info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Agrarzone clapeta automată pentru păsări 30 x 40 cm la prima vedere:


 • Ușă cu deschidere automată pentru cotețul de păsări 
 • 3 funcții de deschidere: control cu temporizator, senzor de lumină sau manual
 • Funcție integrată de oprire de urgență
 • Poate fi utilizată datorită conectării la rețeaua de 230V, pe baterii sau cu ajutorul energiei solare
 • Durabilă și robustă
 • Confortabilă și extrem de sigură
 • Raport preț-performanță excelent!
 • Calitate de marcă premium de la Agrarzone

Ușă automată pentru păsări - Deschiderea și închiderea automată a ușii pentru păsări

Cu ajutorul ușii automate pentru păsări, clapele, ușile sau glisierele de la adăposturile de păsări pot fi deschise și închise automat în funcție de momentul zilei sau de luminozitate.

Glisiera electronică deschide și închide ușa pentru păsări de curte în funcție de necesități. Clapeta pentru păsări de curte deschide glisiera verticală a adăpostului de păsări sau de pui atunci când se luminează și închide din nou ușa imediat ce se întunecă. În plus, este posibilă operarea manuală a unității. Acest lucru se poate face direct pe unitate sau cu ajutorul butonului manual. Sensibilitatea întrerupătorului crepuscular integrat poate fi reglată individual, astfel încât să se prevină deschiderea involuntară în cazul unui fulger de furtună, al luminilor din apropiere sau al spoturilor din hol.

În cazul în care un animal se află sub cursor în timpul procesului de închidere a ușii automate pentru păsări de curte, motorul dispozitivului de închidere a ușii pentru păsări de curte este oprit automat la deschiderea porții și continuă să se închidă atunci când animalul s-a eliberat.

Funcționalitatea ușii de la adăpostul de păsări:

Prin intermediul unui comutator crepuscular, motorul integrat al ușii automate pentru adăposturi de păsări este controlat și astfel deschiderea sau închiderea unui cursor vertical se realizează prin tragerea unui cablu. Este posibilă și operarea manuală. Carcasa ușii cu deschidere automată pentru păsări de curte este extrem de stabilă și protejează componentele electronice fine de umiditate, murdărie și lumina soarelui. Amplasat într-o poziție ușor protejată, dispozitivul electronic de glisare va rezista mulți ani datorită componentelor sale extrem de durabile.

Ușa pentru păsări cu deschidere automată are mai multe funcții pentru deschiderea sau închiderea clapetei:

 • Senzor de lumină: clapeta pentru păsări este controlată de lumina zilei cu ajutorul unui senzor de lumină.
 • Cronometru: ușa pentru păsări este controlată în funcție de oră. Se poate face o distincție între zilele lucrătoare și cele de weekend.
 • Control manual: direct pe unitate sau prin intermediul unui buton conectat.

Ușa pentru păsări dintr-o privire:

 • Deschidere automată a ușii
 • Posibilitatea conectării la rețea și pe baterie posibilă
 • Control în funcție de lumina zilei cu control al luminii
 • Controlul în funcție de timp
 • Control manual, pe unitate sau prin intermediul unui buton conectat

Livrarea include:

 • Unitate de control cu motor integrat și cablu de tracțiune
 • Adaptor de rețea 230V
 • Baterii (4 x AA, deja în unitate)
 • Senzor de lumină
 • Set de scripeți (4 bucăți)
 • Instrucțiuni de utilizare

Montarea ușii automate pentru cotețul de păsări:

Instalarea ușii electronice pentru coteț de găini este foarte simplă: Mai întâi montați glisiera, trageți-o în poziție deschisă, montați dispozitivul pentru clapeta de găini astfel încât să îl puteți conecta la glisieră prin bucla (cablu rulat = stare de livrare). Apoi introduceți bateriile - gata!

Planificați situația de instalare și, în special, traseul cablului de la ușa de păsări la unitate. Măsurați deschiderea ușii de păsări și asigurați o ușă glisantă adecvată cu șine de ghidare. În magazinul nostru puteți găsi glisoare adecvate și scripeți suplimentari ca accesorii.

Dacă doriți să alimentați ușa automată pentru păsări cu tensiune de rețea, asigurați-vă că în apropiere există o priză de 230 de volți. Sursa de alimentare și locul de montare a unității trebuie să fie protejate de precipitații. Ușa automată pentru păsări nu este compatibilă cu glisierele sau clapele care au un mecanism de autoblocare.

