AKO Power Station XDi 7500 aparat generator imoulsuri 12V / 230V, 11 Joule la prima vedere:


  • Împrejmuirea în siguranță a animalelor de pășunat robuste (oi, vite, tauri etc.)
  • Asigură o protecție fiabilă împotriva animalelor sălbatice
  • Pentru garduri lungi cu vegetație abundentă
  • Aparat generator impulsuri DUO: funcționare cu baterie de 12 V sau cu rețea de 230 V
  • Afișaj mare pentru controlul digital al gardului, 2 niveluri de putere

AKO DUO Power Station XDi 7500 digital aparat generator impulsuri gard electric

Aparatul de impulsuri Power Station XDi 7500 este o unitate de putere mică, cu un raport preț-performanță remarcabil și cel mai înalt nivel de siguranță pentru pășunat. Ideal pentru animale robuste, de exemplu tauri, oi și pentru apărarea împotriva animalelor sălbatice.

AKO Power Station XDi 7500 digital este o unitate de gard electric DUO de 12 / 230 volți foarte puternică pentru garduri lungi cu vegetație abundentă. Puterea de impact de 10.000 de volți și puterea de impact puternică de 7,5 jouli asigură un nivel deosebit de ridicat de securitate a gardului. Animalele vor respecta gardul cu acest dispozitiv și chiar și vegetația abundentă nu are nicio șansă cu dispozitivul puternic de gard electric.

Aparatul generator impulsuri digital Power Station XDi 7500 poate fi operat cu o conexiune la rețea sau cu baterii și este foarte ușor de utilizat. Aparatul are una fișaj foarte mare, iluminat permanent, pentru afișarea tensiunii de ieșire, a tensiunii bateriei, a tensiunii de împământare și a tensiunii buclei gardului (opțional). Afișajul grafic cu bare LED este utilizat pentru recunoașterea rapidă a stării curente a gardului și pentru monitorizarea unității de la o distanță mai mare. Aparatul generator de impulsurihibridă pentru garduri de pășune are un impuls de gard care este adaptat în mod optim la sarcina gardului, iar sistemul AKO-Powertronic garantează o siguranță maximă a gardului cu un consum minim de energie. Cele două rezistențe selectabile fac posibil pășunatul diferitelor tipuri de animale. Oile robuste, caprele, alpaca, lama sau taurii sunt protejate în mod optim cu ajutorul dispozitivului, dar nici paza animalelor sălbatice nu reprezintă o problemă.

Recomandăm puternicul aparat generator impulsuri pentru gard pentru pășuni XDi 7500 pentru garduri lungi de până la 60 km, dar este potrivit și pentru garduri foarte lungi, de până la 235 km, în condiții optime.

Pe scurt:

  • Gardarea în siguranță a oilor, bovinelor, taurilor etc. robuste
  • Oferă o protecție fiabilă împotriva animalelor sălbatice
  • Pentru garduri lungi cu vegetație abundentă
  • Posibilitate de funcționare cu baterie de 12 V sau cu rețea de 230 V
  • Tensiune de ieșire ridicată, chiar și în condiții de sarcină mare
  • Afișaj cu barometru LED și controlat de microcontroler
  • Impuls de gard adaptat în mod optim la sarcina gardului
  • Afișaj digital foarte mare, iluminat în permanență
  • Mod de funcționare înalt/jos - astfel, de asemenea, comutabil ON/OFF
  • Siguranță ridicată în conformitate cu cel mai recent standard de siguranță
  • Include accesorii atractive pentru o instalare rapidă
  • Adecvat pentru garduri de pășune cu bandă, fir, frânghie și pentru plase de salcie

Date tehnice:

  • Dimensiunile dispozitivului (Lxlxî): aprox. 31 x 23 x 13,5 cm
  • Tensiune maximă: 10.000 V
  • Tensiune în gol: 9.850 V
  • Tensiune la 500 Ohm: 7.500 V
  • Energie maxim de încărcare: 11 J
  • Energie maximă de descărcare: 7,5 J
  • Lungimea teoretică a gardului: 235 km
  • Lungimea maximă a gardului fără vegetație: 60 km
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație medie: 14 km
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație înaltă: 7 km
  • Consum de energie: 346 - 607 mA
  • Numărul necesar de țăruși de 1 m pentru sol: 6 bucăți
  • Potrivit pentru plase de pășune până la: 1,5 km
  • Pentru aceste specii de animale: bovine, ovine, taurine, mistreți

