8 litri la prima vedere:


  • Apă potabilă proaspătă și curată pentru găini, pui și alte păsări de curte
  • Opțiunea de suspendare protejează împotriva murdăriei în adăpător
  • Racord cu baionetă pentru o umplere ușoară
  • Capacitate de 8 l sau 10 l

Kerbl adăpător din plastic cu închidere cu baionetă

Cu acest adăpător pentru găini, prietenii dvs. cu pene au întotdeauna apă de băut proaspătă și curată. Închidere dovedită cu baionetă pentru o umplere foarte ușoară a apei.

Cu adăpătorul din plastic Kerbl cu închidere cu baionetă, oferiți păsărilor de curte apă de băut proaspătă și curată. Adăpătorul pentru păsări de curte este ideal pentru găini, pui, prepelițe și alte păsări de curte. Suportul atașat vă permite să atârnați adăpătorul practic deasupra solului și să reduceți astfel semnificativ contaminarea apei. Opțiunea de agățare funcționează, de asemenea, ca un mâner de transport, astfel încât băutorul poate fi transportat cu ușurință chiar și atunci când este plin.

Adăpătorul pentru păsări are un capac alb, transparent, care permite observarea cu ușurință a nivelului de umplere. Încuietoarea cu baionetă din partea inferioară facilitează umplerea cu apă proaspătă a adăpătorului. Curățarea jgheabului de apă este la fel de simplă și rapidă. Adăpătorul este fabricat din plastic alimentar, ușor de curățat. În același timp, materialul rezistent permite o durată lungă de viață și durabilitate.

Prezentare generală:

  • Adăpător pentru pui pentru apă de băut proaspătă și curată
  • Potrivit pentru diferite tipuri de păsări de curte, de exemplu, pui, găini, puișori, prepelițe
  • Practic cuier pentru agățat și mâner de transport
  • Capac transparent, alb, pentru citirea nivelului de umplere
  • Închidere cu baionetă în partea de jos pentru o umplere ușoară
  • Curățare simplă, ușoară
  • Plastic robust, sigur pentru alimente
  • Durată lungă de viață și durabilitate
  • Capacitate / volum de apă 8 l sau 10 l (în funcție de model)
  • Culoare: verde

Livrarea include:

1x adăpător din plastic cu închidere cu baionetă 8 l / 10 l, verde

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Pasări de curte
Material: Plastic

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Silvertex Good Water covoraș Anti-Germ 5x5 cm
Silvertex® Good Water covoraș Anti-Germ 5 x 5 cm Covorașul antigermeni silvertex® menține apa de băut din adăpătoarele pentru păsări curată și fără germeni timp de până la 12 luni. Dacă doriți să le oferiți prietenilor dvs. cu pene apă de băut permanent curată și fără germeni , atunci covorașul antigermeni Silvertex® Good Water este completarea ideală pentru adăpătorul pentru păsări. Covorașul Anti-Germ Mat este un covoraș textil acoperit cu argint pentru conservarea apei din adăpătoarele pentru păsări de curte. Sistemul de autodozare garantează protecția împotriva germenilor și a biofilmelor timp de până la 12 luni. Covorașul argintiu de 5 x 5 cm poate fi utilizat în mod universal în toate adăpătoarele cu un volum de până la 20 l și conservă până la 3600 l de apă. Datorită efectului antimicrobian al ionilor de argint , covorașul de argint permite o conservare excelentă a apei în adăpătorul pentru păsări. Covorașul antigermeni îmbunătățește, de asemenea, curățenia apei, ceea ce este benefic pentru sănătatea animalelor dumneavoastră. De asemenea, covorașul reduce la minimum efortul de întreținere și curățare. Notă: utilizați covorașul antigermeni Silvertex® Good Water numai în sisteme curate și purificate. Prezentare generală: Apă de băut curată și fără germeni pentru găini, prepelițe, etc. Pentru toate adăpătoarele pentru păsări de curte cu un volum de până la 20 l Protejează în mod fiabil împotriva bacteriilor și a biofilmelor timp de până la 12 luni Păstrează până la 3600 l de apă Nu se formează subproduse toxice Sistem de autodozare Reduce efortul de întreținere și curățare Date tehnice: Dimensiuni: aprox. 5 x 5 x 1,5 cm (+/- 5%) Dimensiuni adecvate ale rezervorului: 5 l - 20 l Temperatura apei: 10 °C - 40 °C Duritatea apei: max. 25 °dH Interval de pH: 6,5 - 8,5 (interval de apă potabilă) Volumul de apă care urmează să fie tratat: max. 3.600 l/a Livrarea include: 1x Silvertex® Good Water covoraș anti germeni 5 x 5 cm.

75 RON*
Buc.