Asomator electric Blitz versiunea 2019 la prima vedere:


  • Pistol pentru asomarea porcilor, vitelor, oilor, vițeilor și cailor
  • Construcție de înaltă calitate
  • Construcție solidă
  • Risc redus datorită designului deosebit de stabil

Kerbl dispozitiv de asomare a animalelor Blitz - asomare rapidă și operare ușoară.

Pistol cu cartușe pentru asomarea rapidă și sigură a porcilor, vițeilor, vitelor, cailor și oilor.

Pistolul de asomare a animalelor Blitz este aprobat ca pistol de asomare a animalelor de către Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB) Braunschweig din Germania și poate fi utilizat numai pentru asomarea animalelor destinate sacrificării.

Energia încărcăturii de propulsie (cartușul de propulsie) este transferată percutorului și îl accelerează astfel încât acesta pătrunde prin calota craniană în creierul animalului. Datorită arcului percutor încorporat și a amortizorului din cauciuc, percutorul este încetinit până la viteza zero și este tras înapoi în dispozitiv. Pentru a obține un efect optim și pentru a proteja dispozitivul, energia cartușelor (a se vedea muniție) este adaptată la animal.

Dispozitivul este special conceput pentru cartușe cu foc central (pliate și sigilate etanș, calibru 9x17) - se pot utiliza numai aceste cartușe. Cartușele sunt disponibile în diferite puteri de încărcare pentru diferite tipuri de animale sacrificate. O atenție deosebită trebuie acordată selecției în funcție de tipul și mărimea animalelor. Puterea corectă a cartușului pentru fiecare animal de sacrificat în parte asigură o asomare adecvată speciei și contribuie la reducerea uzurii arcului percutorului și a amortizorului de cauciuc. Amprenta, culoarea etichetei și culoarea amorselor indică puterea de încărcare a cartușului.

Pistolul de asomare a vitelor Blitz dintr-o privire:

  • Nichelat, design de înaltă calitate în construcție solidă
  • Conexiunea solidă cu șuruburi asigură o fixare sigură a blocului de culată
  • Protecție împotriva slăbirii neintenționate a piesei de cap în timpul tragerii
  • Recul redus datorită designului deosebit de robust
  • Siguranță împotriva declanșării neintenționate prin eliberarea percutorului numai după ce trăgaciul a fost apăsat complet.
  • Hexagonul previne rostogolirea accidentală a aparatului pe maneta de eliberare.
  • Pătrunderea șurubului declanșează, în plus, o undă de presiune care are ca rezultat direct și imediat asomarea sigură a animalului. Acest lucru permite ca animalul să fie sacrificat fără durere.
  • Indestructibil cu arcuri întărite pentru utilizare dură
  • Calibru 9 x 17 mm cu foc central

Utilizare:

Pistoalele pentru asomarea animalor Blitz pot fi utilizate numai pentru asomarea animalelor pentru sacrificare. Orice altă utilizare este considerată necorespunzătoare. Utilizatorul trebuie să respecte Regulamentul UE 1099/2009 privind bunăstarea animalelor și reglementările naționale aplicabile. Dispozitivul face obiectul Directivei europene 2006/42/CE (Directiva Mașini), anexa 1, punctul 2.2.2 "Dispozitive de fixare portabile și alte echipamente de ardere". Dispozitivul trebuie să fie depozitat astfel încât să fie protejat împotriva punerii în funcțiune și a utilizării neautorizate.

  • Cartușe verzi: purcei (de la 5 kg - 30 kg), porci, oi (până la 1 an), viței.
  • Cartușe galbene: ovine și caprine (de la 1 an), vaci, boi ușori, porci de până la 100 kg.
  • Cartușe albastre: boi mijlocii și tauri tineri
  • Cartușe roșii: cai, cei mai grei boi și tauri adulți

Noi caracteristici de siguranță:

  • Apărătoarea de siguranță previne eliberarea neintenționată a manetei.
  • Camera cartușului a fost modificată pentru a respecta specificațiile C.I.P. (Comisia internațională permanentă pentru testarea armelor de calibru mic) sunt îndeplinite și nu mai pot fi introduse cartușe (de exemplu, 9 x 27 mm).

Livrarea include:

1 x Blitz dispozitiv asomare animale 2019

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Țară de origine: EU
Specii de animale: Cal, Oaie, Porc, Vacă

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


1 mai 2022 15:17

solide Ware

Altbewährt und immer noch sehr gut. Robust wartungsfreundlich und sicher. Mehr braucht es nicht um einen schnellen Tötungsvorgang bei einem Tier einzuleiten.

%
50x cartușe RWS speciale pentru pistol asomare animale 9x17
50x RWS cartușe speciale pentru pistol asomare a animalelor calibru 9x17 Cartușe speciale, optim adaptate pentru asomatorul de animale Blitz 50 de bucăți per pachet într-o cutie practică. Indiferent dacă este vorba de animale ușoare sau grele, cu cartușele pentru pistolul de asomare a animalelor RWS puteți asoma orice animal în câteva secunde. Aceste cartușe RWS Sinoxid sunt potrivite pentru purcei, oi, porci, boi, tauri, vaci și cai. Aceste cartușe se disting prin siguranța deosebită și calitatea înaltă a execuției. Aceste cartușe speciale sunt potrivite pentru dispozitivul de tragere Blitz și pentru toate dispozitivele obișnuite de asomare a animalelor de calibru 9x17. Cartușele speciale dintr-o privire:  9 mm x17 Disponibile în patru dimensiuni Pentru armele Kerner și Blitz Cartușe de asomare a bovinelor pentru tauri, porci, purcei, capre etc. Conținut: 50 de cartușe Disponibile începând cu vârsta de 18 ani! Dimensiune: Verde: pentru purcei (de la 5 kg - 30 kg), porci, oi (până la 1 an), viței. Galben: pentru ovine și caprine (de la 1 an), vaci, boi ușori. Albastru: pentru boi mijlocii și tauri tineri Roșu: pentru cai, cei mai grei boi și tauri în toată firea Livrarea include: 50x cartușe speciale   AVERTISMENT: Pericol de incendiu sau de așchii, explozibili și obiecte aruncate. A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu fumați. Trebuie să fie prezentă autorizația de cumpărare.

129 RON* 145 RON*