Bucas Power Turnout pătură pentru cai Extra 300g 120 la prima vedere:


  • Pătură de iarnă pentru cai 300g
  • Libertate optimă de mișcare
  • Respirabilă și rezistentă la apă
  • Pentru temperaturi cuprinse între - 20 și +12 °C
  • Căptușeală "Stay-dry" cu efect antibacterian

Bucas Power Turnout Extra pătură pentru pășune300 g

Bucas Power Turnout oferă calului o pătură cu cea mai bună umplutură, rezistență și calitate posibilă.

Power Turnout asigură un confort perfect și o protecție optimă în intervale de temperatură extrem de largi (de la - 20 la +12 °C). Materialul exterior al seriei Bucas Power Turnout este realizat dintr-un material de înaltă calitate, rezistent la rupere, impermeabil și respirabil din nailon balistic.

În plus, pătura este echipată cu un strat interior din aluminiu reflectorizant de căldură. Muchiile de umăr și sistemul Click'n Go cu "Magnet Snaplock" asigură o potrivire perfectă.

În plus, pătura pentru cai Power Turnout are căptușeala tipică Bucas "Stay-dry", inclusiv echipament antibacterian. Acest lucru înseamnă că pătura poate fi așezată pe calul ud ca o pătură de transpirație. Calul se usucă rapid sub pătură, căptușeala, care se află direct pe cal, rămâne uscată, iar pătura nu mai trebuie schimbată.

Prin combinarea acestor caracteristici diferite, Bucas Power Turnout oferă mult mai multă protecție și confort decât alte pături din clasa de greutate similară.

Power Tunrout dintr-o privire:

  • Impermeabilă și respirabilă
  • Cu o umplutură de 300 g pentru temperaturi de la - 20 la +12 °C
  • Material exterior din nailon balistic
  • Sistem Click'n Go cu închidere magnetică Snaplock
  • Căptușeală interioară "Stay-dry" cu tratament antibacterian
  • Acoperire din aluminiu reflectorizant la soare
  • Libertate de mișcare
  • Căptușeală "Silk-feel" în zona umerilor pentru a preveni frecarea
  • Curele încrucișate, curele pentru picioare, clapetă de coadă și curea de coadă
  • Compatibilă cu toate păturile și răcitoarele Bucas
  • Croială clasică
  • Velcro de fixare pentru partea de gât

Culori:

  • Silver / Blue

Dimensiuni:

  • 115 - 165 (lungimea spatelui în cm)

Livrarea include:

1x Bucas pătură pentru cai Power Turnout Extra (croială clasică)

Producător "Bucas"

Cumpără online Bucas pături pentru cal

Bucas reprezintă pături de înaltă calitate tehnică pentru cai și pe bună dreptate! Producătorul irlandez îmbogățește piața de cai cu produse ecvestre extrem de inovatoare și avansate din punct de vedere tehnologic încă din 1981. Începând cu covoare de exterior impermeabile și respirabile, cu principiul "Stay-dry" tipic Bucas. Această căptușeală respirabilă a fost optimizată pentru a îndepărta transpirația și umiditatea de pe cal, menținând în același timp căptușeala uscată și Caldă.

În 2012, Bucas a început o altă revoluție în lumea cailor cu pătura pentru muște Buzz-Off Zebra Full Neck. Conceput pe baza faptului că zebrele sunt mult mai puțin deranjate de muște în sălbăticie datorită modelului lor Dungat.

Noile pături pentru cai Bucas au fost optimizate cu o închidere magnetică Inovatoare. În plus, în primăvara anului 2016 a fost introdusă pătura terapeutică pentru cai, Bucas Recuptex Therapy Blanket. Pătura funcționează cu propriul câmp magnetic al corpului și promovează vindecarea și regenerarea mușchilor și îmbunătățește circulația Sângelui.

Pături pentru cai pentru orice vreme și orice ocazie - Animale întotdeauna bine acoperite cu Bucas!

Caracteristici: Curea în cruce, Impermeabil, Mărimi mari, Protecție UV, Respirabil, Stay-dry, Uscare rapidă
Capacitate: 300g
Piesă pentru gât: detașabil
Sezon: Iarnă
Specii de animale: Cal

3 of 3 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


25 august 2021 15:12

Tolles Preis/Leistungsverhältnis

Habe zum ersten mal bei agrarzone bestellt. Bin sehr zufrieden! Einfacher Bestellvorgang, schnelle Lieferung. Die Bucas Decke Power turnout extra ist wie alle Artikel des Herstellers schön verarbeitet. Ob sie das Versprechen hält, wird sich erst im kommenden Winter zeigen. Bin aber davon überzeugt! Da alle Produkte dieses Herstellers mich noch nie enttäuscht haben.

25 octombrie 2021 21:46

Tolle Deckel

Reibungsloser Ablauf Bestellung, freundlicher Kontakt und guter Versand. Ich habe die Decke bereits in der ungefütterten Variante und jetzt die gefütterte bestellt. Mein Pferd steht seit einem Jahr in einem Aktivstall. Sie ist sehr robust und hat eine wirklich tolle Passform. Diese Decke kann ich wärmstens empfehlen.

15 februarie 2021 17:18

Super Decke, toller Kundenservice

Die Bucas-Decke erfüllt meine Erwartungen: es ist ein hochwertiges Produkt, der Preis ist für diese Qualität m.M.n. gerechtfertigt. Die Bestellung war unkompliziert, der Versand erfolgte rasch und ich hatte die Decke unter 3 Tagen zugestellt bekommen.

%
Bucas detergent pentru pături cai 5 litri
Bucas Wash - detergent pentru pătură 5 litri Bucas Rug Wash este ideal pentru a fi folosit pe toate păturile și țesăturile impermeabile și hidrofobe pentru cai. Garantat în totalitate pentru produsele Bucas numai dacă se utilizează spălarea originală Bucas. Această spălare specială fără fosfați este ideală pentru toate păturile pentru cai Bucas. Bucas Rug Wash într-o sticlă de 5 litri. Păturile Bucas  trebuie spălate manual sau în mașină la maximum 40 de grade. Folosiți 50 ml pentru 4,5 kg de rufe uscate sau 25 ml pentru 10 litri de apă. Nu se usucă la mașină și nu se usucă la centrifugă. Se usucă la loc sau se atârnă la temperatura camerei. Nu folosiți balsam de rufe sau alte substanțe chimice. Fabricat în Germania. Livrarea include: 1x Bucas detergent pentru pături 5 litri

Content: 5 Litri (123 RON* / 1 Litri)

613 RON* 721 RON*
Buc.
%
Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri
Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri Bucas balsam pentru pături reface proprietățile hidrofobe ale covoarelor de exterior Bucas. Vă rugăm să folosiți numai pe partea exterioară a păturii curat și numai în zone bine ventilate! Pe bază de apă. Livrarea include: 1x Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri

Content: 5 Litri (104 RON* / 1 Litri)

522 RON* 592 RON*
Buc.