Leimüller semințe de in maro 1 kg la prima vedere:


  • Potrivit pentru cai, câini și pisici
  • Remediu natural pentru tulburări digestive inflamatorii
  • Susține tractul digestiv și funcția intestinală
  • Gust aromat de nucă
  • Produs natural din Austria

Leimüller Linseed Linseed maro

Semințele de in maro au mai mulți acizi grași omega-3 și mucilagii decât semințele de in galben. Superalimentul este un remediu acasă sănătos și natural pentru inflamațiile din tractul gastrointestinal.

Semințele de in sunt un adevărat superaliment și sunt adesea hrănite pentru cai, câini sau pisici , datorită nutrienților de înaltă calitate pe care îi conțin. Semințele de in maro sunt ideale pentru tulburările digestive și inflamațiile tractului gastro-intestinal. Acestea au mai mulți acizi grași omega-3 decât semințele de in galben, iar conținutul de mucilagiu valoros este, de asemenea, mai mare. Mucilagiile au un efect antiinflamator, se așează ca un strat protector pe stomac și intestine, protejându-le astfel împotriva unei noi iritații.

Cu toate acestea, semințele de in maro nu sunt bune doar pentru stomac, bombele de fibre sătură mult timp, asigură o detoxifiere naturală și au o influență pozitivă asupra vaselor de sânge și a nivelului de colesterol. De asemenea, sunt bogate în multe vitamine valoroase (B1, B2, B6 și E), minerale și oligoelemente.

La prima vedere:

  • Potrivit pentru cai, câini și pisici
  • Remediu natural pentru tulburări digestive inflamatorii
  • Strat protector pentru stomac și intestine
  • Susține tractul digestiv și funcția intestinală
  • Fibre dietetice de înaltă calitate
  • Bogat în vitamine, minerale și oligoelemente
  • Influență pozitivă asupra vaselor de sânge și a nivelului de colesterol
  • Cel mai bine hrănit umflat
  • Gust aromat de nucă

Ingrediente:

22,6% proteine brute, 1,3% uleiuri și grăsimi brute, 5,8% fibre brute, 3,2% cenușă brută.

Recomandare de hrănire:

Semințele de in brun se toarnă în mod ideal cu apă fierbinte și se hrănesc bine umflate, pentru ca mucilagiul să se dezvolte mai bine. Cu toate acestea, semințele de in pot fi, de asemenea, transformate în ulei de in, măcinate sau amestecate cu moderație sub formă de boabe întregi în hrana normală.

  • Cal: aprox. 50 până la 100 g / zi
  • Câine de talie mică: aprox. 5 g / zi
  • Câine de talie mare: aprox. 10 g / zi
  • Pisică: aprox. 2 g / zi

Important: Oferiți animalelor multă apă atunci când le hrăniți cu semințe de in!

Depozitare:

Depozitați furajele în condiții de igienă, la loc uscat, întunecat și răcoros . Protejați-l de lumina directă a soarelui.

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Tip de hrană: Alimentare directă
Țară de origine: Austria
Structură : Cereale integrale
Specii de animale: Cal, Câine, Pisică

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Pharmakas Linseed Plus Oil 1L
Pharmakas Linseed Plus Oil 1L - Vitality and well-being for your horse Pharmakas Linseed Plus Oil 1L is a high-quality supplementary feed for horses. This oil fulfills the function of supporting your horse's vitality and promoting healthy fur and skin at the same time. It is cold-pressed and natural, meaning it retains all the beneficial properties of the seeds. The special properties and benefits of this oil lie in its rich composition of unsaturated fatty acids such as linoleic and linolenic acid, which optimally support metabolism and digestion. The PLUS of care is shown in the support during coat change and in promoting a healthy appearance of the skin and fur. Pharmakas Linseed Plus Oil 1L is particularly suitable for horses that need a supplementary feed to promote their vitality and health. It is easy to dose and can be administered daily from 50-350 ml depending on the requirement of the horse. Made from high-quality linseed oil and grape seed oil, this product complies with the textile labeling regulation. Overview: High-quality supplementary feed Cold-pressed and natural Rich in unsaturated fatty acids Promotes vitality and healthy appearance Easy to dose Technical data: Content: 1 Liter Composition: Linseed oil, Grape seed oil Dosage: 50 - 350 ml daily Scope of delivery: 1x Pharmakas Linseed Plus Oil 1L FAQ What is the PLUS in Pharmakas Linseed Plus Oil 1L?The PLUS refers to the additional care provided by the grape seed oil in the product. How is Pharmakas Linseed Plus Oil 1L applied?It can be administered daily in a dose of 50-350ml, depending on the needs of your horse.