Livrarea include:

1x AKO DUO Power Station XDi 7500 digital aparat impulsuri
1x sursă de alimentare de 230 volți
1x cablu de conectare de 12 volți
1x cablu de conectare a gardului cu crocodilii
1x cablu de conectare la pământ cu crocodilii
1x cablu de conectare de referință
1x semn de avertizare

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Energie de descărcare: 7,50 Joule
Energia de încărcare: 11,00 Joule
Tensiune: 10.000 V
Alimentare: 12V Akku, 230V Netz
Specii de animale: Oaie, Porc mistreț, Vacă
Lungime gard fără vegetație: 60 km
Lungimea gardului cu vegetație mare: 7 km
Lungime gard cu vegetație puțină: 14 km

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


stâlp pentru pământ / tijă de sol galvanizată 1 m
Stâlp de împământare / tijă de împământare galvanizată - pentru o împământare optimă a gardului de pășune. Stâlpul de împământare special galvanizat este potrivit pentru legarea la pământ a gardurilor de pășune și a gardurilor electrice. Țărușul de sol este extrem de robust și durabil. Țăruș galvanizat pentru sol dintr-o privire: Fabricat din oțel în T galvanizat la cald Incl. șurub M8 din oțel inoxidabil pentru cablu de conectare la pământ 3 sfaturi pentru o împământare optimă: Întotdeauna înfigeți țărușii în solul umed. Păstrați o distanță de 3 metri între fiecare tijă de împământare. Folosiți tije de împământare galvanizate, deoarece rugina are un efect izolator și împiedică întoarcerea tensiunii la unitatea de alimentare gard electric. Livrarea include: 1x tijă de pământ galvanizată 1 m pentru gard electric

48 RON*
Buc.
Cablu de conectare la pământ de 3 m cu ochiuri
Cablul de conectare la pământ asigură o conexiune optimă de la unitatea de alimentare gard electric la priza de pământ. Numai cu o conexiune bună la pământ puteți obține o siguranță optimă pentru turmă. Cablul de conectare la pământ Kerbl asigură o conexiune profesională și fiabilă între unitatea de gard electric și bara de pământ. Cablul de conectare la pământ are doi ochi de conectare M8 și o lungime de 3 metri. Cu urechi de conectare M8 Conectează unitatea la tija de împământare Ideal pentru conectarea unității din interiorul clădirii la bara de pământ sau la gardul din exterior De asemenea, potrivit pentru conectarea mai multor tije de pământ împreună

44 RON*
Buc.
%
Cablu de conectare a gardului și clemă
Cablu de conectare pentru gardul electric Clema de legătura, conectează gardul electric cu firul de gard electric sau cu firul de gard electric. Cablu de conectare a gardului electric Lungime cablu 125 cm Clemă de conectare

18 RON* 19 RON*
Buc.
Cuplaj cu curea înșurubabil
Cuplajul pentru bandă conectează gardul electric cu banda de gard electric. Conexiunea perfectă din punct de vedere mecanic și electric între două benzi de gard electric cu lățimea de până la 40 mm. 80 cm cablu

