Agrarzone set de gard pentru lama, alpaca și capră DUO 3000 12V/230V, 4.5J, plasă 50m x 108cm, verde la prima vedere:


  • Set complet pentru capre, lame și alpaca fără coarne, cu avantaj de preț!
  • Conține tot ce aveți nevoie pentru un gard securizat
  • Gard electric mobil 12 volți / 230 volți, 9.600 volți, 4,50 jouli
  • Plasă electrificabilăde 50 m, înălțime 108 cm, 14 țăruși, țepușă dublă
  • Asamblare rapidă și imediat gata de utilizare

Agrarzone set complet de garduri pentru lame, alpaca și capre - set de plase mobile și puternice pentru capre pentru zonele fără vegetație.

Setul nostru de garduri pentru capre conține tot ceea ce aveți nevoie pentru împrejmuirea sigură a caprelor fără coarne, a lamelor și a alpacelor. Inclusiv o unitate de împrejmuire rezistentă la turmă pentru utilizare staționară cu energie electrică de 230 V sau mobilă cu o baterie reîncărcabilă de 12 V. flexi Cumpărați rapid și începeți imediat!

Caprele, alpaca și lama fac parte din speciile de animale care sunt foarte greu de păstorit. Un gard electric slab nu prea impresionează lamelele și alpaca, deoarece blana lor densă și groasă nu conduce bine impulsurile electrice și nu simt sau nu simt deloc șocurile electrice. Caprele, pe de altă parte, sunt foarte viclene, curioase și găsesc rapid o modalitate de a se strecura prin gardul electric în sistemele de împrejmuire normale fără plasă. Pentru o protecție optimă a turmelor, viitorii proprietari ar trebui să creeze un sistem de împrejmuire sigur și fiabil.

Prietenii caprelor, alpacelor sau lamaselor vor primi tot ce au nevoie pentru un gard sigur pentru aceste animale greu de ținut cu acest set complet de gard pentru capre. Setul de gard pentru capre este perfect potrivit pentru capre fără coarne, alpaca și lama de toate mărimile și este gata de utilizare imediată.

Gardul pentru capre este deosebit de rezistent la turmă datorită aparat de alimentare a gardului pentru pășuni de mare impact DUO 3000. Puteți opera aparatul de alimentare atât în mod staționar cu 230 V, cât mai ales mobil cu o baterie AGM de 12 V (AGM 88-110Ah, nu este inclusă). Datorită gamei largi de utilizări posibile, un modul solar de 25 de wați poate fi, de asemenea, conectat la aparatul de alimentare pentru pășunat, dacă este necesar.

Setul complet include, de asemenea, o plasă de gard verde de 50 m pentru capră. Plasa robustă are o înălțime de 108 cm și este susținută de 14 țăruși din plastic cu vârf dublu. Această țepușă dublă asigură o mai mare stabilitate în solurile nisipoase și pământoase în comparație cu o singură țepușă. Dintre cele nouă fire de plastic, primele opt sunt vii. Firul de jos nu este sub tensiune pentru a nu întrerupe fluxul de curent prin ierburi. Plasa pentru capre are ochiuri deosebit de înguste, ceea ce face și mai dificilă evadarea animalelor care pășunează. Pentru împrejmuirea unor suprafețe mai mari de pășunat, puteți extinde cu ușurință plasa pentru capre cu alte plase. Fluxul optim de curent este asigurat și atunci când mai multe plase electronice sunt înșirate împreună până la o lungime maximă de aproximativ 600 m (fără vegetație).

Setul complet și cuprinzător este completat de un tester de gard pentru verificarea tensiunii gardului. În set este inclus și un semn de avertizare pentru gard, deoarece proprietarii de garduri de pășune trebuie să semnalizeze gardul electric din motive de siguranță. Toate cablurile de conectare necesare și câțiva țăruși premium pentru sol sunt, desigur, de asemenea, incluse.

La prima vedere:

  • Siguranță ridicată de pășunat pentru capre, lame și alpaca fără coarne
  • Ideal pentru utilizare staționară și mobilă
  • Conține tot ce este necesar pentru un gard securizat
  • Lungimea maximă posibilă a plasei de gard: 600 m
  • Gard electric "Made in Germany" pentru funcționarea cu curent de 230 V și baterie reîncărcabilă de 12 V
  • Lampă de control al funcției LED și indicator optic de avertizare a bateriei
  • Puterea de ieșire efectivă
  • Înălțimea plasei de gard pentru capre 108 cm, lungimea plasei 50 m
  • Noduri sudate și îmbinări superioare întărite
  • 14x stâlpi de plastic stabili și rezistenți
  • Ușor de asamblat, rapid de conectat cu Litzclip

Pentru îngrădirea caprelor cu coarne aveți nevoie de un alt tip de gard, deoarece coarnele animalelor se pot prinde într-un gard cu plasă. Avem un set separat pentru capre cu coarne în magazinul nostru online.

