Leimüller hrană pentru prepelițe ouătoare pelete 1 kg la prima vedere:


  • Hrană universală pentru prepelițe ouătoare
  • Ajută la stoparea infestării cu acarianul roșu al păsărilor
  • Pentru prepelițe sănătoase și coji de ouă puternice
  • Ingredient activ special împotriva acarienilor
  • Certificată cu sigiliu de aprobare AMA, fără OMG și praf

Hrană granulată pentru prepelițe ouătoare Leimüller - performanță bună de ouat și protecție naturală.

O hrană echilibrată pentru prepelițe cu compuși aromatici speciali pentru apărarea împotriva dăunătorilor, cum ar fi acarienii.

O infestare cu acarianul roșu al păsărilor (Dermanyssus gallinae) este, de obicei, o mare sperietură pentru deținătorii de prepelițe. La urma urmei, acești dăunători pot deveni foarte amenințători pentru păsările de curte. În calitate de gazdă falsă, arahnida se poate răspândi și la mamifere și la oameni. Cel mai bun lucru este să prevenim în primul rând ca acarianul roșu să infesteze prepelițele din grajd.  Soluția pentru o infestare redusă a acarienilor se află, printre altele, în hrana pentru animale.

Hrana granulată pentru prepelițe ouătoare Leimüller este o hrană completă și echilibrată pentru prepelițele ouătoare și este potrivită pentru întreaga durată de viață. Datorită aportului complet de nutrienți importanți, vitamine, minerale și oligoelemente, păsările dvs. vor beneficia de cea mai bună îngrijire posibilă. Caracteristica specială a hranei pentru prepelițe Leimüller este reprezentată de compușii aromatici speciali. Ingredientul activ natural împotriva acestor ectoparaziți intră în fluxul sanguin al prepelițelor odată cu hrana, iar mirosul prepelițelor se schimbă. Extractul de plante din hrana pentru prepelițe, care constă exclusiv din uleiuri esențiale pe bază de coajă de citrice, cuișoare și ierburi, face ca prepelițele să nu mai fie atractive pentru acarieni, iar sursa de hrană a acestora se usucă. Deoarece acarianul se poate reproduce numai prin ingerarea de sânge, reproducerea în masă este oprită.

Avantajul peletelor față de hrana granulată sau făinoasă pentru prepelițe este că nu se poate face o separare în timpul depozitării. În plus, se reduce comportamentul de hrănire selectivă și posibila contaminare. Prin intermediul peletelor, animalele absorb automat amestecul complet și echilibrat de nutrienți. Acest amestec furajer este garantat fără OMG și certificat cu sigiliul de calitate pastus+ AMA.

Prezentare generală:

  • Hrană universală pentru prepelițele ouătoare
  • Ajută la stoparea infestării cu acarieni de pasăre
  • Ingredient activ aromatic special împotriva dăunătorilor
  • Pelete extra mici de 3 mm pentru o bună absorbție a hranei
  • Pudră și fără salmonella
  • Bogată în ingrediente de înaltă calitate
  • Presată și curățată ușor de mai multe ori
  • Pentru coji de ouă solide
  • Adecvată pentru producția de alimente fără OMG-uri
  • Certificată cu sigiliu de calitate AMA
  • Cu făină de soia din Austria
  • Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică

Recomandare de hrănire:

Oferiți prepelițelor pentru aport gratuit. Dacă treceți de la hrana făinoasă la cea granulată, este nevoie de o anumită perioadă de aclimatizare.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: griș de porumb, făină de extracție de soia (fasole) cu săpun (încălzită cu abur), tărâțe fine de grâu, carbonat de calciu, mei galben, ulei de rapiță, fosfat monocalcic, clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu, oxid de magneziu, amestec de compuși aromatici împotriva dăunătorilor.

Constituenți analitici: 18,92% proteină brută, 4,57% grăsime brută, 3,50% fibre brute, 11,44% cenușă brută, 3,89% calciu, 0,67% fosfor, 0,27% sodiu, 0,96% lizină, 0,48% metionină, 10,24MJ ME/kg.

Aditivi nutriționali per kg: 10.000 E.I. vitamina A / acetat de retinil (3a672a), 1.545 E.I. Vitamina D/ vitamina D3 (3a671), 20 mg de vitamina E/acetat de rac-alfa-tocoferil (3a700), 2 mg de cupru sub formă de sulfat de cupru (II), pentahidrat (3b405), 25 mg de fier sub formă de sulfat feros, monohidrat (3b103), 0,2 mg de iodat de calciu, anhidru (3b202), 60 mg de mangan sub formă de oxid de mangan (II) (3b502), 40 mg de oxid de zinc (3b603).

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat.

Conținut:

1 kg
5 kg
25 kg

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Domeniu de aplicare: Faza de așternere
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Structură : Pellet

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.