33 RON*
Buc.
30x Agrarzone stâlp din plastic pentru gard electric 156 cm 11 ochiuri alb
Stâlp de plastic inovator și stabil de 156 cm alb - ideal pentru toate benzile, frânghiile, toroanele sau firele obișnuite. Acest stâlp pentru gard electric de pășune flexibil și practic convinge prin numeroasele sale ochiuri pentru benzi, frânghii și fire de gard electric de pășune și prin cuiul său extra lung pentru sol. Un stâlp de gard electric trebuie să îndeplinească sarcini importante pe o pășune: Acesta servește la îngrădirea animalelor în siguranță și fiabilitate, fixează materialul scării și oferă o utilizare universală. Cu cele 30 de bucăți de stâlpi din plastic Agrarzone Classic de la Agrarzone puteți realiza o împrejmuire fiabilă și sigură pentru animalele dumneavoastră. Puteți îngrădi toate tipurile de animale cu acest gard de pășune. De la pui la capră, totul este posibil. Astfel, vă puteți proteja oile, poneii, găinile, caii, vacile și caprele de animalele sălbatice. Stâlpul de gard pentru pășuni CLASSIC de la Agrarzone îndeplinește toate aceste cerințe pentru un stâlp de gard pentru pășuni. Capacitatea mare de încărcare mecanică a stâlpilor garantează că aceștia vor rezista mulți ani. Echipat cu o treaptă laterală practică și cu un cui galvanizat de 21 cm lungime pentru sol, ridicarea stâlpului pentru gardul electric de pășune este o joacă de copii. Treapta lată cu protecție împotriva răsucirii face posibilă intrarea în siguranță în stâlp și menținerea stabilității acestuia. Stâlpul de gard din plasă are suporturi pentru toate firele, frânghiile și benzile de salcie standard. Puteți fi siguri că, cu ajutorul Agrarzone, veți obține un produs de top la un preț redus! La prima vedere: Cu 4 ochiuri pentru frânghii, 3 ochiuri pentru benzi de până la 20 mm și 4 ochiuri pentru benzi de până la 40 mm Pentru toate benzile, frânghiile, toroanele sau firele obișnuite Stabilitate ridicată datorită întăriturii longitudinale suplimentare Cu cui de sol galvanizat Cu ranforsare din fibră de sticlă Calitate superioară Greutate aprox. 0,5 kg (per țăruș de plastic) Dimensiuni: Înălțime totală: 156 cm Cui de sol: 21 cm Livrarea include: 30x stâlpi din plastic pentru gard electric, 156 cm, 11 ochiuri, alb

Content: 30 Bucată (15 RON* / 1 Bucată)

448 RON*
Buc.
Agrarzone plasă electrificabilă pentru oi Classic, verde 50 m x 90 cm
Mărime: 50 m x 90 cm
Agrarzone plasă electrificabilă pentru oi Classic, verde Creștere relaxată și sigură a oilor cu plasa pentru oi Agrarzone Classic. Gardul robust pentru oi protejează împotriva evadărilor și oferă o protecție eficientă împotriva lupilor datorită electrificării opționale. Cu plasa pentru oi Agrarzone Classic nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța oilor dumneavoastră. Datorită stabilității sale optime, animalele de pășunat, cum ar fi oile, caprele și mieii, nu pot ieși din gard. O caracteristică specială a plasei pentru oi este posibilitatea de a electrifica plasa. Datorită electrificării, plasa de pășunat ține și oile cu lână groasă în gard și, în același timp, oferă o protecție eficientă împotriva lupilor. Gardul pentru oi are o conductivitate optimă prin utilizarea a 5 conductori din oțel inoxidabil și a unui conductor din cupru staniu în firul superior, întărit. Acest lucru conferă gardului o conductivitate de 20 de ori mai mare decât cea a plasei standard. Restul firelor sunt echipate cu 3 conductoare din oțel inoxidabil de 0,20 mm. Cei 14 stâlpi din plastic asigură o poziție fermă și previn căderea plasei. Ele însele conțin câte un izolator de cap și un opritor inferior pentru fixarea firului. Astfel, este aproape imposibil ca firul să se desprindă singur. Punctele de noduri sudate și dimensiunea mică a ochiurilor de plasă asigură o protecție suplimentară. Dacă plasa pentru oi este prea scurtă, puteți pune mai multe plase la rând și pur și simplu le puteți conecta între ele. Prezentare generală: Siguranță ridicată pentru turmă de oi, capre și miei Electrificarea opțională protejează împotriva lupilor Stabilitate ridicată în soluri pământoase sau nisipoase Conductivitate de 20 de ori mai mare în comparație cu plasele standard Izolatorul de cap și opritorul de masă asigură o fixare sigură. Rezistență întărită, firul de sus purtător de curent Noduri sudate ferm Izolatorul de cap și opritorul de masă fac aproape imposibilă slăbirea independentă Înălțime 90 cm (9 fire orizontale) sau 108 cm (10 fire orizontale) Conducere orizontală a curentului cu 3 conductoare din oțel inoxidabil de 0,20 mm pe fir Asamblare și demontare simplă, ușor de extins Firele de plastic au o garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV Dimensiuni: 50 m x 90 cm mit 14  țăruși din plastic 50 m x 108 cm mit 14  țăruși din plastic

