Kerbl TITAN B480 aparat generator impulsuri gard electric 9V, 0,48 Joule la prima vedere:


  • Aparat generator impulsuri cu baterie de 9 volți de nivel de intrare
  • Pentru utilizare mobilă
  • Ideal pentru padocuri cu mai puțină vegetație
  • LED de control optic pentru gard și tensiunea bateriei

Kerbl TITAN B 480 - aparat generator impulsuri pentru gard electric cu baterii de 9 volți

Aparatul generator impulsuri pentru gard electric Kerbl poate fi acționat cu o baterie de 9 volți sau cu rețeaua electrică și este conceput pentru garduri scurte fără vegetație.

Aparatul de impulsuri pentru gard electric TITAN B480 este puternic, compact și fiabil. Aparat impulsuri baterii de 9 volți foarte eficientă pentru garduri cu vegetație redusă. Este ideal pentru electrificarea padocurilor, a gardurilor pentru animale de companie sau a pășunilor de porțiuni. Aparatul  poate fi utilizat în mod universal pentru multe tipuri diferite de animale, cum ar fi bovinele, porcii, păsările de curte și animalele de companie. Comutatorul rotativ manual vă permite să reglați intensitatea în 5 trepte - acest lucru înseamnă că consumul de energie poate fi reglat în mod eficient și adaptat la condițiile respective ale gardului.

Kerbl TITAN B480 dintr-o privire:

  • manevrare ușoară
  • carcasă extrem de robustă, rezistentă la intemperii, cu tehnologie de blocare inovatoare
  • noua tijă de fixare confortabilă permite o poziționare convenabilă și sigură
  • posibilitatea funcționării la 12 volți
  • include cablu de legătură la pământ
  • 9 volți de nivel de intrare

Detalii:

  • 9 volți
  • 0,48 jouli putere de impact
  • Putere de impact de 10.000 de volți

Domeniu de utilizare:

  • Pentru garduri cu mai puțină vegetație
  • Ideal pentru pășunile mai mici pentru cai și vite, dar și pentru animale mici, cum ar fi câinii și pisicile.

Livrarea include:

  • 1x Kerbl TITAN B 480 aparat generator impulsuri pentru gard pentru pășuni

Notă: Nu este inclusă nicio baterie!

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Energie de descărcare: 0,30 Joule
Energia de încărcare: 0,48 Joule
Tensiune: 11.000 V
Alimentare: 9V Batterie
Specii de animale: Cal, Capră, Vacă
Lungime gard fără vegetație: 4,5 km
Lungime gard cu vegetație puțină: 1,5 km

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Panou solar 4 Watt pentru generatoarele de 9V
Modul solar fotovoltaic de 4 wați cu suport - pentru generatoarele de alimentare de 9V. Modulul solar fotovoltaic susține și descarcă bateria în timpul zilei. Modulul solar fotovoltaic susține sau eliberează bateria de 9 volți în timpul zilei. Generatorul de alimentare pentru gard electric atrage energie de la modulul solar în timpul zilei și astfel prelungește durata de viață a bateriei. Modulul solar fotovoltaic poate fi utilizat pentru generatoarele Power Station, Eco Power Plus și Compact Power de 9 volți. Atenție: Modulul solar fotovoltaic nu poate fi utilizat pentru a încărca bateria de 9 sau 12 volți. Modulul solar de 4 Watt dintr-o privire: Panoul solar de 4 wați, inclusiv suport Panoul fotovoltaic susține bateria și prelungește durata de viață a acesteia Nu poate fi folosit pentru a încărca bateria de 9V sau 12V Poate fi utilizat pentru AKO Power Station, Eco Power Plus și Compact Power 9 Volt. Energie ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor Funcționare fără întreținere de primăvara până toamna Dimensiuni: Lățime: 21 cm Înălțime: 20 cm Adâncime: 2 cm Livrarea include: 1x panou solar fotovoltaic 4 Watt 1x suport pentru generatorul de alimentare pentru gard electric Notă: Echipamentul pentru gard electric nu este inclus în pachetul de livrare!

328 RON*
Buc.
Cablu adaptor 12 volți
Set de cleme pentru baterie - cablu adaptor de 12V cu cleme izolate Cablu adaptor de 12 volți cu cleme de crocodil pentru scrimă electrică de 9 volți Acest cablu adaptor este destinat tuturor scrimelor electrice de 9 volți care sunt potrivite pentru conectarea directă la o baterie de 12 volți. Pe viitor, alimentați gardul electric de 9 volți cu energia unei baterii de 12 V pentru garduri electrice. Pur și simplu conectați clemele la polii bateriei și conectați bateria la unitatea de alimentare de gard electric de 9 volți prin intermediul cablului de conectare de 80 cm și a clemelor de crocodil. Cablul adaptor reduce tensiunea și puteți începe să folosiți gardul electric. Cablul adaptor de 12 volți are o lungime totală de 80 cm, cu o conexiune cu cleme. La prima vedere: Cu cablu de 80 cm Pentru conectarea unui pachet de baterii umede de 12 volți Pentru conectarea la o unitate de alimentare de 9 volți pentru garduri electrice Manipulare ușoară Rezistent la intemperii Special dezvoltat și testat pentru utilizarea pe teren Livrarea include: 1x AKO accesorii pentru garduri electrice pentru unitățile de alimentare de 9 V - cablu adaptor 12 Volt

75 RON*
Buc.
AKO Baterie pentru garduri electrice HighEnergy Saline 9V 75 Ah
Baterie uscată de 9 volți Saline de înaltă energie 75Ah Alternativă ieftină și de înaltă performanță la bateriile alcaline (mai multă putere pentru mai puțini bani) Durată de viață extinsă datorită tehnologiei zinc-aer Ideal pentru toate dispozitivele obișnuite cu baterii standard de 9 volți Tensiune nominală 8,4 volți Cu curea de transport Dimensiune: 16,5 x 11,5 x 11,5 x 11 cm (L x l x î)

104 RON*
Buc.
Kerbl semnul de avertizare cu cârlig cu 2 fețe
Semn de avertizare - Atenție, gard electric! Pentru o fixare ușoară pe benzi de până la 40 mm, frânghii, benzi și sârme. Nu este necesar niciun alt material de fixare pentru acest semn de avertizare special. Semnul de avertizare din plastic robust este imprimat pe ambele fețe. Dimensiuni: 260 x 150 mm Confecționat din plastic robust Tipărite pe ambele fețe Nu sunt necesare alte materiale de fixare Extras din standardul de siguranță: fiecare parte a unui gard electric instalat de-a lungul unui drum sau al unei căi publice trebuie să fie marcată la intervale frecvente prin semne de avertizare. Acestea trebuie să fie bine fixate de stâlpii gardului sau bine prinse de firele de gard.

17 RON*
Buc.