Agrarzone B17 generator impulsuri gard electric 9V/12V, 0,25 Joule la prima vedere:


  • Animale robuste, îngrădite în siguranță, de exemplu cai, tauri, oi.
  • Oferă o protecție fiabilă împotriva mistreților
  • Pentru garduri de lungime medie cu vegetație ușoară
  • Generator de alimentarecu funcționare la 230 V
  • Calitate premium, fabricat în Germania

Agrarzone B 17 - 9 V / 12 V generator impulsuri de gard electric

Generator impulsuri pentru gard electric robust, de mare impact, pentru padocuri mici, fără vegetație!

În principiu, un gard electric este responsabil pentru a se asigura că animalele respectă zona împrejmuită și că respectă întotdeauna această limită. Din acest motiv, un generator de impulsuri pentru gard electric fiabil este inima fiecărui gard electric. În funcție de specia de animale, de lungimea gardului sau de vegetație, dispozitivul trebuie adaptat la cerințele corespunzătoare.

Cu ajutorul generatorului de impulsuri de gard electric Agrarzone B 17, sistemele de garduri mobile pot fi construite cu ușurință. Fie că este vorba de pășuni mici pentru cai și vite sau de animale mici, cum ar fi câinii și pisicile - dispozitivul universal alimentat cu baterii garantează o utilizare ușoară pentru toată lumea, datorită unei lumini de control a bateriei cu LED . Dispozitivul cu baterii ieftin, ideal pentru utilizare mobilă, este prevăzut cu un cablu de conectare și o tijă de împământare.

Agrarzone B17 dintr-o privire:

  • Generator de impulsuri de gard electric universal de 9 V / 12 V
  • Unitate alimentată cu baterii cu putere de ieșire efectivă
  • Inclusiv lumină de control a bateriei cu LED
  • Țara de origine: "Made in Germany" - Garanție de 3 ani

Domeniu de aplicare:

  • Generator de impulsuri pentru gard de pășunat pentru utilizare mobilă pe gardurile de pășune și gardurile electrice
  • Poate fi folosit pentru padocuri mici fără vegetație
  • Ideal pentru a păzi animale mici și mari, cum ar fi cai, porci, câini mici și pisici.

Detalii:

  • Dimensiunile unității: aprox. 26 x 19 x 32,5 (LxLxA).
  • Greutatea articolului: 2,11 kg
  • 9 V / 12 V generator alimentare de gard pentru pășuni
  • Lungimea teoretică a gardului: 7 km
  • Tensiune maximă: 9,400 V
  • Energie maximă de încărcare: 0,25 J
  • Energia maximă de descărcare: 0,17 J
  • Lungimea gardului fără vegetație: 3,0 km
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație medie: 1,0 km
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație înaltă: 0,3 km

Livrarea include:

  • 1x Agrarzone B17 generator de alimentare de gard pentru pășuni
  • 1x cablu de conectare a gardului
  • 1x cablu de împământare
  • 1x tija de pământ
  • 1x manual de instrucțiuni

Notă: nu este inclusă nicio baterie!

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Energie de descărcare: 0,17 Joule
Energia de încărcare: 0,25 Joule
Tensiune: 9.400 V
Alimentare: 9V Batterie, 12V Akku
Specii de animale: Cal, Câine, Pisică, Porc
Lungime gard fără vegetație: 3 km
Lungimea gardului cu vegetație mare: 0,3 km
Lungime gard cu vegetație puțină: 1 km

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Panou solar 4 Watt pentru generatoarele de 9V
Modul solar fotovoltaic de 4 wați cu suport - pentru generatoarele de alimentare de 9V. Modulul solar fotovoltaic susține și descarcă bateria în timpul zilei. Modulul solar fotovoltaic susține sau eliberează bateria de 9 volți în timpul zilei. Generatorul de alimentare pentru gard electric atrage energie de la modulul solar în timpul zilei și astfel prelungește durata de viață a bateriei. Modulul solar fotovoltaic poate fi utilizat pentru generatoarele Power Station, Eco Power Plus și Compact Power de 9 volți. Atenție: Modulul solar fotovoltaic nu poate fi utilizat pentru a încărca bateria de 9 sau 12 volți. Modulul solar de 4 Watt dintr-o privire: Panoul solar de 4 wați, inclusiv suport Panoul fotovoltaic susține bateria și prelungește durata de viață a acesteia Nu poate fi folosit pentru a încărca bateria de 9V sau 12V Poate fi utilizat pentru AKO Power Station, Eco Power Plus și Compact Power 9 Volt. Energie ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor Funcționare fără întreținere de primăvara până toamna Dimensiuni: Lățime: 21 cm Înălțime: 20 cm Adâncime: 2 cm Livrarea include: 1x panou solar fotovoltaic 4 Watt 1x suport pentru generatorul de alimentare pentru gard electric Notă: Echipamentul pentru gard electric nu este inclus în pachetul de livrare!

