Agrarzone set de garduri pentru păsări de curte DUO 1500 12V/230 la prima vedere:


  • Set complet de gard pentru păsări cu preț avantajos
  • Potrivit pentru pui, găini, curcani, animale mici și utilizare mobilă
  • Rapid gata de utilizare și poate fi prelungit dacă este necesar
  • Aparat de alimentare pentru gard de pășune DUO 12 V / 230 V, 2 J, extrem de puternică
  • 1 plasă electrificabilă de 50 m, înălțime 112 cm, cu 15 țăruși și țepușă dublă

Agrarzone set complet de garduri pentru păsări de curte cu unitate de gard pentru pășuni - kit de pornire mobil și puternic pentru plase de păsări de curte pentru zonele fără vegetație.

Setul nostru complet de garduri pentru păsări de curte este minunat pentru utilizarea mobilă cu garduri scurte fără vegetație. Setul conține tot ce este necesar pentru un gard sigur. Pur și simplu asamblați și începeți!

Setul complet de garduri pentru păsări de curte Agrarzone este perfect pentru garduri mobile, scurte, cu puțină vegetație, cum ar fi spațiile mobile pentru păsări de curte sau pășunile pe porțiuni. Setul complet de gard pentru păsări de curte este rapid, ușor de asamblat și gata de utilizare imediată, deoarece tot ceea ce aveți nevoie pentru o asamblare rapidă și o funcționare fără întreținere este inclus în livrare: Unitate de împrejmuire a pășunilor, plasă pentru păsări de curte, cablu de legătură, tijă de pământ și multe altele! Aparatul de alimentare pentru gard electric DUO 1500 12 V / 230 V, inclus în pachetul de livrare, combină o capacitate maximă cu o energie de ieșire puternică! Puteți utiliza unitatea atât în mod staționar cu 230 V, cât și în special fleximobil cu o baterie de 12 V (AGM 88-110Ah, nu este inclusă). Datorită gamei largi de utilizări posibile pentru gardul electric, un modul solar de 15 wați poate fi, de asemenea, conectat la unitate, dacă este necesar.

Setul de gard pentru păsări de curte include și o plasă de 1 x 50 m. Plasa are o înălțime de 112 cm și este susținută de 15 țăruși cu 2 țepușe. Țepii dubli asigură o mai mare stabilitate în solurile nisipoase și pământoase în comparație cu un singur țep. Datorită ochiurilor mai înguste din partea inferioară a plasei de salcie, rațele, gâștele, curcanii, găinile, prepelițele, puii , precum și animalele mici, cum ar fi mieii, câinii și pisicile, sunt îngrădite în siguranță. Bineînțeles, datorită posibilității de electrificare, această plasă servește și la protejarea animalelor dumneavoastră de oaspeții nedoriți, cum ar fi vulpile, jderii și alți prădători.

Din cele douăsprezece fire de plastic ale plasei de gard pentru păsări, cele unsprezece de sus sunt vii. Firul de jos nu este sub tensiune pentru a nu întrerupe fluxul de electricitate prin ierburi. Dacă este necesar, puteți extinde cu ușurință gardul pentru pui cu alte plase. De asemenea, un flux optim de curent este dat de mai multe plase electrificabile înșirate împreună până la o lungime maximă de aproximativ 250 m (fără vegetație).

La prima vedere:

  • Ideal pentru rațe, gâște, găini, curcani, păsări de curte mari și animale mici
  • Pentru garduri scurte fără vegetație
  • Lungimea maximă posibilă a gardului: 250 m
  • Gard electric puternic "Made in Germany" cu funcționare la rețeaua de 230 V sau cu baterie de 12 V
  • Lampă de control al funcției LED și indicator optic de avertizare a bateriei
  • Puterea de ieșire efectivă
  • Noduri sudate și firul superior întărit
  • 15x stâlpi de plastic stabili, foarte vizibili
  • Ușor de asamblat, rapid de conectat cu Litzclip
  • Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în secțiunea inferioară (5,9 x 5,9 cm)
  • Înălțimea plasei 112 cm, lungimea plasei 50 m