Content: 50 Meter (9 RON* / 1 Meter)

462 RON*
Buc.
%
Agrarzone semn de avertizare Atenție gard electric
Semn de avertizare Atenție, gard electric! - Pentru marcarea sistemelor de garduri electrice pentru pășuni Un semn de avertizare este utilizat pentru a marca sistemele de garduri electrice. Semnul galben avertizează împotriva atingerii unui gard electric. În conformitate cu VDE, gardurile electrice sunt supuse marcării obligatorii. Semnele de avertizare trebuie să fie amplasate la o distanță de aproximativ 100 m și să fie clar vizibile. Semnul de avertizare se atașează rapid și ușor de gard cu ajutorul clemelor. Extras din standardul de siguranță: fiecare parte a unui gard electric instalat de-a lungul unui drum public sau al unei poteci trebuie să fie marcată la intervale frecvente prin semne de avertizare. Acestea trebuie să fie bine fixate de stâlpii gardului sau bine prinse de firele de gard. Pe scurt: Pentru agățarea ușoară în curele de până la 40 mm, frânghii, toroane și sârmă Nu sunt necesare alte materiale de fixare Confecționat din plastic robust Dimensiuni: 260 x 150 mm Tipărite pe ambele fețe Livrarea include: 1 x Agrarzone semn de avertizare pentru gard electric

12 RON* 13 RON*
Buc.
%
AKO panou solar de 100 de wați, incl. regulator de încărcare
Panou solar 100 Watt cu regulator de încarcare Modulul solar de 100 wa?i cu regulator de încarcare va ofera o solu?ie puternica pentru alimentarea cu energie electrica a gardului dvs. electric. Pentru a asigura o fixare optima a modulului solar la gardul dvs. electric, acesta este furnizat cu un suport din o?el inoxidabil furnizat. Aceasta permite o fixare sigura ?i stabila. Modulul solar este conectat direct la bateria de 12 vol?i ?i se autoregleaza atâta timp cât este dimensionat corect. Modulul solar pentru echipamente de împrejmuire a pa?unilor con?ine un regulator de încarcare integratcare monitorizeaza ?i controleaza procesul de încarcare a bateriei conectate. Controlerul de încarcare protejeaza bateria împotriva supraîncarcarii, descarcarii profunde ?i supraîncalzirii, ceea ce prelunge?te durata de via?a a bateriei. În plus, controlerul de încarcare permite o utilizare mai eficienta a energiei solare, deoarece regleaza curentul de încarcare în func?ie de nevoile bateriei. Acest lucru este deosebit de important daca unitatea de gard electric are un consum variabil de energie sau daca radia?ia solara fluctueaza. În plus, unitatea dispune de un garan?ie de performan?a de 5 ani pentru modulul solar, pentru a va oferi un plus de siguran?a ?i fiabilitate. Cu acest modul solar de înalta calitate, sunte?i bine echipat pentru a va opera unitatea de gard electric în mod eficient ?i într-un mod ecologic. prezentare generala: Alimentare fiabila cu energie electrica pentru gardurile electrice Autoreglare (daca este corect dimensionata) Putere: 100 Watt Controler de încarcare inclus pentru o durata de via?a mai lunga a bateriei Incl. suport galvanizat pentru cutia metalica a bateriei Generare de energie ecologica ?i rentabila Func?ionare fara între?inere de primavara pâna toamna Potrivit de exemplu pentru AKO XDi 10000, XDi 15000 garan?ie de performan?a de 5 ani Dimensiuni: La?ime: 66,4 cm Înal?ime: 100,0 cm Adâncime: 3,5 cm Domeniul de livrare: 1x modul solar 100 Watt, inclusiv regulator de încarcare 1x cablu solar cu lungimea de 200 cm Notă: Cutia metalică nu este inclusă în livrare.

