Agrarzone set de garduri pentru câini N700 230V, 1J, fir 250m, portocaliu-galben la prima vedere:


  • Perfect pentru un gard electrificabil foarte sigur pentru câini
  • Potrivit pentru câini mici și mari
  • Protejează în mod eficient câinele de pericol
  • Set complet cu preț avantajos - ușor de montat!
  • 250 m de cablu pentru lungimea și înălțimea gardului individual

Set complet de gard pentru câini N 700 - gard electric cu 250 m de cablu pentru câini, pisici și animale mici.

Acest set ieftin de gard pentru câini, cu 250 m de cablu sub tensiune, este gardul perfect pentru câini și alte animale mici din grădină. Împrejmuiți întreaga grădină pentru mai multă mișcare sau protejați anumite zone din grădină de câinii care adoră să hoinărească.

Câinilor le place să se joace în aer liber, chiar și atunci când stăpânii lor nu au timp să fie cu ochii pe ei. Cu acest set complet de gard pentru câini , vă puteți lăsa animalul de companie să se zbenguie în grădină fără să vă faceți griji. Setul de garduri pentru câini conține tot ce aveți nevoie pentru o împrejmuire eficientă a grădinii și pentru construirea unei curți foarte sigure pentru câini. Toate componentele setului au fost selectate cu atenție de către experții noștri și asamblate exclusiv pentru dumneavoastră. Fie împrejmuiți întreaga grădină pentru a-i oferi prietenului dumneavoastră cu patru labe mai multă mișcare, fie separați zonele individuale, astfel încât câinele să nu rearanjeze patul de flori sau să cadă în iazul de înot, de exemplu. Perfectă, de asemenea, pentru a ține la distanță animalele sălbatice, cum ar fi jderii, vulpile sau pentru a ține heronii departe de iazul dumneavoastră.

Setul include gardul electric AKO de 230 de volți N700 cu putere redusă, care a fost dezvoltat în special pentru a permite păstrarea animalelor de companie și a animalelor mici în funcție de specie. Setul include, de asemenea, 250 m de cablu de gard de împrejmuire foarte vizibil și 10 stâlpi de plastic cu 8 ochiuri pentru fixarea sârmei. Acest lucru vă permite să ajustați înălțimea și lungimea gardului pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale, fiind posibile până la 8 rânduri sau 250 m în lungime!

Notă: înălțimea gardului se bazează pe mărimea câinelui dumneavoastră. Pentru rasele de câini de talie mică (înălțimea umărului până la 39 cm), se recomandă minimum 3 rânduri de gard în zona inferioară a gardului, în timp ce pentru câinii cărora le place să sară și pentru rasele mai mari, cu o înălțime a umărului de 60 cm sau mai mare, se recomandă aprox. 6 rânduri de cablu. Dacă este necesar, puteți extinde cu ușurință gardul pentru câini cu alte fire de gard pentru pășuni. Pentru a asigura o alimentare optimă a gardului, gardul pentru câini nu trebuie să aibă vegetație grea. De asemenea, vă recomandăm să folosiți un dispozitiv extern de protecție împotriva trăsnetului.

La prima vedere:

  • Pentru câini de talie mică și mare cu blană scurtă sau lungă, pisici și animale mici.
  • De asemenea, potrivit pentru câini sensibili și căței
  • Pentru împrejmuirea paturilor, a iazurilor și a altor zone din grădină
  • Apărare eficientă împotriva animalelor sălbatice, cum ar fi iepurii, marțafoi, ratonii sau heronii
  • Conține tot ce este necesar pentru un gard securizat
  • Gard electric de 230 V cu putere de ieșire redusă
  • LED de control foarte vizibil pentru monitorizarea funcției aparatului
  • Recomandat pentru garduri mai scurte, cu puțină vegetație
  • Asigură o protecție fiabilă și poate fi extinsă cu ușurință cu fire și stâlpi suplimentari
  • Înălțimea și lungimea gardului selectabile individual

Avantaje față de un gard normal de grădină:

