Agrarzone set de garduri pentru păsări de curte N3500 230V, 5,5J, plasă 50m x 112cm, portocaliu la prima vedere:


  • Set de gard complet pentru păsări cu preț avantajos
  • Potrivit pentru pui, găini, curcani, rase mari de păsări de curte
  • Imediat gata de utilizare și poate fi prelungit dacă este necesar
  • Aparat alimentare pentru gardul de pășune 230 V 5,5 J, extrem de puternică
  • 2 plase electrificabile de 25 m, înălțime 112 cm, fiecare cu 9 țăruși și țepușă dublă

Agrarzone set complet de garduri pentru păsări de curte N3500 - 50 m de gard electrificabil pentru păsări de curte cu unitate de alimentare de 230 volți

Gardul mobil pentru păsări de curte, ușor de instalat, conține tot ce aveți nevoie pentru un gard electric sigur pentru găini și alte păsări de curte: 2 x 25 m gard pentru găini 112 cm, unitate de gard pentru pășuni de 230 V și multe altele!

Cu setul nostru complet de garduri pentru păsări Agrarzone puteți îngrădi în siguranță rațe, gâște, curcani, găini și chiar pui și animale mici. Gardul pentru păsări de curte atinge un nivel ridicat de securitate a turmelor datorită aparatului de alimentare pentru gardul electric extrem de puternic de 230 V Agrarzone N3500. Este suficient să vă configurați și să începeți: setul complet de plase pentru păsări poate fi montat imediat și fără efort, fără unelte speciale. Datorită alimentării de la rețea, puteți utiliza direct gardul electric. Dacă este necesar, puteți extinde cu ușurință plasa de pășune cu alte plase. Fluxul optim de curent este asigurat și atunci când mai multe plase electronice sunt înșirate împreună până la o lungime maximă de aproximativ 450 m (fără vegetație).

În plus față de un spațiu de alergare controlat, gardul electric are și rolul de a vă proteja animalele. Dușmanii precum vulpile, marțafoiul sau șobolanii mari nu mai pot ajunge la păsările de curte datorită gardului electric pentru păsări. Datorită ochiurilor înguste din partea inferioară a plasei și a electrificării gardului, prietenii dvs. cu pene rămân în siguranță în interiorul gardului, iar vizitatorii nedoriți rămân afară.

Setul de garduri pentru păsări de curte este format din 2 plase de 25 m. Acestea au o înălțime de 112 cm și sunt susținute fiecare de 9 stâlpi cu 2 vârfuri. Această țepușă dublă asigură o mai mare stabilitate în solurile nisipoase și pământoase în comparație cu o singură țepușă. Dintre cele douăsprezece fire de plastic, primele unsprezece sunt vii. Cablul de la sol nu este sub tensiune pentru a nu întrerupe fluxul de curent prin iarbă.

La prima vedere:

  • Gard electric de mare impact de 230 V "Made in Germany"
  • Ideal pentru rațe, gâște, găini, curcani, păsări de curte mari și animale mici
  • Lungimea maximă posibilă a plasei de pășunat: 450 m
  • Include accesorii atractive pentru un gard pentru păsări de curte complet sigur
  • Lumină de control al funcției LED și indicator vizual de avertizare a bateriei
  • Punctele de nod sudate și firele de sus întărite
  • 18x țăruși din plastic, stabili și foarte vizibili
  • Ușor de asamblat, rapid de conectat cu Litzclip
  • Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în secțiunea inferioară (5,9 x 5,9 cm)
  • Înălțimea plasei 112 cm, lungimea plasei 50 m (2 x 25 m)

Livrarea include:

  • 1x aparat alimentare pentru gard electric N3500
    (inclusiv: 1x cablu de conectare a gardului, 1x cablu de împământare, 1x manual de instrucțiuni)
  • 2x plasă pentru păsări de curte 25 m, 112 cm cu țepușă dublă, portocalie, electrificatoare
    (inclusiv fiecare: 9x stâlpi de plastic, 4x ancore de sol, 9x dopuri de sol, 1x conexiune pentru gard, 1x set de reparații)
  • 2 x țăruș la sol 1 m
  • 1x cablu de conectare la pământ 3 m
  • 1x tester pentru garduri 9 V
  • 1x semn de avertizare, imprimat pe ambele părți
Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Număr de puncte: punte dublă
Caracteristici: Cu curent
Energie de descărcare: 3,50 Joule
Tijă de sol 1 m: 2 buc
Țară de origine: EU
Energia de încărcare: 5,50 Joule
Număr max de plase de 50 m: 9 buc
Tensiune: 11.000 V
Circuit deschis de tensiune: 10.000 V
Tensiune la 500 Ohm: 5.700 V
Alimentare: 230V Netz
Consum energetic: 7 W
Specii de animale: Capră, Curcan, Pasări de curte, Prepeliță, Rațe/gâște
Tensiune curent electric: 230 Volt

