5x AKO stâlp pentru gard electric ECO 105 cm alb la prima vedere:


  • Pentru toate benzile, frânghiile, toroanele sau firele obișnuite
  • Stabilitate ridicată datorită întăriturii longitudinale suplimentare
  • Cui galvanizat pentru sol
  • Armătură din fibră de sticlă

Stâlp din plastic Eco 105 cm pentru gard electric , cu o singură treaptă, alb, pachet de 5.

Stâlpul de gard din plastic, este o alegere excelentă pentru oricine caută o soluție mobilă și robustă pentru a ține la distanță animalele sălbatice sau pentru a împrejmui diferite tipuri de animale, cum ar fi oi, porci, vite etc. Stâlpii din plastic sunt prevăzuți cu armătură din fibră de sticlă pentru un plus de stabilitate și robustețe.

Pentru o intrare sigură, țărușul din plastic este echipat cu o singură treaptă largă. În plus, un cui de sol galvanizat cu o lungime de 18 cm asigură o stabilitate suplimentară.

Stâlpul din plastic este potrivit pentru toate benzile, frânghiile, toroanele sau firele obișnuite, ceea ce îl face o alegere versatilă pentru orice utilizator. Cu un total de 7 ochiuri, dintre care 7 pentru panglici cu o lățime de 2 cm sau frânghii și 1 ochi pentru o panglică cu o lățime de 4 cm, țărușul din plastic oferă multe opțiuni pentru instalarea unui gard de pășune. Lungimea totală a țărușului pentru gard este de 105 cm, în timp ce lungimea deasupra solului este de 87 cm.

În plus, stâlpul din plastic are o întăritură longitudinală care asigură o stabilitate ridicată. Această rezistență și stabilitate suplimentare fac din stâlpul de gard o alegere excelentă pentru utilizarea într-o varietate de medii și condiții.

Prezentare generală:

  • Stâlp mobil pentru gardul electric de pășune din plastic cu armătură din fibră de sticlă
  • Pentru descurajarea faunei sălbatice și împrejmuirea diferitelor specii de animale
  • O singură treaptă largă și cui de sol galvanizat de 18 cm.
  • Stabilitate ridicată datorită întăriturii longitudinale suplimentare
  • Pentru toate benzile, frânghiile, toroanele sau firele obișnuite
  • Ochiuri: 7 x bandă 2 cm / frânghie + 1 x bandă 4 cm
  • Lungime totală: 105 cm, lungime deasupra solului: 87 cm

Culoare:

  • alb

Dimensiuni:

  • Înălțime totală: 105 cm
  • Unghiul de jos: 18 cm

Livrarea include:

5x țăruș de plastic Eco 105 cm, cu o singură treaptă, alb, pachet de 5.

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Material: Plastic

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.