ARDAP Vermin Spray 750 ml la prima vedere:


  • Cu efect imediat și pe termen lung
  • Până la 6 săptămâni de protecție
  • Pentru combaterea infestărilor acute de dăunători și insecte
  • Eficient împotriva țânțarilor, viespilor etc.

ARDAP Vermin Spray 750 ml

ARDAP Vermin Spray este un spray universal eficient pentru combaterea tuturor tipurilor de insecte și paraziți. Spray-ul își face efectul imediat după prima aplicare și rămâne eficient timp de până la 6 săptămâni, fără a lăsa un miros neplăcut! Este deosebit de eficient în cazul infestărilor acute de dăunători în imediata vecinătate a animalelor, precum și în ferme și în locuințe. Produsul poate fi pulverizat pe lemn, pe tapițerie sau pur și simplu în cameră și se răspândește optim în colțuri și nișe.

ARDAP Vermin Spray 750 ml dintr-o privire:

  • Spray-ul Ardap este un preparat universal practic pentru controlul tuturor tipurilor de paraziți și insecte, cu efect imediat și pe termen lung de până la șase săptămâni - un remediu eficient pentru casă.
  • O soluție universală în orice moment: spray-ul ajută în cazul infestărilor acute de paraziți în gospodărie, în încăperile de serviciu sau în mediile pentru animale, cum ar fi grajdurile, și, de asemenea, ține departe toate insectele pentru o perioadă lungă de timp.
  • Ingredientul activ permetrin ucide muștele imediat la contact; poate fi împrăștiat pe lemn, tapițerie și în cameră și se usucă fără a lăsa pete.
  • Repelentul de insecte se răspândește în mod optim în colțuri și nișe - pulverizați pur și simplu zonele dorite pentru a ține departe insectele și paraziții enervanți.
  • Volum de livrare: 1 x 750 ml Anti Vermin Spray; Spray de mediu eficient pentru a controla toate tipurile de insecte; Evitați contactul direct cu animalele și copiii

Cerere:

Agitați bine cutia înainte de utilizare și pulverizați locurile preferate de paraziți și insecte de la o distanță de aproximativ 30 cm până când suprafețele acestora apar ușor umede. După aplicare, asigurați o ventilație suficientă și, în cazul suprafețelor foarte sensibile, efectuați o probă cu atenție la început.

Efectul ucigaș al spray-ului ARDAP asupra muștelor se produce imediat după contactul cu paraziții. Pulverizarea obiectelor și suprafețelor o singură dată permite un efect permanent de până la 6 săptămâni. Agitați bine cutia înainte de utilizare. Nu există miros neplăcut în timpul aplicării.

Asigurați o ventilație suficientă după aplicare. Pentru suprafețele foarte sensibile și lustruite, efectuați mai întâi cu atenție un tratament de testare, nu pulverizați până când nu se observă umezeală vizibilă și picurare, strat de acoperire cu dungi. Acoperirea ușoară prin pulverizare se usucă fără a lăsa pete.

Despre ARDAP:

ARDAP este o marcă a companiei Ardap Care, care se ocupă de peste 40 de ani cu fabricarea și distribuția de furaje și produse de igienă pentru animale mici, precum și cu controlul dăunătorilor. Prin schimbul constant de informații cu crescătorii, proprietarii de animale de companie și partenerii de distribuție internaționali, produsele sunt adaptate în mod constant la nevoile animalelor de companie, ale mediului de viață și ale gospodăriei, fiind dezvoltate și distribuite în peste 50 de țări din întreaga lume. ARDAP este utilizat pentru combaterea dăunătorilor și, datorită dezvoltării continue, este unul dintre insecticidele lider de piață în Germania. Acest lucru rezultă în special din formularea specială și din calitatea ridicată a produselor.

Avertismente:

  • Utilizați insecticidele în condiții de siguranță
  • Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare
Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Țară de origine: Germania
Specii de animale: Furnici

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.