BUSSE funie căpăstru SMOOTH 2 portocaliu X-FULL la prima vedere:


  • Halteră cu noduri pentru munca la sol sau pentru călărie pe traseu
  • Foarte moale și suplu
  • 8 mm grosime, cordon de nailon rotund
  • Fără accesorii metalice
  • Diverse. Culori și dimensiuni

SMOOTH 2 noduri - pentru munca la sol și echitație de traseu

Lucrări de bază la Schnauzerl.com. Frâu special pentru munca la sol, cu noduri în puncte de presiune speciale.

Halterul cu noduri Smooth 2 de la BUSSE nu este popular doar printre călăreții western. Frânghia de frânghie sau frânghia cu noduri sunt frâiele pentru cai care sunt înnodate de o frânghie. În mod normal, aceste halebarde pentru cai sunt înnodate cu 3 noduri și sunt reglabile într-un singur punct, astfel încât halebarda cu noduri este reglabilă în mod variabil. Aceste haletere, cunoscute sub numele de NHT, sunt adesea folosite ca alternativă fără mușcătură pentru munca la sol sau ca haletere de călărie sau de conducere. Din cauza impactului ascuțit al frânghiei asupra capului sensibil al calului, un cal cu un ham cu noduri nu poate fi legat decât lejer. În caz contrar, există un risc ridicat de rănire în cazul în care calul încearcă să se elibereze.

La prima vedere:

  • deosebit de moale și suplu
  • confecționat din cablu de nailon rotund, gros de 8 mm
  • fără accesorii metalice
  • Culori: negru, roșu, portocaliu, verde, albastru

dimensiuni:

SH, P, VB, WB, KB

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

Specii de animale: Cal
Material: Nylon

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.