65 RON* 77 RON*
Buc.
Kerbl Delizia ulei de in LinoPur 1000 ml
Delizia hrană suplimentară pentru animale ulei de in LinoPurAceastă hrană directă pentru cai este un ulei de in natural (presat la rece), energie pură și vitamine - fără proteine. Proprietăți pozitive pentru digestie și eficiența furajelor. - conține acizi grași esențiali naturali și vitamine- foarte ușor de digerat -calitate din Bavaria! Delizia Linseed Oil LinoPur este potrivit pentru: - Cai de înaltă performanță, cai mai în vârstă și puternic hrăniți, iepe de reproducție: Energie de înaltă calitate fără proteine sau carbohidrați suplimentari.- Cai cu tulburări digestive: Armonizarea procesului de digestie.- Persoane alergice: ca liant de praf de înaltă calitate în hrana animalelor. Recomandare de hrănire: Zilnic, aproximativ 2 până la 3 linguri la administrarea hranei.Conținut: 1000 ml

79 RON*
Buc.
Leimüller semințe de in galbene
Leimüller Semințe de in galben Semințele de in galbene au mai mulți acizi grași omega-6 decât semințele de in maro și o capacitate de umflare mai mare. Aceasta susține minunat digestia și ajută în caz de constipație și diaree. Semințele de in sunt un adevărat superaliment și sunt adesea folosite pentru cai, câini sau pisici pentru a susține funcția stomacală . Semințele de in aurii au o capacitate de umflare mai bună decât semințele de in maro, iar conținutul de acizi grași omega 6 este, de asemenea, mai mare în varianta galbenă. Datorită capacității mai mari de umflare, semințele de in auriu stimulează mai bine mișcarea intestinală și sprijină funcționarea optimă a tractului digestiv. Semințele de culoare deschisă sunt, prin urmare, ideale pentru tulburări digestive, constipație sau diaree. Cu toate acestea, semințele de in de culoare deschisă nu sunt numai bune pentru stomac, bombele de fibre sătură mult timp, asigură o detoxifiere naturală și au o influență pozitivă asupra vaselor de sânge și a nivelului de colesterol. De asemenea, sunt bogate în multe vitamine valoroase (B1, B2, B6 și E), minerale și oligoelemente. La prima vedere: Potrivit pentru cai, câini și pisici Remediu natural pentru constipație și diaree Susține tractul digestiv și funcția intestinală Furnizor de fibre de înaltă calitate Bogat în vitamine, minerale și oligoelemente Capacitate mai bună de umflare Influență pozitivă asupra vaselor de sânge și a nivelului de colesterol Poate fi administrat ca semințe întregi, zdrobite, umflate sau transformate în ulei de in Gust aromat de nucă Ingrediente: 22,9% proteine brute, 33% uleiuri și grăsimi brute, 6,6% fibre brute, 4,6% cenușă brută. Recomandare de hrănire: Semințele de in sunt în mod ideal hrănite bine umflate, dar pot fi, de asemenea, transformate în ulei de in, măcinate sau amestecate cu moderație ca boabe întregi în hrana normală. Cal: aprox. 50 până la 100 g / zi Câine de talie mică: aprox. 5 g / zi Câine de talie mare: aprox. 10 g / zi Pisică: aprox. 2 g / zi Important: Oferiți animalelor multă apă atunci când le hrăniți cu semințe de in! Depozitare: Depozitați furajele în condiții de igienă, la loc uscat, întunecat și răcoros . Protejați-l de lumina directă a soarelui.

