Transformator pentru încălzirea bazinului 100 VA la prima vedere:


  • Transformă tensiunea de la 230V la 24V
  • Pentru protecția adăpătoarelor de ingheț
  • Transformă tensiunea de la 230 de volți la 24 de volți
  • Cu protecție la scurtcircuit și suprasarcină
  • Protejat împotriva supraîncălzirii

Transformator pentru încălzirea adăpătorului

Acest transformator pentru adăpător transformă tensiunea de la 230 de volți la 24 de volți și este potrivit pentru toate adăpătoarele obișnuite.

Aceste transformatoare sunt potrivite pentru toate adăpătoarele obișnuite și transformă tensiunea de la 230 de volți la 24 de volți. O protecție la scurtcircuit și la suprasarcină, precum și un limitator de temperatură integrat sunt doar câteva dintre avantajele transformatorului. Pentru a evita modernizarea inutilă a transformatoarelor dumneavoastră, este important să acționați cu prevedere atunci când cumpărați. Trebuie să se ia în considerare numărul și consumul de energie al adăpătoarelor încălzite și al conductelor de încălzire planificate.

Transformator pentru adăpătoare dintr-o privire:

  • Protecție la scurtcircuit și suprasarcină prin intermediul unei siguranțe auto ușor de înlocuit în circuitul de ieșire
  • Poate fi utilizat pentru toate adăpătoarele
  • Transformatoarele sunt protejate suplimentar împotriva supraîncălzirii printr-un limitator de temperatură integrat (resetare automată după răcire).
  • IP 65 (transformator)/IP 20 (conexiune)

Care transformator este cel potrivit?

Dacă doriți să operați un adăpător cu o putere de 80 W (P), este suficient un transformator de 100 W. Dacă doriți să conectați și un cablu de încălzire de 24 V, adăugați pur și simplu consumul de energie (= putere) al cablului. De asemenea, luați în considerare pierderea de energie datorată cablurilor de alimentare (a se vedea exemplul de calcul). Acest lucru vă va oferi puterea minimă necesară a transformatorului. Nu dimensionați transformatorul cu prea mare precizie pentru a avea o rezervă pentru extensii.

Exemplu de calcul pentru transformator:

5 x jgheaburi de băut cu un consum de putere de 100 de wați = 500 de wați
4 x linie de încălzire de protecție împotriva înghețului de 24 V cu 30 de wați fiecare = 120 de wați
1 x linie de încălzire de protecție împotriva înghețului de 24 V cu 15 wați fiecare = 15 wați
= puterea consumatorului Total 635 de wați
Luarea în considerare a pierderilor de linie (rată fixă de 15 %) 635 de wați x 1,15 = 730 de wați

În acest exemplu, alegeți două transformatoare cu o putere de 400 de wați fiecare.

Modele:

  • Transformator 100 VA
  • Transformator 200 VA
  • Transformator 300 VA
  • Transformator 400 VA

Livrarea include:

1x transformator pentru încălzirea adăpătoarelor, pentru toate bazinele comune de băut.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Țară de origine: Germania

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.