Leimüller Classic furaje de iarnă cu viermi de făină 25 kg la prima vedere:


  • Hrană mixtă bogată în energie pentru iarnă
  • Viermi de făină bogați în proteine și nuci
  • Furnizează energie valoroasă în sezonul rece
  • Cea mai mare puritate, fără ambrozie și OMG-uri
  • Hrană sustenabilă pentru păsări sălbatice din Austria

Leimüller hrană de iarnă pentru păsări cu insecte

Această hrană gustoasă de iarnă  pentru păsări este special adaptată nevoilor păsărilor sălbatice în lunile de iarnă. Oferă multă energie datorită adaosului de viermi de făină, semințe și nuci bogate în proteine.

Nucile fac ca hrana să fie deosebit de variată și hrănitoare. Hrana pentru păsări sălbatice a fost curățată de mai multe ori și nu conține praf. Amestecul echilibrat de hrană pentru păsări de iarnă conține viermi de făină, nuci, sultane și semințe de floarea-soarelui cu granulație mică. Amestecul de furaje este controlat cu ambrozie, curățat de mai multe ori și lipsit de praf.

Hrana noastră de iarnă Leimüller pentru litieră cu viermi de făină este o hrană gustoasă, bogată în grăsimi și energie, care acoperă nevoile speciale ale păsărilor sălbatice în sezonul rece. Este potrivită pentru toți mâncătorii de cereale - pe care îi puteți recunoaște după ciocul lor scurt și lat, cum ar fi cintezele, pițigoii sau mierlele. Hrana de împrăștiere gustoasă oferă un plus de energie și nutrienți datorită adaosului de viermi de făină (proteine animale importante provenite din insecte), semințe negre de floarea-soarelui, alune cu conținut ridicat de grăsimi și sultane. Hrana de iarnă este foarte populară printre păsări și este ideală pentru colivii, hrănitori, mese de hrănire și hrănire pe podea.

Hrana pentru păsări sălbatice este deosebit de populară iarna datorită componentelor alimentare bogate în energie.

Hrana pentru păsări sălbatice este produsă cu grijă la moara tradițională Leimüller din Austria. În compoziția ingredientelor, se pune accentul pe o calitate extraordinar de ridicată a hranei, pe conservarea resurselor și pe adaptarea la necesitățile corespunzătoare speciilor de păsări care trăiesc în libertate. Hrana este controlată cu ambrozie, curățată de mai multe ori și fără praf. Materiile prime locale provin din regiune. Hrana pentru animale este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică.

Prezentare generală:

  • Hrană de înaltă calitate
  • Ideală pentru căsuțe de păsări, hrănitori și hrănitori pentru păsări
  • Cu viermi de făină și nuci
  • Potrivită pentru toate păsările sălbatice care mănâncă cereale
  • Controlată
  • Hrană completă pentru păsări

Potrivită în special pentru următoarele specii de păsări sălbatice:

mierlă, pițigoi, pițigoi albastru, pițigoi de cărbune, pițigoi cu creastă, pițigoi verde, vrăbiuță de copac, mierlă, mierlă, mierlă, cinteză, cinteză, cinteză de cântec, stârc, vrabie, vrăbiuță, jilț, șoim, bulbuci, ciocănitoare cu pete mari și multe altele.

Amestecuri controlate:

În amestecurile noastre folosim în parte alimente de calitate superioară (de exemplu, semințe de in, semințe de floarea-soarelui decojite, fulgi de ovăz, semințe de floarea-soarelui striate). Alte produse critice (de exemplu, meiul galben) sunt verificate la furnizor și selectate printr-un proces special de curățare (sortare pe culori).

Ingrediente:

13,42% proteină brută, 9,56% grăsime brută, 8,10% fibre brute, 2,26% cenușă brută, 0,14% calciu, 0,56% fosfor, 0,08% sodiu, 0,46% lizină, 0,26% metionină, 12,70MJ ME/kg

Compoziție:

25.00% boabe de Milo, 19.50% semințe de floarea-soarelui negru, 18.00% grâu, 10.00% mei galben, 8.00% ovăz, 7.00% porumb măcinat grosier, 4.10% fulgi de ovăz, 4.00% fulgi de grâu, 2.50% viermi de făină uscați, 1.10% alune "Red Skin", 0.80% sultane

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat.

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Sezon: Iarnă

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


14 ianuarie 2023 20:57

Wildvogelfutter

Gute Qualität wie immer, schnelle Lieferung. Preis-Leistung in Ordnung