5x placă de conectare a balamalei 10-20 mm la prima vedere:


  • Plăci de conectare cu bandă adezivă într-un pachet de 5 bucăți la preț redus
  • Pentru benzi de garduri de până la 20 mm
  • Complet realizat din oțel inoxidabil
  • Conexiune fiabilă
  • Cu ochiuri pentru mânere de poartă și izolatori de mânere de poartă

5 x conectori de bandă de gard electric din oțel inoxidabil pentru 10-20 mm cu nas.

Complet din oțel inoxidabil. Aplicabil până la 10 -20 mm lățime de bandă, inoxidabil, prin urmare, deosebit de durabil.

Pachetul nostru de 5 conectori de bandă este o soluție ingenios de simplă, dar practică, pentru conectarea sau extinderea gardurilor electrice de pășune. Conectorul de bandă din oțel inoxidabil este potrivit în special pentru benzi late de 10-20 mm. Manipularea conectorilor de bandă pentru garduri electrice este foarte simplă. Banda care urmează să fie conectată este trecută prin barele mobile ale conectorului metalic, pliată și fixată strâns. Contactul electric al benzilor îmbinate este perfect și asigură un gard de pășunat rezistent la trecerea turmelor.

La prima vedere:

  • cu noua placă de conectare a panglicii se obține o electrificare continuă la conectarea a două capete de panglică.
  • placa de conectare este din oțel inoxidabil.

Sfat practic:

Benzile de gard electric pentru pășuni nu trebuie să fie înnodate! Un nod asigură că nu există niciun contact între benzi, iar fluxul de electricitate este astfel întrerupt. În plus, materialul gardului poate fi deteriorat prin îndoire. Gardul își pierde din tensiunea pălăriei și devine nesigur.

Livrarea include:

  • 5 x plăci de conectare a benzii de 10-20 mm pentru gard electric
Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.