Livrarea include:

  • 1x aparat de alimentare gard pentru pășuni DUO 3000
    (inclusiv: 1x cablu de conectare a gardului, 1x cablu de împământare, 1x cablu de conectare 12 V, 1x adaptor de rețea 230 V, 1x instrucțiuni de utilizare).
  • 1x plasă pentru oi, 50 m, 108 cm, cu țepușe duble, verde, electrizantă
    (inclusiv: 14x țăruși de plastic, 14x opritori de sol, 1x conexiune pentru gard, 1x set de reparații)
  • 3x țăruș la sol 1 m
  • 2x cablu de conectare la sol 3 m
  • 1x tester de garduri 6 kV
  • 1x semn de avertizare "Atenție, gard electric!"
Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Număr de puncte: punte dublă
Caracteristici: Cu curent
Energie de descărcare: 3,00 Joule
Tijă de sol 1 m: 3 buc
Țară de origine: EU
Energia de încărcare: 4,50 Joule
Număr max de plase de 50 m: 12 buc
Tensiune: 9.600 V
Circuit deschis de tensiune: 8.300 V
Tensiune la 500 Ohm: 6.300 V
Alimentare: 12V Akku, 230V/12V Duo, 230V Netz
Consum energetic: 77-300 mA
Specii de animale: Alpaca, Capră, Lama, Oaie
Tensiune curent electric: 12 Volt, 230 Volt

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Mulinetă pentru plasă Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard Asamblare și dezasamblare ușoară, rapidă și fără ajutor a plasei de gard (până la 125 cm înălțime)! Folosiți ajutorul Twist Butler roll-up și lăsați-vă convins de ușurința de manevrare, calitatea și opțiunea de depozitare cu economie de spațiu pentru gardurile de pășune și plasele de gard electric. Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de depozitare și manivela. Manivela este detașabilă. Înfășurătorul de plasă este deosebit de potrivit pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Twist Butler poate fi folosit pentru plase și garduri de salcie până la o înălțime de 125 cm. Se recomandă utilizarea unui element de bază (format din planor și tijă) pentru fiecare plasă de sălcii. Manivela este universală și poate fi utilizată pentru mai multe elemente de bază. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de gard poate fi depozitată în mod ordonat și sistematic, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea lungă a plasei de salcie este istorie cu ajutorul gardului de salcie Twist Butler. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Montarea și demontarea rapidă a plasei de gard Ajutor de înfășurare pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare care economisește spațiu și este ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (inclusiv punctul inferior) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard

353 RON*
Buc.
Set de 3 bobine pentru plasă gard Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 set de 3 role pentru rularea plasei de gard Montarea și demontarea plasei de gard (până la H 125 cm) fără complicații, rapid și fără ajutor extern! Folosiți rola pentru plase de gard Twist Butler și convingeți-vă de ușurința de manevrare, calitatea și posibilitatea de depozitare cu economie de spațiu a gardurilor de pășune și a plasei de gard. Înfășurătorul de plase Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de stocare și manivela. Setul de 3 Twist Butler este format din trei elemente de bază și o manivelă. Ajutorul de înfășurare este utilizat în principal pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Bobina pentru rularea plasei de gard poate fi utilizată pentru plase și garduri până la o înălțime de 125 cm. Recomandăm un element de bază pentru fiecare plasă de gard, format din planor și tijă. Manivela este detașabilă și poate fi utilizată pentru fiecare element de bază al setului de 3 piese. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de răchită poate fi depozitată în mod sistematic și ordonat, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea costisitoare a plasei de răchită a devenit istorie cu ajutorul dispozitivului Twist Butler roll-up. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Asamblare și dezasamblare rapidă a plasei de gard Setul Twist Butler compus din 3 elemente de bază + 1 manivelă Înfășurătoare de rețea pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare cu economie de spațiu și ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (cu vârf de pământ inclus) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x set de 3 role pentru rularea plasei de gard Twist Butler TB125

572 RON*
Buc.