Livrarea include:

  • 1x Agrarzone aparat de alimentare pentru gard pentru pășuni DUO 1500 (inclusiv: 1x cablu de conectare a gardului, 1x cablu de împământare, 1x cablu de conectare 12 V, 1x adaptor de rețea 230 V, 1x instrucțiuni de utilizare).
  • 1x plasă pentru păsări de curte de 50 m, 112 cm cu țepușă dublă, verde, electrificatoare (inclusiv: 15x stâlpi de plastic, 7x ancore de sol, 15x opritori de sol, 1x conexiune pentru gard, 1x set de reparații)
  • 2 x țăruș la sol 1 m
  • 1x cablu de conectare la pământ 3 m
  • 1x tester pentru garduri Euro 6 kV
  • 1x semn de avertizare, imprimat pe ambele părți
Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Număr de puncte: punte dublă
Caracteristici: Cu curent
Energie de descărcare: 1,50 Joule
Tijă de sol 1 m: 2 buc
Țară de origine: EU
Energia de încărcare: 2,00 Joule
Număr max de plase de 50 m: 5 buc
Tensiune: 9.000 V
Tensiune la 500 Ohm: 4.600 V
Alimentare: 12V Akku, 230V/12V Duo, 230V Netz
Consum energetic: 176 mA
Specii de animale: Capră, Curcan, Pasări de curte, Prepeliță, Rațe/gâște
Tensiune curent electric: 12 Volt, 230 Volt

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


14 mai 2021 15:52

Super Set für Anfänger

Es ist wirklich alles dabei um den Zaun aufzubauen und die Hühner laufen zu lassen. Prima, wenn man noch nicht so wirklich weiß was man alles braucht.

Înlocuirea opritorului de sol pentru plasa de gard
Opritori de sol de înlocuire pentru plase de gard Stopuri de înlocuire pentru plase Ovi, Pre Line, Flock, Gelfoil și pentru plase de gard pentru iepuri, precum și pentru plase de gard pentru animale sălbatice și lupi. Cu ajutorul acestor opritori de sol, plasa poate fi fixată pe stâlp pentru a menține plasa la locul ei. Livrarea include: 1x opritor de sol de rezervă

2 RON*
Buc.
Ancorj la sol pentru plasa de gard din plastic
Ancoră la sol din plastic pentru plasă de gard Lungime: 15 cm

11 RON*
Buc.
Baterie AGM pentru garduri electrice 12V 88 Ah
Baterie AGM - Baterie de 12V pentru scrimă electrică Bateria AGM premium este o baterie de 12 volți eficientă pentru utilizare mobilă, ideală și pentru gardurile pentru cai și vite. Bateria AGM dintr-o privire: Baterie reîncărcabilă de flux AGM Imediat gata de utilizare Garanție de 1 an (Atenție: nu se solicită garanție în caz de descărcare profundă) Date privind capacitatea pentru o descărcare standard de 100 de ore (C100) Autodescărcare mai mică în comparație cu bateriile standard În calitate de echipament original (OEM) Noua alternativă la bateriile standard cu plumb-acid. Tehnologia de curgere AGM elimină necesitatea de a manipula acidul din baterie. Bateriile cu gel sunt absolut etanșe, nu necesită întreținere și sunt extrem de rezistente la cicluri! Notă: Bateria AGM este un sistem închis. Nici o cerere de garanție dacă bateria este deschisă! Dimensiune: 88Ah: 275 x 175 x 190 mm, greutate: 20,7 kg 110 Ah: 353 x 175 x 190 mm, greutate: 26,4 kg

