Hrănitor galvanizat pentru găini 50 x 10 cm la prima vedere:


  • Cu gard de alimentare
  • Mâncare fără probleme - murdărie minimă
  • Zgârmatul în furaje este aproape imposibilă
  • Rapid și ușor de curățat
  • Alimentare cu cenușă galvanizată

Jgheab de hrănire pentru găini galvanizat

Acest hrănitor pentru găini nu trebuie să lipsească din nici un coteț de găini!

Mai ales atunci când vine vorba de produse pentru hrana animalelor de companie și a animalelor de fermă, este important să nu ne mulțumim cu jumătăți de măsură și să nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea. În caz contrar, pot apărea probleme, cum ar fi bolile cauzate de contaminare sau riscul de rănire. Prin urmare, optați pentru un bol pentru hrănire și adăpare care vă va fi de folos pentru o perioadă lungă de timp și care va satisface și nevoile animalelor. Nu veți regreta!

Această hrănitoare cu grilă de hrănire articulată este ideală pentru hrănirea păsărilor de curte. Hrănire fără probleme, cu murdărie minimă - zgârmarea în hrană este aproape imposibilă. Acest lucru face ca jgheabul de hrănire să fie foarte rapid și ușor de curățat.

Dimensiuni:

  • 50 x 10 cm
  • 75 x 10 cm
  • 100 x 10 cm
Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Pasări de curte
Material: Galvanizat

2 of 2 reviews

4.5 out of 5 stars


50%

50%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


15 octombrie 2016 23:55

Super !!

Habe fünf Stück bestellt, sind alle heil angekommen, sehr gut verpackt, schnelle Lieferung und der Preis ist auch fair. Ich werde sicher wieder bei Agrarzone bestellen, Top Lieferant !

11 mai 2020 13:33

Okay

Der Futtertrog kam leichten verbogen bei mir an - muss nicht sein. Das Problem ließ sich mit einer Zange und etwas Geduld richten. Für meinen Hühnerstall ist der Trog leider ein klein wenig zu groß. Meine Freundin nutzt ihn jetzt als Blumentrog und ist zufrieden.