5x plăci de conectare a benzilor 40 mm la prima vedere:


  • Plăcuțe de conectare a curelelor într-un pachet de 5 bucăți la preț redus
  • Pentru benzi de gard de pășune de până la 40 mm
  • Complet realizat din oțel inoxidabil
  • Manevrare ușoară
  • Conexiune fiabilă
  • Cu ochiuri pentru mânere de poartă și izolatori de mânere de poartă

5x plăci de conectare a benzii de gard electric din oțel inoxidabil de până la 40 mm

Placă de conectare complet realizată din oțel inoxidabil. Poate fi utilizat pentru benzi de gard electric cu lățimea de până la 40 mm, inoxidabil și, prin urmare, deosebit de durabil.

Pachetul nostru de 5 conectori cu panglică este o soluție ingenios de simplă, dar practică, pentru conectarea sau extinderea gardurilor de pășune. Placa de conectare din oțel inoxidabil este deosebit de potrivită pentru benzi late de până la 40 mm. Manevrarea conectorilor de bandă pentru garduri electrice este foarte simplă. Plăcile de conectare au ochiuri practice ca opțiune suplimentară pentru agățarea mânerelor de poartă sau pe un izolator de mâner de poartă. Contactul electric al benzilor îmbinate este perfect și asigură un gard electric de pășune rezistent la trecerea turmelor.

Sfat:

Benzile de gard electric pentru pășuni nu trebuie să fie înnodate! Un nod asigură că nu există niciun contact între benzi, iar fluxul de electricitate este astfel întrerupt. În plus, materialul gardului poate fi deteriorat prin îndoire. Gardul își pierde din tensiune și devine nesigur.

Livrarea include:

  • 5x plăci de conectare cu ochiuri 40 mm
Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Material: Oțel inoxidabil

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.