1.130 RON*
Buc.
%
Agrarzone plasă electrificabilă pentru păsări Classic, vârf dublu, verde 25 m x 112 cm
Mărime: 25 m x 112 cm
Agrarzone plasă electrificabilă Classic, verde Comandă + instalează + protejează păsările: cu plasa noastră de pășune de top pentru creșterea păsărilor de curte, vă puteți îngrădi în siguranță găinile. Poate fi electrificată opțional cu un electrificator pentru gard pentru pășuni. Cu plasa de gard pentru păsări Agrarzone, obțineți un produs de top la un preț avantajos! Gardul stabil pentru păsări de curte este ușor de montat, extins și demontat. Gardul electric pentru păsări poate fi extins cu ușurință cu alte plase sau cu o poartă pentru plasele de gard pentru pășuni. Plasa electrificabilă pentru pășuni poate fi montată și demontată în câteva secunde, ceea ce face ca plasa electrică să fie perfectă pentru perioadele scurte de pășunat. Poate fi rulat și depozitat cu ușurință pentru a economisi spațiu. Plasa pentru păsări are ochiuri înguste în zona inferioară, ceea ce face ca plasa să fie deosebit de interesantă pentru pășunatul păsărilor de curte, cum ar fi puii, curcanii sau rațele. Dar și alte animale mai mici pot fi de asemenea îngrășate excelent cu gardul mobil, cum ar fi porcii, caprele, câinii sau ca plasă pentru oi. În plus față de ochiurile mai înguste, se previne căderea plasei cu ajutorul firului superior întărit. Stâlpii din plastic robust, cu vârfuri duble, asigură o bună rezistență a gardului pe soluri nisipoase sau pământoase. Proprietățile bune de pășunat sunt asigurate în plus de un sigiliu din plastic la fiecare punct de intersecție a ochiurilor de plasă, care este sudat în mod nedetașabil. Gardul este prevăzut cu un fir verde, ceea ce îl face să se integreze în mod deosebit de armonios în mediul înconjurător. Pentru o stabilitate suplimentară, vă recomandăm să plasați un stâlp de lemn în fiecare colț al plasei. Prezentare generală: Garduri la prețuri accesibile pentru multe rase de păsări de curte Pentru găini, gâște, curcani, rațe sau, de asemenea, pentru câini, miei Potrivită pentru soluri pământoase sau nisipoase Electrificare opțională cu un electrificator Țăruși stabili din plastic cu vârf dublu galvanizat Izolatorul de cap și opritorul de sol asigură o fixare sigură a plasei pentru păsări de curte Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în zona inferioară a plasei Noduri sudate extrem de strâns 12 toroane orizontale din plastic, dintre care cel superior este întărit Rapid și ușor de conectat cu cleme Combinația de culori decentă se potrivește bine cu peisajul sau grădina Firele de plastic au o garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV Dimensiuni: 15 m x 106 cm cu 6 țăruși de plastic 25 m x 106 cm cu 9 țăruși din plastic 50 m x 106 cm cu 15 țăruși din plastic 25 m x 112 cm cu 9 țăruși din plastic 50 m x 112 cm cu 15 țăruși de plastic

Content: 25 Meter (18 RON* / 1 Meter)