79 RON*
Leimüller făină de semințe de in
Făină de semințe de in Leimüller  hrană pentru viței Făina de semințe de in este obținută din semințe de in tratate cu grijă. Făina noastră de semințe de in este fin măcinată și este bogată în vitamina E naturală și proteine (aprox. 35%). Făina de semințe de in (sau făina de semințe de in, făina de semințe de in sau turta de semințe de in) este un produs secundar al producției de ulei de in. Făina de semințe de in este bogată în proteine, relativ bogată în fibre, are un conținut scăzut de lizină și conține un nivel ridicat de acizi grași polinesaturați. Făina de semințe de in are o importanță dietetică deosebită datorită efectului său de formare a mucusului în tractul gastrointestinal. Făina de semințe de in are o importanță dietetică deosebită datorită efectului său de formare a mucusului în tractul gastrointestinal. Acest mucilagiu este produs prin umflarea semințelor de in în apă. Se spune că mucilajul și acizii grași nesaturați din făina de semințe de in au o serie de proprietăți pozitive, cum ar fi stimularea peristaltismului intestinal și un efect pozitiv asupra microbilor ruminali la rumegătoare. Este utilizat în principal în hrana combinată pentru rumegătoare (viței, vaci), cai (mame de prăsilă, armăsari, mânji) sau în creșterea purceilor. Hrana dreaptă de înaltă calitate este produsă cu grijă în moara tradițională Leimüller din Austria. Făina de semințe de in este curățată de mai multe ori și este certificată conform sigiliului de calitate AMA. Fără inginerie genetică pentru a vă oferi o hrană absolut naturală . La prima vedere: Potrivit pentru cai, vite și porci Hrană pentru îngrășarea vitelor pentru îngrășarea vițeilor Hrană alternativă pentru creșterea purceilor Hrană proteică cu multă vitamina E Conținut ridicat de acizi grași polinesaturați Certificat de calitate AMA și fără inginerie genetică Produs natural produs în Austria Important: Oferiți multă apă animalelor! Sac de hârtie robust, rezistent la rupere Ingrediente: 34,3% proteine brute, 2,5% uleiuri și grăsimi brute, 9,1% fibre brute, 5,9% cenușă brută. Depozitare: Depozitați furajele în condiții de igienă, la loc uscat, întunecat și răcoros . Protejați-l de lumina directă a soarelui.

Content: 5 Kilogram (26 RON* / 1 Kilogram)

129 RON*
%
Leovet Leoveties snack pentru cai cu banane, turmeric și semințe de in 1 kg
Leovet Leoveties Pferdeleckerlies Banane, Kurkuma & Leinsamen 1 kg Tratamente pentru cai cu multe substanțe vitale și minerale valoroase. Tratamentele Leoveties de la Leovet ca o recompensă sănătoasă pentru cai. Bananele furnizează carbohidrați sănătoși, fibre și minerale valoroase, cum ar fi magneziu, potasiu și vitamina B6. Turmericul este considerat planta sacră a Indiei pentru o bună stare de bine. Semințele de in sunt bogate în vitamine, minerale și acizi grași nesaturați. Ingredientele sunt ușor amestecate la temperaturi scăzute pentru a crea delicioasele bunătăți pentru cai Leoveties. Punga resigilabilă de tip stand-up a Leoveties este compostabilă. Banda poate fi reciclată în deșeurile de hârtie. Prezentare generală: Sănătoase și gustoase - Leoveties tratează caii Banana - carbohidrați sănătoși, fibre și minerale valoroase Cu magneziu, potasiu și vitamina B6 Curcuma - planta medicinală a Indiei pentru bunăstare Semințe de in - bun pentru digestie, piele și blană Pungă stand-up resigilabilă Forma de peleți Conținut: 1 kg Compoziție: Orz; borhot de mere; porumb; tărâțe de semolă de grâu; grâu; semințe de in 1,00%; clorură de sodiu; turmeric 0,3%; chipsuri de banane, 0,3% . Constituenți analitici: 9,70 % proteine brute; 3,6 % uleiuri și grăsimi brute; 8,3 % fibre brute; 7,1 % cenușă brută; 5,1 % zahăr; 1,70 % calciu; 0,40 % fosfor; 0,40 % sodiu. Livrarea include: 1x Leovet Leoveties recompense pentru cai cu banane, turmeric și semințe de in 1 kg.

25 RON* 30 RON*
Buc.