Semnal luminos pentru gardul electric la prima vedere:


  • Pâlpâie la fiecare impuls al gardului
  • < 3000 volți fără intermitență
  • Nu sunt necesare baterii
  • Ideal și ca mijloc de apărare suplimentară împotriva mistreților

Semnalul electric de semnalizare a gardului electric Lumina de putere Blinker

Lumina de semnalizare a gardului de pășune Power Blinker clipește la fiecare impuls de gard. Sub 3000 de volți , nu mai apare nicio clipire și se poate vedea dintr-o privire că gardul pășunii nu mai este rezistent la trecerea turmelor. Prin utilizarea acestuia în mai multe puncte ale gardului pășunii, aveți o verificare vizuală convenabilă a stării gardului "la fața locului", chiar și în timpul zilei. Nu este nevoie de baterii pentru lumina de semnalizare și poate fi folosită imediat pe gard.

Semnal luminos de semnalizare a gardului de pășune dintr-o privire:

  • Lumina de semnalizare clipește la fiecare impuls de gard
  • Sub 3000 de volți nu mai apare nicio clipire și puteți vedea dintr-o privire că gardul nu mai este sigur pentru turmă.
  • Control vizual convenabil prin utilizarea în mai multe puncte ale gardului
  • Nu sunt necesare baterii pentru lumina de semnalizare
  • De asemenea, ideal ca apărare suplimentară împotriva mistreților!


Sfat de expert: Plasați lumina de semnalizare a gardului de pășune la capătul sistemului de garduri. Astfel, puteți vedea dintr-o privire dacă tensiunea minimă de protecție de 2 500 V curge la capătul gardului dumneavoastră și, prin urmare, pe întregul sistem.

Livrarea include:

1x AKO Semnalul electric de semnalizare a gardului de lumină de putere Blinker

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.