Date tehnice:

 • Greutatea minimă a glisorului: 0,5 kg
 • Greutatea maximă a glisorului Greutatea glisorului: 2,5 kg
 • Înălțimea max. de ridicare: 60 cm
 • Alimentare: funcționare la rețeaua de 230 volți (adaptor de rețea pentru funcționarea la 12 volți) sau pe baterii (4 x AA)
 • Lungimea cablului de alimentare: aprox. 150 cm
 • Lungimea cablului senzorului de lumină: aprox. 98 cm

Modele:

 • Clapetă automată pentru găini fără cursor
 • Clapetă automată pentru găini cu cursor 22 x 33 cm (pentru găini normale)
 • Clapetă automată pentru găini cu cursor 30 x 40 cm (pentru păsări normale și mai mari)
 • Clapetă automată pentru găini cu cursor 43 x 40 cm (adecvată pentru creșterea în scopuri comerciale conform TierschNutztV)
Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Alimentare: 9V Batterie, 230V Netz
Specii de animale: Pasări de curte
Tensiune curent electric: 230 Volt

10 of 20 reviews

4.85 out of 5 stars


85%

15%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


21 aprilie 2021 21:31

Automatische Hühnerklappe

Bin sehr zufrieden mit der automatischen Hühnerklappe. Einfacher Einbau, leichte Bedienung. Ich empfehle gerne weiter.

14 noiembrie 2013 21:20

Tutto positivo

Puntualità nella consegna. Massima chiarezza nelle istruzioni. Funzionamento perfetto. Consiglio a tutti il prodotto e il produttore

22 aprilie 2020 14:24

Tolle Erfindung!

Die Hühnerklappe funktioniert einwandfrei und erspart somit 2x am Tag den Weg zum Hühnerstall. Super Erfindung und von Agrarzone schnell geliefert, danke!

3 noiembrie 2022 18:30

Sehr zufrieden

Lieferzeit nach Slowenien nur 2 Tage!! Gebraushanweisungen eksakt, einfach...

28 noiembrie 2017 16:41

Oliver Pesl

Ich kann dieses Produkt nur weiter empfehlen. Einfache Montage und eine gute Ausfallsicherung durch die doppelte Stromversorgung.

17 ianuarie 2020 08:27

bewrtung

immer wieder bin zufrieden

6 aprilie 2020 20:18

Hühnerklappe - prima Produkt

ein tolles teil für die hühnerhaltung. einfach zu programieren, wie auch bei bedarf schnell auf manuelle bedienung um zu stellen. die funktionen genau wie beschrieben. würd ich jederzeit wieder kaufen

3 noiembrie 2022 18:30

Sehr zufrieden

Lieferzeit nach Slowenien nur 2 Tage!! Gebraushanweisungen eksakt, einfach...

15 mai 2022 10:12

Immer wieder gern

Gutes Produkt schneller Versand, so machts Spaß :-)

28 iulie 2020 16:11

porta automatica x pollaio

spedizione veloce prodotto ottimo e facile da istallare il pollaio ora piu sicuro

%
Glisieră pentru clapeta automată pentru păsări
Cursor pentru ușa automată a cotețului pentru păsări Glisiera pentru ușile automate pentru păsări este un accesoriu pentru ușa automată a cotețului pentru păsări. Glisierele sunt special concepute pentru ușile automate pentru păsări și sunt disponibile în două dimensiuni diferite. Cu ajutorul ușii automate pentru coteț, clapele, ușile sau glisierele pot fi deschise și închise automat la adăposturile de păsări. Dimensiuni: 220 x 330 mm, aluminiu, set complet de asamblare (inclusiv șine de ghidare). 300 x 400 mm, aluminiu, set de montare complet (inclusiv șine de ghidare) 430 x 400 mm, aluminiu, set de montare complet (inclusiv șine de ghidare) Notă: Unitatea de control nu este inclusă în pachetul de livrare.