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


112 cm
Mărime: 112 cm
Țăruș de înlocuire pentru gardul de pui și gardul de oi cu țepușă dublă Țărușul de înlocuire pentru plase de gard de pășune este potrivit pentru extinderea sau consolidarea plasei electrificabile și neelectrificabile existente, cum ar fi plasele de gard pentru păsări, plasele pentru pui, plasele pentru oi sau plasele pentru animale mici cu o înălțime cuprinsă între 90 cm și 112 cm. Țărușul robust din plastic este livrat în culoarea neagră și are un vârf dublu. țărușul suplimentar este optim pentru terenurile cu pământ sau cu nisip și poate fi introdus cu ușurință cu mâna. Prezentare generală: Înlocuiți țărușul pentru plase de pui, plase de oi, plase pentru animale mici etc. Disponibil în diferite dimensiuni Ușor de introdus în pământ Plastic robust și rezistent Stâlp pentru gard de pășune cu punct dublu Dimensiuni: 90 cm 106 cm 108 cm 112 cm

Variants from 23 RON*
32 RON*
Buc.
Înlocuirea opritorului de sol pentru plasa de gard
Opritori de sol de înlocuire pentru plase de gard Stopuri de înlocuire pentru plase Ovi, Pre Line, Flock, Gelfoil și pentru plase de gard pentru iepuri, precum și pentru plase de gard pentru animale sălbatice și lupi. Cu ajutorul acestor opritori de sol, plasa poate fi fixată pe stâlp pentru a menține plasa la locul ei. Livrarea include: 1x opritor de sol de rezervă

2 RON*
Buc.
Ancorj la sol pentru plasa de gard din plastic
Ancoră la sol din plastic pentru plasă de gard Lungime: 15 cm

11 RON*
Buc.
Agrarzone plasă electrificabilă pentru păsări Classic, tăruș dublu, orange 25 m x 112 cm
Mărime: 25 m x 112 cm
Agrarzone plasă electrificabilă pentru gard Classic, orange Plasa noastră de pășune de top pentru creșterea păsărilor de curte oferă găinilor un loc sigur pentru a alerga și este extrem de vizibilă datorită culorii sale strălucitoare de semnal. Poate fi electrificată opțional cu un dispozitiv de îngrădire a pășunilor. Cu plasa electrificabilă pentru gard pentru păsări Agrarzone, obțineți un produs de top la un preț avantajos! Gardul stabil pentru păsări de curte este ușor de montat, extins și demontat. Gardul electric pentru pui poate fi extins cu ușurință cu alte plase sau cu o poartă pentru plasele de gard pentru pășuni. Plasa electrică pentru pășuni poate fi montată și demontată în câteva secunde, ceea ce face ca plasa electrică să fie perfectă pentru perioadele scurte de pășunat. Poate fi rulat și depozitat cu ușurință pentru a economisi spațiu. Plasa pentru păsări are ochiuri înguste în zona inferioară, ceea ce face ca plasa să fie deosebit de interesantă pentru pășunatul păsărilor de curte, cum ar fi puii, curcanii sau rațele. Dar și alte animale mai mici pot fi de asemenea îngrășate excelent cu gardul mobil, cum ar fi porcii, caprele, câinii sau ca plasă pentru oi. În plus față de ochiurile mai înguste, se previne căderea plasei cu ajutorul firului superior întărit. Stâlpii din plastic robust, cu vârfuri duble, asigură o bună rezistență a gardului pe soluri nisipoase sau pământoase. Gardul de conectare este echipat cu un fir portocaliu, ceea ce îl face deosebit de vizibil pentru oameni și animale. Culoarea oferă, de asemenea, un factor natural de descurajare și sporește în mod eficient siguranța turmelor. Proprietățile bune de pășunat sunt, de asemenea, asigurate de un sigiliu din plastic la fiecare punct de intersecție a ochiurilor de plasă, care este sudat ireversibil. Pentru o stabilitate sporită, vă recomandăm să plasați un stâlp de lemn în fiecare colț al plasei. Prezentare generală: Garduri pentru păsări de curte la un preț accesibil Pentru găini, gâște, curcani, rațe sau, de asemenea, pentru câini, miei Cel mai potrivit pentru soluri pământoase sau nisipoase Poate fi electrificată opțional cu un electrificator Țăruși stabili din plastic cu vârf dublu galvanizat Izolatorul de cap și opritorul de sol asigură o fixare sigură a plasei pentru păsări de curte Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în zona inferioară a plasei Noduri sudate extrem de strâns 12 toroane orizontale din plastic, dintre care cel superior este întărit Rapid și ușor de conectat cu clema pentru șuvițe Vizibilitate bună datorită culorii luminoase a semnalului Garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV pe firele de plastic Dimensiuni: 50 m x 106 cm cu 15 țăruși din plastic 25 m x 112 cm cu 9 țăruși din plastic

Content: 25 Meter (17 RON* / 1 Meter)

417 RON*
Buc.