Suzetă cu bilă AquaGlobe filet de alamă 66 mm I 1/2" - 3/8" I Porcușor la prima vedere:


  • Fără risipă de apă
  • Igienic
  • În formă anatomică
  • Calitate și durabilitate excelente
Tetina cu bilă AQUAGLOBE în varianta din oțel inoxidabil cu piesă filetată din alamă. Această tetină pentru tetine are mai multe avantaje față de tetinele convenționale:

Nu mai risipește apă: Animalul trebuie să pună tot băutorul în gură pentru a acționa supapa cu bilă. Acest lucru previne "jocul cu apa", așa cum se întâmplă în cazul mameloanelor convenționale. Datorită consumului mai mic de apă, economisiți, de asemenea, costurile pentru depozitarea și reciclarea gunoiului de grajd.

Igienic: Nu există niciun colțișor sau crăpătură în care s-ar putea aduna bacterii. În plus, globul pământesc se curăță singur prin mișcarea de rotație. AquaGlobe garantează o igienă maximă.

Forma anatomică : Forma specială a mamelonului pentru tetine (rotund, cu deschidere pentru apă aplatizată) și utilizarea unei bile mobile ca supapă, precum și amplasarea acesteia, facilitează animalul să bea.


Material:
alamă/ oțel inoxidabil
Utilizare: pentru: Purcei (până la 30 kg)
Diametrufilet: 1/2"
Diametru mamelon: 3/8"
Lungime: 66 mm
litri/ min 3 bar- III: 0,75
Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Țară de origine: EU
Specii de animale: Porc
Material: Alamă, Oțel inoxidabil

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.