Adăpător pentru reglarea nivelului apei la prima vedere:


  • Adecvat în special pentru purcei proaspăt înțărcați
  • Menține un nivel constant al apei
  • Funcționează cu ajutorul vidului
  • Pentru montarea pe țevi orizontale
  • Dublă durată de viață a membranei

Supapă de nivel de apă este supapa optimă pentru a menține constant un anumit nivel de apă într-un băutor, rezervor de apă sau similar.

  • Se potrivește în special pentru purceii proaspăt înțărcați, care învață să bea mai ușor dacă li se oferă un nivel de apă, și pentru cotețele de fătare, unde apa trebuie să fie mereu în jgheab.
  • Avantaj: Supapa menține un nivel constant al apei, la fel ca o supapă cu flotor, dar curățarea acesteia este mult mai ușoară deoarece carcasa supapei este plasată la aproximativ 1,0 m deasupra nivelului apei.
  • Funcție: Nivelul de apă funcționează prin intermediul vidului care acționează asupra unei membrane de cauciuc, blocând astfel pătrunderea apei. Supapa este echipată cu un mecanism de închidere integrat, astfel încât fiecare supapă se poate închide individual.
  • Pentru montarea pe țevi orizontale
  • De asemenea, supapa poate fi închisă cu un simplu mâner.
  • Dublarea duratei de viață a noului tip de diafragmă cu pereți dubli

Sfaturi pentru aplicare: presiune constantă de 1 până la 3 bar - sau folosiți un reductor de presiune - Apă curată - sau filtru astfel încât nivelul apei să nu fie înfundat - Etanșați racordul/ ieșirea din conductă (cu PTFE și cordon de etanșare), evitând astfel aerul fals - Capacitatea apei trebuie să fie suficient de mare (conductă de linie) - Curățați/înlocuiți membrana prin rotirea închiderii cu baionetă - Nivelul apei în jgheabul pentru scroafe la o înălțime de 4-5 cm, evitând astfel hrana în conductă.

Număr de animale: 1 - 30
Presiune: 0,5 - 3 bar
Debit de apă: 2,5 - 7 litri/min.

Țară de origine: EU

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Adăpător Water-Level
Supapă de nivel de apă este supapa optimă pentru a menține constant un anumit nivel de apă într-un băutor, rezervor de apă sau similar. Se potrivește în special pentru purceii proaspăt înțărcați, care învață să bea mai ușor dacă li se oferă un nivel de apă, și pentru cotețele de fătare, unde apa trebuie să fie mereu în jgheab. Avantaj: Supapa menține un nivel constant al apei, la fel ca o supapă cu flotor, dar curățarea acesteia este mult mai ușoară deoarece carcasa supapei este plasată la aproximativ 1,0 m deasupra nivelului apei. Funcție: Nivelul de apă funcționează prin intermediul vidului care acționează asupra unei membrane de cauciuc, blocând astfel pătrunderea apei. Supapa este echipată cu un mecanism de închidere integrat, astfel încât fiecare supapă se poate închide individual. Pentru montarea pe țevi orizontale De asemenea, supapa poate fi închisă cu un simplu mâner. Dublarea duratei de viață a noului tip de diafragmă cu pereți dubli Sfaturi pentru aplicare: presiune constantă de 1 până la 3 bar - sau folosiți un reductor de presiune - Apă curată - sau filtru astfel încât nivelul apei să nu fie înfundat - Etanșați racordul/ ieșirea din conductă (cu PTFE și cordon de etanșare), evitând astfel aerul fals - Capacitatea apei trebuie să fie suficient de mare (conductă de linie) - Curățați/înlocuiți membrana prin rotirea închiderii cu baionetă - Nivelul apei în jgheabul pentru scroafe la o înălțime de 4-5 cm, evitând astfel hrana în conductă. Număr de animale: 1 - 30 Presiune: 0,5 - 3 bar Debit de apă: 2,5 - 7 litri/min.

820 RON*