  • Siguranță maximă: câinele dvs. nu se poate cățăra peste gardul electric, deoarece pedeapsa/disuasiunea prin impulsuri de curent țintite îl împiedică să sară, să submineze sau să deterioreze gardul.
  • Protecția împotriva animalelor sălbatice: datorită electrificării, animalele dvs. rămân în grădină, iar animalele sălbatice și vizitatorii nepoftiți stau afară. Acest lucru asigură o dublă protecție.
  • Pot fi combinate cu alte plase: gardurile electrice pentru animale de companie pot fi combinate foarte bine cu alte plase pentru animale mici. Acest lucru face ca gardul să fie potrivit pentru păsări de curte, iepuri și alte rozătoare, de exemplu. În același timp, prădătorii, cum ar fi jderul sau vulpea, sunt împiedicați să intre.
  • Utilizare mobilă: multe dintre gardurile noastre pentru animale de companie pot fi luate cu dumneavoastră și, prin urmare, sunt ideale pentru vacanțe, evenimente și concursuri de agilitate.
  • Economisiți bani: un gard pentru animale de companie cu electricitate este puțin mai scump decât un gard de grădină normal, dar vă va economisi o mulțime de bani în timp, deoarece un gard electric nu este la fel de ușor de deteriorat de un animal ca un gard de grădină normal.

Livrarea include:

  • 1x AKO aparat de alimentare gard electric N700 230 V
  • 1x tijă de susținere pentru dispozitivele Duo Power X
  • 1x clemă de conectare a cablului de legătură a gardului cu inima 125 cm
  • 1x cablu de conectare la pământ, 2 ochi M8, 100 cm
  • 10x stâlp de plastic 105 cm, cu două trepte, alb
  • 1x sârmă de gard clasic galben-portocaliu 250 m, 3 x 0,20 Niro
  • 1x tester de garduri Euro 6 kV
  • 1x Agrarzone semn de avertizare
Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Număr de puncte: punte unică
Caracteristici: Cu curent
Energie de descărcare: 0,55 Joule
Tijă de sol 1 m: 1 buc
Țară de origine: EU
Energia de încărcare: 1,00 Joule
Tensiune: 10.000 V
Circuit deschis de tensiune: 8.500 V
Tensiune la 500 Ohm: 4.000 V
Alimentare: 230V Netz
Consum energetic: 5 W
Specii de animale: Câine, Iepure, Pasări de curte, Pisică
Tensiune curent electric: 230 Volt
Mărime animale: Câine de talie mare, Câine de talie medie, Câine de talie mică

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
AKO protecție împotriva trăsnetului pentru gard electric
AKO protecție împotriva trăsnetului gardului electric Protejați unitatea de alimentare pentru gard electric de supratensiunea cauzată de loviturile de trăsnet asupra sistemului de garduri. Pentru montarea pe stâlpul gardului "Protecția împotriva trăsnetului" conduce supratensiunea care provine de la sistemul de gard direct în pământ prin intermediul unei eclise fixe.

80 RON* 85 RON*
Buc.
Agrarzone Sârmă pentru garduri de pășune Basic 3x0.20 Niro, galben-portocaliu 250 m
Mărime: 250 m
Agrarzone frânghie pentru gard electric de pășune BASIC, galben-portocaliu Fir de gard standard ieftin pentru împrejmuirea rapidă și simplă a sistemelor de garduri scurte și a pășunilor pe porțiuni. Cu frânghia de gard electricAgrarzone Basic, puteți monta în scurt timp un gard simplu și ieftin pentru animalele dvs. de pășune. Această sârmă de gard electric este de ani de zile una dintre cele mai bine vândute și s-a dovedit în practică. Un material conductor excelent pentru pășunile mici și simple pentru cai și ponei și pentru animale ușor de înhămat. Sârma pentru garduri electrice este echipată cu conductori din oțel inoxidabil rezistent la rugină care asigură un flux de curent permanent optim. Conductoarele robuste și plasticul rezistent la UV fac ca materialul conductor să fie rezistent și durabil. Culoarea de semnalizare galben-portocaliu, care atrage atenția, este foarte vizibilă pentru animale și asigură o protecție suplimentară a turmelor. Prezentare generală: Ideal pentru sisteme de împrejmuire simple, de mici dimensiuni și pășuni de porțiune Împrejmuiți în siguranță animalele care sunt ușor de îngrădit (de exemplu, cai, ponei, animale mici etc.) Scară din oțel inoxidabil pentru un flux de curent fiabil Vizibilitate bună datorită culorii atrăgătoare pentru ochi Material conductor robust și durabil Instalare necomplicată și rapidă Fire de gard pentru pășuni la un preț avantajos Garanție de 3 ani privind rezistența la UV Detalii: Lungime: 250 m / 1000 m Rezistență: 7,74 Ohm/m Conductor din oțel inoxidabil: 3 x 0,20 mm Sarcina de rupere: 90 kg Lungimea maximă recomandată a gardului: 250 m Culoare: galben-portocaliu Livrarea include: 1x Agrarzone frânghie pentru gard electric pentru pășuni BASIC, galben-portocaliu

Content: 250 Meter (39 RON* / 100 Meter)

From 97 RON*