328 RON*
Buc.
AKO Baterie pentru garduri electrice alcaline 9V 55-210Ah
AKO Baterie pentru garduri de pășune 9V alcalină uscată Bateriile uscate alcaline de 9 volțiAKO mențin un nivel de tensiune constant ridicat pe toată durata de viață a acestora. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că unitatea de gard electric livrează întotdeauna o putere constantă la gard în această perioadă și asigură o siguranță optimă a turmei. Dimensiuni: 55 Ah (165 x 110 x 110 x 110 cm) 75 Ah (165 x 110 x 110 x 110 cm) 120 Ah (165 x 110 x 110 x 110 cm) 170 Ah (190 x 125 x 160 cm) 175 Ah (190 x 125 x 160 cm) 210 Ah (190 x 125 x 160 cm) Domeniul de aplicare a livrării: 1x AKO Baterie pentru garduri electrice alcaline de 9V (în mărimea selectată).

119 RON*
%
AKO Baterie pentru garduri electrice zinc-aer 9V 55-130Ah
AKO Baterie pentru garduri electrice Baterie uscată Zinc-Aer 9V Baterie uscată standard pentru utilizare în echipamentele de garduri electrice care nu sunt proiectate pentru putere mare. Tensiune nominală 8,4 volți Dimensiuni: 55 Ah: 165 x 115 x 110 cm (L x l x îh). 90 Ah: 190 x 130 x 160 cm (L x l x a) 130 Ah: 190 x 130 x 160 cm (L x l x îh)

85 RON* 90 RON*
Set solar cu baterie AGM 15Ah
Set solar de 5 wați - cu accesorii pentru generatoare cu baterii uscate de 9 volți. Setul de baterii cu panou solar poate fi utilizat pentru toate generatoare pentru gardurile electrice de împrejmuire a pășunilor cu baterii de 9 volți / 12 volți. Panoul solar Elegante este o construcție solidă pentru toate generatoarele de alimentare pentru garduri electrice de pășune cu baterii de 9 volți. Depășește toate cerințele pentru un modul solar integrat fiabil. Funcționare fără întreținere de primăvara până toamna. Modulul solar încarcă permanent bateria în timpul perioadei principale de pășunat. Bateria poate fi reîncărcată în orice moment cu ajutorul adaptorului de rețea de 230 de volți. Recomandare: Lăsați adaptorul de rețea conectat la baterie în timpul depozitării în timpul iernii. Livrarea include: 1x panou solar 5 Watt 1x baterie AGM de 12 volți 15 Ah 1x adaptor de rețea 230 volți 1x suport pentru generatorul de alimentare pentru gard electric

756 RON*
Buc.
Tester de baterii digital 6-20 V
Cu ajutorul testerului digital de baterii puteți testa echipamentul electric de pășunat într-un interval de testare de la 6 la 20 de volți, astfel încât să aveți întotdeauna o capacitate completă și o încărcare optimă. În acest fel, puteți preveni defecțiunile sau bateriile care nu sunt complet încărcate și le puteți crește durata de viață, deoarece aceasta scade dacă nu sunt încărcate corect. Se afișează tensiunea fără sarcină (la început) și tensiunea sub sarcină (după semnul "-").   Pe scurt: Interval de testare de la 6 - 20 volți Nu este necesară o baterie de funcționare Se afișează tensiunea în gol (la început), precum și tensiunea sub sarcină (după semnul "-"). Livrarea include: 1 x tester de baterii

149 RON*
Buc.