Kerbl ulei pentru mașini de tuns Constanța 500 ml la prima vedere:


  • Îngrijește în mod optim toate piesele mobile ale capului de tuns
  • Protejează împotriva coroziunii
  • 500 ml conținut

Ulei pentru mașină de tuns Kerbl

Uleiul special de la Kerbl curăță și lubrifiază în mod optim capul aparatului de tuns și îl protejează împotriva coroziunii. Petele mici de rugină pot fi îndepărtate cu ușurință după ce se unge cu ulei. Uleiul asigură o îngrijire optimă a mașinii de tuns, fără a-l face să se lipească. Uleiul pentru aparate de tuns este ideal pentru îngrijirea înainte și după fiecare tunsoare.

Important: Pentru a preveni supraîncălzirea capului mașinii de tuns și pentru a asigura o durată de viață mai lungă, aplicați, de asemenea, câteva picături de ulei pe lama mașinii de tuns în timpul tunsului (aproximativ la fiecare 5 min.). După tundere, mașina trebuie curățată de toate reziduurile de blană și unsă din nou.

Sfat: După ce ați uns, porniți pentru puțin mașina pentru ca uleiul să fie bine distribuit.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Țară de origine: Germania

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.