Clipster încărcător pentru bateria FarmClipper la prima vedere:


  • Pentru cai, vite, câini și pisici
  • Motor de înaltă performanță
  • Cablu de alimentare de 3,5 m lungime
  • 3 setări de viteză

 Încărcător de rezervă pentru FarmClipper Akku 2 - mașină de tuns cai și vite

Încărcătorul Clipster este un accesoriu original pentru mașina de tuns cai și vite FarmClipper Akku 2. Încărcătorul încarcă bateria în cel mai scurt timp posibil pentru a garanta o experiență de tundere îndelungată.

La prima vedere:

  • Încărcător de alimentare la rețeaua de 230 V
  • Baterie modernă litiu-ion
  • Pentru bateria mașinii de tuns Clipster FarmClipper Akku2
  • Timpi de lucru și de încărcare optimizați (aprox. 1,5 h) pentru tundere continuă

Livrarea include:

1x încărcător pentru mașina de tuns cai Baterie FarmClipper

Producător "Clipster"

Clipster mașini de tuns- echipament profesional la un preț imbatabil

Clipster este o marcă a Albert Kerbl GmbH, care produce de mulți ani mașini de tuns de înaltă calitate pentru animale Mari. Cu seria de mașini de tuns Clipster, Kerbl oferă, de asemenea, mașini de tuns pentru câini de calitatea obișnuită, la un preț Accesibil. Mașina de tuns Clipster permite tunsul confortabil, fără fir, al câinilor și este ideal pentru diverse lucrări fine sau pentru tunsul Detaliat. Mașinile de tuns se caracterizează prin forma lor ergonomică și capetele de tuns din oțel inoxidabil foarte Ascuțite.

Alimentare: 230V Netz
Specii de animale: Cal, Ponei, Vacă
Tensiune curent electric: 230 Volt

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Baterie pentru mașina de tuns Agrarzone PowerCut / Clipster FarmClipper 2
Baterie de schimb pentru mașina de tuns Agrarzone PowerCut / Clipster FarmClipper 2 Această baterie de schimb litiu-ion este potrivită pentru mașinile de tuns fără fir Agrarzone PowerCut și Clipster Farmclipper 2 pentru cai / vite. Datorită capacității ridicate a bateriei, este garantată o durată lungă de funcționare a bateriei de aproximativ 120 de minute. Pentru o durată de forfecare mai lungă, se recomandă o baterie suplimentară. Acest lucru vă permite să tundeți în mod continuu, chiar dacă 1 baterie este în curs de încărcare. Date tehnice: Tehnologia bateriei: Li-Ion Tensiunea bateriei: 14,4 V Capacitatea bateriei: 2500 mAh Durata de viață a bateriei: aprox. 120 min. Timp de încărcare a bateriei: aproximativ 90 min. Potrivit pentru aceste mașini de tuns: Agrarzone mașina de tuns pentru cai PowerCut baterie reîncărcabilă Clipster masina de tuns pentru cai FarmClipper 2 baterie reîncărcabilă Clipster mașină de tuns vitele FarmClipper 2 baterii Livrarea include: 1x baterie de rezervă 14,4 V pentru mașina de tuns PowerCut / FarmClipper 2

299 RON* 313 RON*
Buc.