Variants from 308 RON*
462 RON* 478 RON*
Buc.
%
Agrarzone plasă electrificabilă pentru păsări Classic, vârf dublu, verde 50 m x 112 cm
Mărime: 50 m x 112 cm
Agrarzone plasă electrificabilă Classic, verde Comandă + instalează + protejează păsările: cu plasa noastră de pășune de top pentru creșterea păsărilor de curte, vă puteți îngrădi în siguranță găinile. Poate fi electrificată opțional cu un electrificator pentru gard pentru pășuni. Cu plasa de gard pentru păsări Agrarzone, obțineți un produs de top la un preț avantajos! Gardul stabil pentru păsări de curte este ușor de montat, extins și demontat. Gardul electric pentru păsări poate fi extins cu ușurință cu alte plase sau cu o poartă pentru plasele de gard pentru pășuni. Plasa electrificabilă pentru pășuni poate fi montată și demontată în câteva secunde, ceea ce face ca plasa electrică să fie perfectă pentru perioadele scurte de pășunat. Poate fi rulat și depozitat cu ușurință pentru a economisi spațiu. Plasa pentru păsări are ochiuri înguste în zona inferioară, ceea ce face ca plasa să fie deosebit de interesantă pentru pășunatul păsărilor de curte, cum ar fi puii, curcanii sau rațele. Dar și alte animale mai mici pot fi de asemenea îngrășate excelent cu gardul mobil, cum ar fi porcii, caprele, câinii sau ca plasă pentru oi. În plus față de ochiurile mai înguste, se previne căderea plasei cu ajutorul firului superior întărit. Stâlpii din plastic robust, cu vârfuri duble, asigură o bună rezistență a gardului pe soluri nisipoase sau pământoase. Proprietățile bune de pășunat sunt asigurate în plus de un sigiliu din plastic la fiecare punct de intersecție a ochiurilor de plasă, care este sudat în mod nedetașabil. Gardul este prevăzut cu un fir verde, ceea ce îl face să se integreze în mod deosebit de armonios în mediul înconjurător. Pentru o stabilitate suplimentară, vă recomandăm să plasați un stâlp de lemn în fiecare colț al plasei. Prezentare generală: Garduri la prețuri accesibile pentru multe rase de păsări de curte Pentru găini, gâște, curcani, rațe sau, de asemenea, pentru câini, miei Potrivită pentru soluri pământoase sau nisipoase Electrificare opțională cu un electrificator Țăruși stabili din plastic cu vârf dublu galvanizat Izolatorul de cap și opritorul de sol asigură o fixare sigură a plasei pentru păsări de curte Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în zona inferioară a plasei Noduri sudate extrem de strâns 12 toroane orizontale din plastic, dintre care cel superior este întărit Rapid și ușor de conectat cu cleme Combinația de culori decentă se potrivește bine cu peisajul sau grădina Firele de plastic au o garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV Dimensiuni: 15 m x 106 cm cu 6 țăruși de plastic 25 m x 106 cm cu 9 țăruși din plastic 50 m x 106 cm cu 15 țăruși din plastic 25 m x 112 cm cu 9 țăruși din plastic 50 m x 112 cm cu 15 țăruși de plastic

Content: 50 Meter (14 RON* / 1 Meter)

Variants from 308 RON*
716 RON* 746 RON*
Buc.
Agrarzone plasă electrificabilă pentru păsări Classic, tăruș dublu, orange 25 m x 112 cm
Mărime: 25 m x 112 cm
Agrarzone plasă electrificabilă pentru gard Classic, orange Plasa noastră de pășune de top pentru creșterea păsărilor de curte oferă găinilor un loc sigur pentru a alerga și este extrem de vizibilă datorită culorii sale strălucitoare de semnal. Poate fi electrificată opțional cu un dispozitiv de îngrădire a pășunilor. Cu plasa electrificabilă pentru gard pentru păsări Agrarzone, obțineți un produs de top la un preț avantajos! Gardul stabil pentru păsări de curte este ușor de montat, extins și demontat. Gardul electric pentru pui poate fi extins cu ușurință cu alte plase sau cu o poartă pentru plasele de gard pentru pășuni. Plasa electrică pentru pășuni poate fi montată și demontată în câteva secunde, ceea ce face ca plasa electrică să fie perfectă pentru perioadele scurte de pășunat. Poate fi rulat și depozitat cu ușurință pentru a economisi spațiu. Plasa pentru păsări are ochiuri înguste în zona inferioară, ceea ce face ca plasa să fie deosebit de interesantă pentru pășunatul păsărilor de curte, cum ar fi puii, curcanii sau rațele. Dar și alte animale mai mici pot fi de asemenea îngrășate excelent cu gardul mobil, cum ar fi porcii, caprele, câinii sau ca plasă pentru oi. În plus față de ochiurile mai înguste, se previne căderea plasei cu ajutorul firului superior întărit. Stâlpii din plastic robust, cu vârfuri duble, asigură o bună rezistență a gardului pe soluri nisipoase sau pământoase. Gardul de conectare este echipat cu un fir portocaliu, ceea ce îl face deosebit de vizibil pentru oameni și animale. Culoarea oferă, de asemenea, un factor natural de descurajare și sporește în mod eficient siguranța turmelor. Proprietățile bune de pășunat sunt, de asemenea, asigurate de un sigiliu din plastic la fiecare punct de intersecție a ochiurilor de plasă, care este sudat ireversibil. Pentru o stabilitate sporită, vă recomandăm să plasați un stâlp de lemn în fiecare colț al plasei. Prezentare generală: Garduri pentru păsări de curte la un preț accesibil Pentru găini, gâște, curcani, rațe sau, de asemenea, pentru câini, miei Cel mai potrivit pentru soluri pământoase sau nisipoase Poate fi electrificată opțional cu un electrificator Țăruși stabili din plastic cu vârf dublu galvanizat Izolatorul de cap și opritorul de sol asigură o fixare sigură a plasei pentru păsări de curte Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în zona inferioară a plasei Noduri sudate extrem de strâns 12 toroane orizontale din plastic, dintre care cel superior este întărit Rapid și ușor de conectat cu clema pentru șuvițe Vizibilitate bună datorită culorii luminoase a semnalului Garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV pe firele de plastic Dimensiuni: 50 m x 106 cm cu 15 țăruși din plastic 25 m x 112 cm cu 9 țăruși din plastic

