Agrarzone bobină de bandă largă cu cadru de transport la prima vedere:


  • Rolă cu cadru de transport
  • Ideal pentru o bandă de pășunat de aproximativ 600 m
  • Ușor de rulat și derulat
  • Greutate redusă în ciuda stabilității maxime
  • Tambur de plastic stabil și foarte mare

Agrarzone tambur pentru bandă de pășune cu cadru de transport - pentru aprox. 600 m bandă de gard de pășune

Tambur de plastic extrem de robust pentru benzi, frânghii și toroane largi de gard de pășune. Ajutorul ideal pentru montarea și demontarea gardurilor de pășune.

Înfășurătorul de gard de pășune extra mare Agrarzone este echipat cu o întinzătoare practică pentru piept. Această targă vă permite să înfășurați și să derulați cu ușurință materialele scării. Cu ajutorul cadrului de transport util, aveți ambele mâini libere pentru a pune sau scoate firele, frânghiile și panglicile. Bobina noastră are o capacitate de aproximativ 600 m de bandă (10 mm), 500 m de frânghie (6 mm sau 1000 m de șnur (3 mm), în funcție de lățimea materialului scării pentru gardul de pășune. Toba ușoară este foarte stabilă și durabilă.
Un tambur suplimentar și un adaptor pentru tambur și bobină pot fi comandate separat ca accesorii pentru bobină.

Pe scurt:

  • Înfășurătoare de gard de pășune pentru înfășurarea și desfășurarea benzilor de gard de pășune
  • Tambur din plastic extrem de robust (înlocuibil)
  • Greutate redusă
  • Potrivit pentru aprox. 600 m de bandă largă (10 mm) sau 500 m de frânghie (6 mm) sau 1.000 m de cablu (3 mm)
  • Frâna de blocare previne depășirea neintenționată a tamburului
  • Ajutorul ideal pentru construcția de garduri

Dimensiuni:

  • Dimensiuni (LxLxA): 20x24x37 cm

Livrarea include:

  • 1 x rolă pentru bandă de pășunat cu cadru de transport
Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Țară de origine: EU

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Tambur de înlocuire pentru rola de pășunat
  Tambur de înlocuire pentru tamburul de plastic Tamburul de plastic poate fi înlocuit cu acest articol de înlocuire. Tamburul este potrivit pentru aproximativ 600 m de bandă largă (10 mm) sau 500 m de cablu (6 mm) sau 1.000 m de cablu torsadat (3 mm). Potrivit pentru, de exemplu, pentru: Agrarzone bobină de bandă largă cu cadru de transport (23645) Bobină de plastic Super Livrarea include: 1 x bobină de înlocuire neagră

80 RON*
Buc.
Adaptor Easy-Drill pentru bobine de gard pentru pășuni
Adaptor pentru bobina Easy Drill - adaptor pentru mulineta pentru pășuni Adaptorul facilitează mult înfășurarea materialului de scară pe mulineta dvs. și, prin urmare, este un ajutor practic la montarea și demontarea gardurilor Pur și simplu conectați adaptorul pentru rolă la burghiul fără fir, atașați-l la rolă și puteți să înfășurați rapid și ușor materialul pentru scări. Adaptorul pentru bobină vă permite să înfășurați rapid și ușor toate materialele conductoare obișnuite pe o bobină. În cele din urmă, nu mai trebuie să înfășurați cu greu frânghia, banda sau firul pe bobină cu mâna. Easy Drill se conectează pur și simplu la un cap de găurit, apoi se pune rola și burghiul fără fir face restul. Mai ales în cazul gardurilor lungi, acest exercițiu economisește mult timp. Este fabricat din plastic rezistent la impact, robust și stabil. Bobina este potrivit pentru rolele cu art. Nr. 44270 și 441270. Pe scurt: Pentru înfășurarea și desfășurarea rapidă a materialului conductor Ușor de manevrat Nu mai este nevoie de o manivelă plictisitoare Economie mare de timp pentru garduri lungi Adaptor potrivit pentru rola 44270 și 441270 Plastic rezistent la impact Robust și stabil Livrarea include: 1x adaptor Easy-Drill pentru mulinete

47 RON*
Buc.