Agrarzone Set de garduri pentru câini N700 230V, 1J, plasă 25m x 106cm, verde la prima vedere:


  • Ideal pentru un gard electric sigur pentru câini
  • Potrivit pentru diferite dimensiuni de câini
  • Protejează în mod eficient câinele de pericol
  • Set complet cu preț avantajos - ușor de configurat!
  • Plasă electrificabilă de 25 m x 106 cm cu aparat de alimentare gard electric de 230 V

Set complet de garduri pentru câini N 700 - 25 m, gard electrificabil pentru grădini cu unitate de alimentare pentru câini, pisici și animale mici.

Preț avantajos, instalare rapidă și cea mai bună protecție: set ieftin de gard pentru câini pentru garduri sigure și eficiente pentru câini mici și mari. Electrificarea gardului de protecție ajută la menținerea animalelor sălbatice în afara proprietății dumneavoastră.

Câinilor le place să se joace în aer liber, chiar și atunci când stăpânii lor nu au timp să fie cu ochii pe ei. Cu acest set complet de gard pentru câini, vă puteți lăsa animalul de companie să se zbenguie în grădină fără să vă faceți griji. Setul de garduri pentru câini conține tot ce aveți nevoie pentru o împrejmuire eficientă a grădinii și pentru construirea unei curți foarte sigure pentru câini. Componentele setului au fost atent selectate și asamblate exclusiv pentru dumneavoastră. Fie împrejmuiți întreaga grădină pentru a-i oferi prietenului dumneavoastră cu patru labe mult spațiu pentru a alerga, fie separați zonele individuale, astfel încât câinele să nu rearanjeze patul de flori sau să cadă în iazul de înot, de exemplu.

Setul include gardul electric AKO de 230 de volți N700 cu putere redusă, care a fost dezvoltat în special pentru a permite îngrădirea animalelor de companie și a animalelor mici în funcție de specie. Setul include, de asemenea, o plasă electronică cu ochiuri strânse, lungă de 25 m și înaltă de 106 cm, cu un vârf dublu stabil. Spicul dublu rezistă foarte bine în solurile pământoase și nisipoase. Ancorele de sol ferme, opritorii de sol și un fir de sol întărit, care nu transportă curent, asigură o poziție fermă și un flux de curent optim permanent.

Dacă este necesar, puteți extinde cu ușurință gardul pentru câini cu o altă plasă pentru câini. Un flux de curent excelent este asigurat și atunci când mai multe plase electronice sunt înșirate împreună până la o lungime maximă de aproximativ 50 m. Pentru a asigura o alimentare optimă cu energie electrică la gard, gardul pentru câini nu trebuie să aibă vegetație abundentă. De asemenea, vă recomandăm să folosiți o protecție externă împotriva trăsnetului.

La prima vedere:

  • Pentru câini de talie mică și mare cu blană scurtă sau lungă, pisici și animale mici
  • De asemenea, potrivit pentru câini sensibili și căței
  • Pentru împrejmuirea paturilor, a iazurilor și a altor zone din grădină
  • Apărare eficientă împotriva animalelor sălbatice, cum ar fi iepurii, marțafoi, ratonii sau heronii
  • Conține tot ce este necesar pentru un gard securizat
  • Lungimea maximă posibilă a gardului: 50 m
  • Gard electric de 230 V cu putere de ieșire redusă
  • LED de control foarte vizibil pentru monitorizarea funcției unității
  • Asigură o protecție fiabilă și poate fi extinsă cu ușurință cu plase suplimentare
  • Recomandat pentru garduri mai scurte, cu puțină vegetație

Avantaje în comparație cu un gard de grădină normal:

  • Siguranță maximă: câinele dvs. nu se poate cățăra peste gardul electric, deoarece pedeapsa/disuasiunea prin impulsuri de curent țintite îl împiedică să sară, să submineze sau să deterioreze gardul.
  • Protecția împotriva animalelor sălbatice: datorită electrificării, animalele dvs. rămân în grădină, iar animalele sălbatice și vizitatorii nepoftiți stau afară. Acest lucru asigură o dublă protecție.
  • Pot fi combinate cu alte plase: gardurile electrice pentru animale de companie pot fi combinate foarte bine cu alte plase pentru animale mici. Acest lucru face ca gardul să fie potrivit pentru păsări de curte, iepuri și alte rozătoare, de exemplu. În același timp, prădătorii, cum ar fi jderul sau vulpea, sunt împiedicați să intre.
  • Utilizare mobilă: multe dintre gardurile noastre pentru animale de companie pot fi luate cu dumneavoastră și, prin urmare, sunt ideale pentru vacanțe, evenimente și concursuri de agilitate.
  • Economisiți bani: un gard pentru animale de companie cu electricitate este puțin mai scump decât un gard de grădină normal, dar vă va economisi o mulțime de bani în timp, deoarece un gard electric nu este la fel de ușor de deteriorat de un animal ca un gard de grădină normal.

Livrarea include:

  • 1x AKO aparat de alimentare gard electric N700 230 V
  • 1x tijă de susținere pentru dispozitivele Duo Power X
  • 1x clemă de conectare a cablului de legătură a gardului cu inima 125 cm
  • 1x cablu de conectare la pământ, 2 ochi M8, 100 cm
  • 1x plasă de gard 25 m, 106 cm, cu țepușă dublă, verde, electrificabilă
    (inclusiv 9x stâlpi de plastic, 4x ancore de sol, 9x dopuri de sol, 1x conexiune pentru gard, 1x set de reparații)
  • 1x tester pentru garduri Euro 6 kV
  • 1x Agrarzone semn de avertizare
Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Număr de puncte: punte dublă
Caracteristici: Cu curent
Energie de descărcare: 0,55 Joule
Tijă de sol 1 m: 1 buc
Țară de origine: EU
Energia de încărcare: 1,00 Joule
Număr max de plase de 50 m: 1 buc
Tensiune: 10.000 V
Circuit deschis de tensiune: 8.500 V
Tensiune la 500 Ohm: 4.000 V
Alimentare: 230V Netz
Consum energetic: 5 W
Specii de animale: Câine, Iepure, Pasări de curte, Pisică
Tensiune curent electric: 230 Volt
Mărime animale: Câine de talie mare, Câine de talie medie, Câine de talie mică

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


13 noiembrie 2020 08:42

impeccable pour mes chats fugueurs

très bon produit facile a installer et efficace

%
AKO protecție împotriva trăsnetului pentru gard electric
AKO protecție împotriva trăsnetului gardului electric Protejați unitatea de alimentare pentru gard electric de supratensiunea cauzată de loviturile de trăsnet asupra sistemului de garduri. Pentru montarea pe stâlpul gardului "Protecția împotriva trăsnetului" conduce supratensiunea care provine de la sistemul de gard direct în pământ prin intermediul unei eclise fixe.

80 RON* 85 RON*
Buc.
Agrarzone plasă electrificabilă pentru păsări Classic, vârf dublu, verde 25 m x 106 cm
Mărime: 25 m x 106 cm
Agrarzone plasă electrificabilă Classic, verde Comandă + instalează + protejează păsările: cu plasa noastră de pășune de top pentru creșterea păsărilor de curte, vă puteți îngrădi în siguranță găinile. Poate fi electrificată opțional cu un electrificator pentru gard pentru pășuni. Cu plasa de gard pentru păsări Agrarzone, obțineți un produs de top la un preț avantajos! Gardul stabil pentru păsări de curte este ușor de montat, extins și demontat. Gardul electric pentru păsări poate fi extins cu ușurință cu alte plase sau cu o poartă pentru plasele de gard pentru pășuni. Plasa electrificabilă pentru pășuni poate fi montată și demontată în câteva secunde, ceea ce face ca plasa electrică să fie perfectă pentru perioadele scurte de pășunat. Poate fi rulat și depozitat cu ușurință pentru a economisi spațiu. Plasa pentru păsări are ochiuri înguste în zona inferioară, ceea ce face ca plasa să fie deosebit de interesantă pentru pășunatul păsărilor de curte, cum ar fi puii, curcanii sau rațele. Dar și alte animale mai mici pot fi de asemenea îngrășate excelent cu gardul mobil, cum ar fi porcii, caprele, câinii sau ca plasă pentru oi. În plus față de ochiurile mai înguste, se previne căderea plasei cu ajutorul firului superior întărit. Stâlpii din plastic robust, cu vârfuri duble, asigură o bună rezistență a gardului pe soluri nisipoase sau pământoase. Proprietățile bune de pășunat sunt asigurate în plus de un sigiliu din plastic la fiecare punct de intersecție a ochiurilor de plasă, care este sudat în mod nedetașabil. Gardul este prevăzut cu un fir verde, ceea ce îl face să se integreze în mod deosebit de armonios în mediul înconjurător. Pentru o stabilitate suplimentară, vă recomandăm să plasați un stâlp de lemn în fiecare colț al plasei. Prezentare generală: Garduri la prețuri accesibile pentru multe rase de păsări de curte Pentru găini, gâște, curcani, rațe sau, de asemenea, pentru câini, miei Potrivită pentru soluri pământoase sau nisipoase Electrificare opțională cu un electrificator Țăruși stabili din plastic cu vârf dublu galvanizat Izolatorul de cap și opritorul de sol asigură o fixare sigură a plasei pentru păsări de curte Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în zona inferioară a plasei Noduri sudate extrem de strâns 12 toroane orizontale din plastic, dintre care cel superior este întărit Rapid și ușor de conectat cu cleme Combinația de culori decentă se potrivește bine cu peisajul sau grădina Firele de plastic au o garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV Dimensiuni: 15 m x 106 cm cu 6 țăruși de plastic 25 m x 106 cm cu 9 țăruși din plastic 50 m x 106 cm cu 15 țăruși din plastic 25 m x 112 cm cu 9 țăruși din plastic 50 m x 112 cm cu 15 țăruși de plastic

