Bucas Smartex Light pătură de ploaie pentru cai 120 la prima vedere:


  • Bucas pătură de ploaie 0g
  • Căptușeală din fleece "Stay-dry"
  • Extrem de rezistentă la rupere și rezistentă la apă
  • Libertate mare de mișcare
  • Pentru temperaturi cuprinse între 0 și 14 °C

Bucas Smartex Turnout Rain - pătură de ploaie rezistentă pentru sezonul de tranziție.

Pătură de exterior impermeabilă de înaltă calitate pentru temperaturi cuprinse între 0°C și +14°C.

Linia Bucas Power Turnout oferă cea mai bună durabilitate și calitate posibilă. Pătura asigură un confort perfect și mai multă protecție atât la temperaturi joase, cât și la temperaturi mai ridicate decât alte pături din clasa de greutate similară.

Pătura are un exterior din nailon balistic, prin urmare este impermeabilă și respirabilă. Pătura de ploaie Bucas este echipată cu un strat interior din aluminiu reflectorizant la căldură. Muchiile de umăr și sistemul de închidere Click'n Go cu Snap-lock la piept asigură o potrivire perfectă.

Power Turnout este echipat cu căptușeala interioară Stay-dry și, prin urmare, poate fi pusă pe calul încă umed ca o pătură de transpirație. Calul se usucă rapid sub pătură și nu trebuie acoperit din nou.

Prezentare generală:

  • Impermeabilă și respirabilă
  • Optimă pentru temperaturi cuprinse între 0 °C și 14 °C
  • Fără umplutură
  • Material exterior din nailon balistic
  • Sistem Click'n Go cu închidere magnetică Snap-lock
  • Căptușeală Stay-dry
  • Libertate de mișcare
  • Curele încrucișate curele de picior, clapetă de coadă și curea de coadă
  • Velcro de fixare pentru partea de gât
  • Compatibilă cu toate păturile
  • Croială clasică

Culoare:

  • Navy

Dimensiuni:

  • 115 - 165 (lungimea spatelui în cm)

Livrarea include:

1x Bucas Smartex Turnout pătură de ploaie fără umplutură

Producător "Bucas"

Cumpără online Bucas pături pentru cal

Bucas reprezintă pături de înaltă calitate tehnică pentru cai și pe bună dreptate! Producătorul irlandez îmbogățește piața de cai cu produse ecvestre extrem de inovatoare și avansate din punct de vedere tehnologic încă din 1981. Începând cu covoare de exterior impermeabile și respirabile, cu principiul "Stay-dry" tipic Bucas. Această căptușeală respirabilă a fost optimizată pentru a îndepărta transpirația și umiditatea de pe cal, menținând în același timp căptușeala uscată și Caldă.

În 2012, Bucas a început o altă revoluție în lumea cailor cu pătura pentru muște Buzz-Off Zebra Full Neck. Conceput pe baza faptului că zebrele sunt mult mai puțin deranjate de muște în sălbăticie datorită modelului lor Dungat.

Noile pături pentru cai Bucas au fost optimizate cu o închidere magnetică Inovatoare. În plus, în primăvara anului 2016 a fost introdusă pătura terapeutică pentru cai, Bucas Recuptex Therapy Blanket. Pătura funcționează cu propriul câmp magnetic al corpului și promovează vindecarea și regenerarea mușchilor și îmbunătățește circulația Sângelui.

Pături pentru cai pentru orice vreme și orice ocazie - Animale întotdeauna bine acoperite cu Bucas!

Caracteristici: Curea în cruce, Impermeabil, Respirabil, Stay-dry
Piesă pentru gât: detașabil
Sezon: Toamnă, Vară
Specii de animale: Cal

3 of 3 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


26 decembrie 2013 14:30

Extrem super Decke

Ich kann nur gutes berichten ☺️

11 noiembrie 2021 16:42

Tip Top

Ist meine erste Decke, aber Bucas hat einfach einen Namen. Lieferung ging ruckzuck, innerhalb von 2 Tagen hatte ich die Decke zu Hause! Top - jederzeit wieder

6 septembrie 2021 14:30

Bucas smartex rain

Ich kenne die Bucas Produkte seit 15 Jahren und habe noch keinen Kauf bereut. Hier besonders gut ist der Preis und die schnelle Lieferung!

%
Bucas detergent pentru pături cai 5 litri
Bucas Wash - detergent pentru pătură 5 litri Bucas Rug Wash este ideal pentru a fi folosit pe toate păturile și țesăturile impermeabile și hidrofobe pentru cai. Garantat în totalitate pentru produsele Bucas numai dacă se utilizează spălarea originală Bucas. Această spălare specială fără fosfați este ideală pentru toate păturile pentru cai Bucas. Bucas Rug Wash într-o sticlă de 5 litri. Păturile Bucas  trebuie spălate manual sau în mașină la maximum 40 de grade. Folosiți 50 ml pentru 4,5 kg de rufe uscate sau 25 ml pentru 10 litri de apă. Nu se usucă la mașină și nu se usucă la centrifugă. Se usucă la loc sau se atârnă la temperatura camerei. Nu folosiți balsam de rufe sau alte substanțe chimice. Fabricat în Germania. Livrarea include: 1x Bucas detergent pentru pături 5 litri

Content: 5 Litri (123 RON* / 1 Litri)

613 RON* 721 RON*
Buc.
%
Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri
Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri Bucas balsam pentru pături reface proprietățile hidrofobe ale covoarelor de exterior Bucas. Vă rugăm să folosiți numai pe partea exterioară a păturii curat și numai în zone bine ventilate! Pe bază de apă. Livrarea include: 1x Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri

Content: 5 Litri (104 RON* / 1 Litri)

522 RON* 592 RON*
Buc.