone inaccesibile.   Pe scurt: Adăpător stabil și ieftin pentru pășunat în aer liber Extrem de incasabilă și stabilă din punct de vedere dimensional Stabilizat UV Suport pentru o stabilitate optimă Forma ovală permite o încărcare ușoară în dube Scurgere pentru golire rapidă Dop de scurgere inclus în livrare Este posibilă montarea ulterioară a unei supape cu plutitor cu cârlig 222905 Ușor de curățat - suprafețele netede și marginile rotunjite înseamnă că nu există zone inaccesibile Stivuibil Cuprins: 380 litri Dimensiune: Dimensiuni (L x l x h): 130 x 81 x 63 cm Livrarea include: 1 x Kerbl adăpător pentru pășune de 380 de litri, inclusiv dopul de scurgere  

1.304 RON*
Buc.