deuka Cat Oceanwide cu pește 3 kg la prima vedere:


  • Gustos: Datorită ingredientelor selecționate, de înaltă calitate, care sunt exact adaptate la nevoile pisicilor.
  • Sănătos: complet mineralizat și vitaminizat.
  • Echilibrat: Digestibilitate bună datorită utilizării unor componente selecționate
  • Natural: Fără adaos de coloranți, arome sau conservanți.

deuka Cat Oceanwide - Hrana uscată pentru pisica dumneavoastră

Prin natura lor, pisicile sunt mâncătoare de pradă. Aceștia au nevoie de carne pentru a se dezvolta sănătos. Dar ingredientele vegetale fac parte, de asemenea, dintr-o dietă echilibrată și sunt esențiale pentru buna funcționare a sistemului digestiv al pisicii dumneavoastră. Este potrivit pentru pisicile de exterior și de interior.

deuka Cat Ocanwide este o hrană completă, echilibrată și gustoasă, care oferă pisicii dumneavoastră tot ceea ce are nevoie pentru a se simți bine și pentru a se menține în cea mai bună stare.

deuka Cat Oceanwide dintr-o privire:

  • Gustos datorită ingredientelor selecționate, de înaltă calitate - adaptate cu precizie la gustul pisicii dumneavoastră.
  • Complet cu vitamine, oligoelemente (de ex. zinc) și minerale - echilibrul perfect pentru pisica dumneavoastră.
  • Echilibrată printr-o compoziție specială de componente de înaltă calitate - bucată cu bucată cu toți nutrienții de care pisica dumneavoastră are nevoie în fiecare zi.
  • Fără adaos de coloranți, arome sau conservanți.

Instrucțiuni de hrănire:

Hrana pentru pisici se administrează de preferință sub formă uscată. Prin urmare, asigurați întotdeauna apă potabilă proaspătă.

Greutatea pisicii / hrană pe zi:

  • 2-4 kg / 45-70 g
  • 4-6 kg / 70-95 g
  • 6-8 kg / 95-110 g

Depozitare:

Pentru a vă asigura că produsele noastre se păstrează mult timp după cumpărare, este important să le depozitați într-un loc uscat și etanș. De asemenea, acestea trebuie protejate de lumina directă a soarelui, astfel încât ingredientele valoroase să se păstreze pentru o perioadă lungă de timp.

Cuprins:

  • 3 kg

Compoziție:

Proteină de pasăre (uscată) 25,8 %, grâu, porumb, făină de grâu, făină de pește 6,0 %, grăsime de pasăre 3,3 %, pulpă de sfeclă uscată (desugrăvită), drojdie de bere (uscată), hidrolizat de proteine, clorură de sodiu, clorură de potasiu.

Ingrediente

30% proteine; 10% conținut de grăsimi; 7% cenușă brută; 2,5% fibre brute; 1,4% calciu; 1% fosfor.

Aditivi:

Vitamina A 15.000 U.I./kg; Vitamina D3 1.500 U.I./kg; Vitamina E 145mg/kg; Cupru (sub formă de sulfat de cupru (II), pentahidrat) 10 mg/kg; Zinc (sub formă de oxid de zinc) 65 mg/kg; Iod (sub formă de iodat de caliu, anhidru) 2 mg/kg; Seleniu (sub formă de selenit de sodiu) 0,2 mg/kg; Taurină 1.000 mg/kg Antioxidant.

Domeniul de aplicare a livrării:

1x deuka Cat Oceanwide hrană uscată pentru pisici 3 kg

Producător "deuka"

Furajele Deuka sunt acum disponibile și în Austria la prețuri Mici.

În magazinul nostru deuka veți găsi furajele populare și dovedite de la Deuka pentru păsări, rozătoare și cai la prețuri Mici. Livrăm toate furajele deuka în Austria și Germania în 1-2 Zile. Feed-urile Deuka sunt optimizate împreună cu clienții Noștri. Această orientare de înaltă calitate duce la un succes durabil în materie de Alimentație. Prin urmare, deuka are pretenția de a oferi produse care

  • acoperă în mod optim cerințele nutriționale ale animalelor
  • garantarea unei calități înalte și constante
  • sunt însoțite de sfaturi de alimentație adaptate la nevoile fiecărui client în parte și
  • sunt disponibile la un preț de piață corect

Furaje pentru păsări de curte deuka - dovedite de generații întregi

În cazul în care un furaj pentru păsări de curte deuka conține termenul "all-Mash" în denumirea tipului, acest tip este un furaj Complet. Rețetele de furaje complete sunt compuse astfel încât să poată furniza animalelor toate substanțele nutritive și ingredientele active necesare atunci când sunt hrănite Singure. Nu este necesar sau recomandat să se adauge, de exemplu, cereale sau resturi de Pâine.

deukanin - hrană pentru rozătoare pentru campioni

Hrana potrivită pentru rozătoare la momentul potrivit - performanța și sănătatea iepurilor sunt determinate în mod decisiv de hrană și de Alimentație. Gama deukanin reprezintă o dietă echilibrată și naturală pentru iepurii Dumneavoastră. Toate tipurile de furaje sunt adaptate în mod optim la cerințele nutritive în diferitele faze de performanță și de viață prin selectarea atentă a materiilor Prime.

deukavallo - hrană pentru cai bună în mod natural

De peste 40 de ani, deuka are grijă de bunăstarea calului Dumneavoastră. Stimulentul este de a produce furaje pentru cai în conformitate cu cele mai înalte standarde de Calitate. În acest scop, deukavallo menține un schimb constant de experiență cu institutele de nutriție animală din cadrul universităților și colegiilor Veterinare. Hrană pentru nevoile calului tău! Situațiile individuale necesită soluții Individuale. Fie că este vorba de un cal de agrement, de sport sau de reproducție, de un tânăr de nădejde sau de un senior Experimentat: deukavallo oferă hrana potrivită pentru fiecare cal!

Tip de hrană: Hrană completă
Țară de origine: Germania
Specii de animale: Pisică

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.