Content: 25 Meter (17 RON* / 1 Meter)

418 RON*
Buc.
Mulinetă pentru plasă Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard Asamblare și dezasamblare ușoară, rapidă și fără ajutor a plasei de gard (până la 125 cm înălțime)! Folosiți ajutorul Twist Butler roll-up și lăsați-vă convins de ușurința de manevrare, calitatea și opțiunea de depozitare cu economie de spațiu pentru gardurile de pășune și plasele de gard electric. Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de depozitare și manivela. Manivela este detașabilă. Înfășurătorul de plasă este deosebit de potrivit pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Twist Butler poate fi folosit pentru plase și garduri de salcie până la o înălțime de 125 cm. Se recomandă utilizarea unui element de bază (format din planor și tijă) pentru fiecare plasă de sălcii. Manivela este universală și poate fi utilizată pentru mai multe elemente de bază. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de gard poate fi depozitată în mod ordonat și sistematic, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea lungă a plasei de salcie este istorie cu ajutorul gardului de salcie Twist Butler. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Montarea și demontarea rapidă a plasei de gard Ajutor de înfășurare pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare care economisește spațiu și este ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (inclusiv punctul inferior) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard

353 RON*
Buc.
Set de 3 bobine pentru plasă gard Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 set de 3 role pentru rularea plasei de gard Montarea și demontarea plasei de gard (până la H 125 cm) fără complicații, rapid și fără ajutor extern! Folosiți rola pentru plase de gard Twist Butler și convingeți-vă de ușurința de manevrare, calitatea și posibilitatea de depozitare cu economie de spațiu a gardurilor de pășune și a plasei de gard. Înfășurătorul de plase Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de stocare și manivela. Setul de 3 Twist Butler este format din trei elemente de bază și o manivelă. Ajutorul de înfășurare este utilizat în principal pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Bobina pentru rularea plasei de gard poate fi utilizată pentru plase și garduri până la o înălțime de 125 cm. Recomandăm un element de bază pentru fiecare plasă de gard, format din planor și tijă. Manivela este detașabilă și poate fi utilizată pentru fiecare element de bază al setului de 3 piese. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de răchită poate fi depozitată în mod sistematic și ordonat, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea costisitoare a plasei de răchită a devenit istorie cu ajutorul dispozitivului Twist Butler roll-up. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Asamblare și dezasamblare rapidă a plasei de gard Setul Twist Butler compus din 3 elemente de bază + 1 manivelă Înfășurătoare de rețea pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare cu economie de spațiu și ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (cu vârf de pământ inclus) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x set de 3 role pentru rularea plasei de gard Twist Butler TB125

572 RON*
Buc.