Leimüller Deluxe hrană pentru păsări sălbatice cu insecte 5 kg la prima vedere:


  • Hrană de împrăștiere exclusivă pentru incubație și creștere
  • Rețetă valoroasă cu insecte, fructe de pădure și nuci
  • Această acceptare pentru păsările sălbatice pretențioase
  • Cea mai mare puritate, fără ambrozie și OMG-uri
  • Hrană compusă naturală din Austria

Hrană pentru păsări sălbatice Leimüller Deluxe cu insecte

Acest lucru va convinge chiar și păsările răsfățate. Acest amestec gastronomic impresionează prin ingredientele sale valoroase, cum ar fi viermii de făină bogați în proteine, alunele și fructele de pădure. Hrana perfectă pentru păsări în perioada de reproducere și creștere.

Leimüller Deluxe este o hrană mixtă bogată în energie și variată pentru toate păsările sălbatice și de grădină. Caracteristica specială a hranei premium pentru păsări sălbatice este acceptarea ridicată și rețeta valoroasă cu 5 % viermi de făină uscați, fructe de pădure, fulgi, nuci și un amestec de cereale colorate. Hrana proaspătă și de calitate este adaptată în mod optim la nevoile corespunzătoare speciilor de păsări care trăiesc în libertate și poate fi oferită păsărilor în adăpostul de păsări sau în hrănitoare, de primăvara până iarna. Datorită conținutului său energetic crescut, hrana pentru păsări sălbatice este ideală în special pentru păsările cântătoare în perioada de reproducere și creștere.

Amestecul de furaje fără praf este produs cu grijă în Austria de către compania de familie Leimüller. Cu hrana pe tot parcursul anului puteți fi siguri că sunt folosite doar cele mai bune materii prime din regiune. Amestecul este garantat fără OMG și controlat cu ambrozie. Hrana pentru păsări de grădină, care a fost curățată de mai multe ori, este umplută cu grijă și livrată într-un sac de hrană robust și rezistent la rupere.

Prezentare generală:

  • Hrană de calitate exclusivă pentru păsările sălbatice
  • Distribuitor de energie în timpul sezonului de reproducere și de creștere
  • Viermi de făină, fructe de pădure, nuci și semințe bogate în proteine
  • Potrivită pentru hrănire pe tot parcursul anului
  • Foarte populară printre păsările de exterior
  • Pentru căsuțe pentru păsări, coloane de hrănire, mese de hrănire și hrănire pe podea
  • Multiplu curățată și fără praf
  • Ambrozie controlată și fără aditivi
  • Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică
  • Hrană naturală pentru păsări din Austria

Potrivit în special pentru următoarele specii de păsări sălbatice:

Mierla neagră, pițigoiul, pițigoiul albastru, pițigoiul cărbunelui, pițigoiul cu creastă, pițigoiul verde, vrăbiuța de copac, mierla, mierla de rândunică, stârcul, vrăbiuța, jderul, pițigoiul, șorecarul, bulbucul, ciocănitoarea cu pete mari.

Amestec de ambrozie controlat:

Pentru amestecurile noastre de hrană pentru păsări sălbatice folosim în parte alimente de calitate superioară (de exemplu, semințe de in, semințe de floarea-soarelui decojite, fulgi de ovăz, semințe de floarea-soarelui striate). Alte produse critice (de exemplu, meiul galben) sunt verificate la furnizor și selectate prin intermediul unui proces special de curățare (sortare pe culori).

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: 21,15 % fulgi de ovăz, 17,00 % semințe de floarea-soarelui decojite, 16,50 % boabe de milo, 11,00 % porumb măcinat grosier, 10,00 % grâu, 10,00 % mei galben, 6,00 % fulgi de grâu, 4,00 % viermi de făină uscați, 1,65 % alune, "red skin", 1,20 % sultane, 1,00 % cânepă europeană, 0,50 % boabe de sorb

Componente analitice: 16,55 % proteină brută, 13,01 % grăsime brută, 2,78 % fibre brute, 2,27 % cenușă brută, 0,14 % calciu, 0,75 % fosfor, 0,09 % sodiu, 0,56 % lizină, 0,28 % metionină, 14,37 MJ ME/kg.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat.

Conținut:

5 kg
25 kg

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Sezon: Iarnă, Primăvară, Toamnă, Vară

2 of 2 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


28 iunie 2023 10:08

1aVogelfutter!

Die Vogelschar liebt dieses Futter und es bleiben kaum Schalen der Körner übrig. Die Lieferung erfolgte superschnell!

12 decembrie 2022 22:54

nourriture oiseaux energy plus

Tres bon produit , les oiseaux en raffolent