99 RON* 124 RON*
%
Cablu de conectare pentru baterie auto de 12V / baterie pentru gard electric
Cablu de conectare pentru baterie auto și baterie pentru gardul electric Cablul de conectare pentru bateriile de mașină și bateriile pentru gardurile electrice poate fi utilizat pentru a acționa dispozitive de 12 volți, cum ar fi ușile automate pentru cotețul de păsări. La prima vedere: Compatibil cu toate dispozitivele cu baterii de la Kerbl, AKO, Corral sau cu bateriile auto standard. Cu siguranță de 2 A pentru protecția la supratensiune O capacitate a bateriei de 1 Ah = 1.000 mAh corespunde unei durate de funcționare de aproximativ 1 an (fără a lua în considerare efectele tipice de autodescărcare ale dispozitivelor de stocare a bateriei). Bujie goală 5,5 x 2,1 mm Date tehnice: Tensiune: 12 V DC Siguranță: 2 A Lungime cablu: 3 m Greutate: 180 g

80 RON* 85 RON*
Buc.
%
Set panou solar pentru ușa automată păsări
Set de baterii solare pentru ușa electrică pentru cotețul de păsări - deschide automat clapeta pentru păsări. Nu mai schimbați niciodată bateriile! Faceți ca ușa dumneavoastră automată pentru păsări să fie complet autonomă din punct de vedere energetic cu setul complet de baterii solare pentru ușa automată pentru păsări. Setul solar include tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă alimenta cu energie solară ușa pentru păsări. Baterie solară pentru ușa de păsări la o privire de ansamblu: Doar 7 zile de soare pe an sunt suficiente pentru o funcționare continuă și sigură. Kit de montare pentru montarea variabilă a modulului solar inclus Un total de 5 m de cablu pentru o instalare flexibilă Un LED indică atunci când radiația solară este suficientă pentru procesul de încărcare Potrivită pentru utilizare în aer liber Aplicabilă de la versiunea 1.3 a ușii automate pentru păsări(din 2018) Date tehnice Tensiunea modulului solar: 6 V DC Puterea modulului solar: 10 W Tensiunea bateriei: 3,7 V Capacitate: 2.200 mAh Tehnologia bateriei: LiPo Greutate: 1,18 kg Clasa de protecție: IP65 Dimensiuni: 34,7 x 23,5 x 1,7 cm (L x l x a)

274 RON* 299 RON*
Buc.
Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări
Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări Cu acest kit de modernizare pentru glisiera ușii automate pentru păsări, vulpile, ratonii și compania nu mai au nicio șansă. Atunci când se atinge limita inferioară, șuruburile blochează ușa. Acum, glisiera nu mai poate fi ridicată, iar animalele sunt în siguranță față de potențialii atacatori. Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări la o privire: Kit de modernizare pentru ușa glisantă pentru păsări După ce ajunge la limita inferioară, arcurile spiralate împing bolțurile spre exterior și blochează ușa, astfel încât aceasta nu mai poate fi ridicată. Asamblare ușoară datorită planului perforat Set complet cu toate șuruburile necesare Notă: Ușa pentru păsări nu este inclusă în livrare.

95 RON*
Buc.
Scripete de înlocuire pentru clapeta automată pentru păsări
Scripeți de înlocuire pentru ușa automată pentru cotețul de păsări   Cu ajutorul rolelor de deviere pentru ușa automată pentru găini puteți modifica cursul șirului, în cazul în care glisorul nu este fixat direct sub unitatea de control.       Pachet de 4 Plastic Culoare: roșu

16 RON*
Buc.
Senzor de lumină de înlocuire pentru clapeta automată pentru păsări
Senzor de lumină de înlocuire pentru ușa automată pentru cotețul de păsări Senzor de lumină de înlocuire pentru ușa automată pentru păsări. Cu ajutorul ușii automate pentru păsări, clapele, ușile sau glisierele de la adăposturile de păsări pot fi deschise și închise automat. Ușa automată pentru păsări are mai multe funcții pentru deschiderea/închiderea glisoarelor. Pe scurt: control în funcție de lumina zilei cu senzor de lumină controlul în funcție de timp, se poate face o distincție între zilele lucrătoare și cele de sfârșit de săptămână comandă manuală, pe unitate sau prin intermediul unui buton conectat Atât funcționarea pe baterii, cât și cea de la rețea sunt posibile lungime: 98 cm Livrarea include: 1 x senzor de lumină potrivit pentru, de exemplu, Kerbl ușa automată pentru păsări

31 RON*
Buc.
Cablu de înlocuire pentru clapeta automată pentru păsări
Cablu de înlocuire cu cordon pentru ușa automată pentru păsări. Cablu de înlocuire pentru ușa automată pentru cotețul de păsări. Cu ajutorul ușii automate pentru păsări, clapele, ușile sau glisierele de la adăposturile de păsări pot fi deschise și închise automat. Cablul de înlocuire este potrivit pentru ușile de pui de la marca Agrarzone și Kerbl.

11 RON*
Buc.