1.871 RON* 2.085 RON*
Buc.
Agrarzone bandă pentru garduri electrice Premium 0,30 TriCOND, alb-roșu 200 m x 20 mm
Mărime: 200 m x 20 mm
Agrarzone bandă pentru gard electric de pășuni PREMIUM, alb-roșu Bandă pentru garduri electrice de pășune premium, stabilă și foarte vizibilă, pentru sisteme de garduri medii și mari. Datorită conductorilor TriCOND de înaltă calitate, conductivitate de 5 ori mai mare decât cea a conductorilor convenționali din oțel inoxidabil = de 5 ori mai multă siguranță! Această bandă pentru garduri  electrice premium de la Agrarzone este deosebit de potrivită pentru ridicarea de garduri stabile și de mari dimensiuni pentru animale de toate tipurile, de exemplu bovine, ovine, caprine sau cabaline. Culoarea de semnalizare alb-roșu face ca banda de gard electric să fie foarte vizibilă pentru animale și asigură o protecție suplimentară a turmei. Datorită calității excelente a prelucrării , banda pentru garduri electrice este extrem de rezistentă și durabilă. Conductorii TriCOND de înaltă calitate, întăriți, permit o conductivitate excelentă și o stabilitate ridicată a sarcinii. Datorită utilizării acestui material conductor, banda de gard electric premium are o conductivitate de 5 ori mai mare decât cea a benzilor standard de aceeași grosime. Acest lucru înseamnă că, cu TriCOND, puteți opera garduri de 5 ori mai lungi sau transporta de 5 ori mai mult curent la locul de contact cu animalele. Acest lucru, la rândul său, înseamnă de 5 ori mai multă siguranță! Prezentare generală: Ideală pentru sisteme de garduri de dimensiuni medii și mari Potrivită pentru toate tipurile de animale (de exemplu, bovine, ovine, caprine, cabaline etc.) Conductoare TriCOND de înaltă calitate, ranforsate, de înaltă calitate Conductivitate excelentă - de 5 ori mai mare în comparație cu benzile standard! Stabilitate ridicată la sarcină Material conductor robust și durabil Calitate excelentă a prelucrării Instalare necomplicată și rapidă Bandă de împrejmuire premium la un preț excelent Vizibilitate bună datorită culorii de semnalizare alb-roșu Garanție de 4 ani privind rezistența la UV Detalii: Lungime: 200 m / 1000 m Lățime: 12 mm / 20 mm / 40 mm Rezistență: 0,47 Ohm/m / 0,31 Ohm/m / 0,17 Ohm/m Conductoare TriCOND: 4 x 0,30 mm / 6 x 0,30 mm / 11 x 0,30 mm Sarcina de rupere: 90 kg / 120 kg / 230 kg Lungimea maximă recomandată a gardului: 4.000 m / 6.000 m / 10.000 m Culoare: alb-roșu Livrarea include: 1x Agrarzone bandă pentru gard electric de pășune Premium, alb-roșu

Content: 200 Meter (78 RON* / 100 Meter)

Variants from 123 RON*
From 156 RON*
Panou solar 55 Watt potrivit pentru DUO POWER X 2500 , X 4000 , Savanne 2000
Modul solar 55 wa?i, inclusiv controler de încarcareInclusiv suport galvanizat pentru cutia metalica a bateriei ?i cleme pentru stâlp pentru conectarea directa la bateria de 12 vol?i (cutia metalica a bateriei, gardul electric ?i bateria nu sunt incluse).Prezentare generala:Autoreglare (daca este dimensionat corect)pentru conectarea directa la bateria de 12 vol?iPutere: 55 wa?iincl. regulator de încarcareincl. 4x placa de prindere din o?el inoxidabil + ?uruburi M8Lungime cablu solar 200 cmMontare fie pe ancora spiralata de fixare la pamânt/ de sus?inere 442382, fie cu ajutorul setului de montare 442386 pe cutia metalica 44656 sau 44650potrivit de ex. pentru Ako Duo Power x 2500, x 4000, Savanne 200010 ani garan?ie de performan?aDimensiuni: 1,5 mm:54 x 68 x 2,5 cm (l x h x p)

1.289 RON*