Content: 25 Meter (18 RON* / 1 Meter)

Variants from 308 RON*
457 RON*
Buc.
Mulinetă pentru plasă Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard Asamblare și dezasamblare ușoară, rapidă și fără ajutor a plasei de gard (până la 125 cm înălțime)! Folosiți ajutorul Twist Butler roll-up și lăsați-vă convins de ușurința de manevrare, calitatea și opțiunea de depozitare cu economie de spațiu pentru gardurile de pășune și plasele de gard electric. Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de depozitare și manivela. Manivela este detașabilă. Înfășurătorul de plasă este deosebit de potrivit pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Twist Butler poate fi folosit pentru plase și garduri de salcie până la o înălțime de 125 cm. Se recomandă utilizarea unui element de bază (format din planor și tijă) pentru fiecare plasă de sălcii. Manivela este universală și poate fi utilizată pentru mai multe elemente de bază. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de gard poate fi depozitată în mod ordonat și sistematic, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea lungă a plasei de salcie este istorie cu ajutorul gardului de salcie Twist Butler. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Montarea și demontarea rapidă a plasei de gard Ajutor de înfășurare pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare care economisește spațiu și este ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (inclusiv punctul inferior) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard

353 RON*
Buc.
Set de 3 bobine pentru plasă gard Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 set de 3 role pentru rularea plasei de gard Montarea și demontarea plasei de gard (până la H 125 cm) fără complicații, rapid și fără ajutor extern! Folosiți rola pentru plase de gard Twist Butler și convingeți-vă de ușurința de manevrare, calitatea și posibilitatea de depozitare cu economie de spațiu a gardurilor de pășune și a plasei de gard. Înfășurătorul de plase Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de stocare și manivela. Setul de 3 Twist Butler este format din trei elemente de bază și o manivelă. Ajutorul de înfășurare este utilizat în principal pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Bobina pentru rularea plasei de gard poate fi utilizată pentru plase și garduri până la o înălțime de 125 cm. Recomandăm un element de bază pentru fiecare plasă de gard, format din planor și tijă. Manivela este detașabilă și poate fi utilizată pentru fiecare element de bază al setului de 3 piese. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de răchită poate fi depozitată în mod sistematic și ordonat, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea costisitoare a plasei de răchită a devenit istorie cu ajutorul dispozitivului Twist Butler roll-up. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Asamblare și dezasamblare rapidă a plasei de gard Setul Twist Butler compus din 3 elemente de bază + 1 manivelă Înfășurătoare de rețea pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare cu economie de spațiu și ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (cu vârf de pământ inclus) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x set de 3 role pentru rularea plasei de gard Twist Butler TB125

572 RON*
Buc.