Roți pentru cotețul de pui Bonny la prima vedere:


  • Set de roți pentru cotețul de păsări Bonny
  • Set de roți pentru transformarea într-un coteț mobil pentru păsări

Roți pentru cotețul de găini Bonny

Cu setul practic de roți pentru cotețul de găini Bonny, puteți muta cotețul cu ușurință și confort.

Cu setul practic de roți de la Kerbl, puteți transforma cotețul de găini Bonny într-un coteț mobil în câteva secunde. Avantajele unui coteț de pui mobil în comparație cu un model standard sunt că gazonul este protejat, puii au mereu la dispoziție verdeață proaspătă, animalele stau mai puțin în noroi și se reduce șansa de infestare cu paraziți.

Pe scurt:

  • Ușor de asamblat
  • Construcție stabilă
  • Accesorii pentru coteț de pui

Livrarea include:

1x set de roți pentru cotețul de păsări Bonny

 

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Pasări de curte

1 of 1 reviews

4 out of 5 stars


0%

100%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


28 noiembrie 2013 17:56

Räder für Hühnerstall Bonny

Alles lief trotz Corona ganz easy. Die Lieferzeit war angemessen, nur für die sehr hohen Versandkosten gibt es 1 Stern weniger.