Tester pentru gard electric 6 kV la prima vedere:


  • Afișează tensiunea în 6 trepte
  • Nu este necesară nicio baterie
  • Pentru o măsurare exactă

Acest tester pentru garduri este cel mai bine vândut tester de garduri. Acesta afișează tensiunea de la 1.000 la 6.000 de volți în 6 trepte.
Un tester de garduri este indispensabil pentru verificarea zilnică a gardurilor. Pentru a vă asigura că vă puteți pășuna animalele în mod optim, ar trebui să aplicați gardului o tensiune de pășunat minimă de 2.000 de volți.

Testerul de garduri Kerbl vă ajută în verificarea zilnică a gardurilor. Acest tester pentru garduri vă oferă o imagine de ansamblu rapidă a stării gardului dumneavoastră. Cu toate acestea, testerul este, de asemenea, ideal pentru a verifica gardul pășunii. Pentru a măsura tensiunea, tija metalică este introdusă în pământ, iar vârful testerului este ținut pe gard.

  • Afișează tensiunea în 6 trepte
  • Bateria nu este necesară
  • pentru o măsurare exactă
Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.