AKO Compact Power B 180 aparat generator impulsuri gard electric 9V, 0,26 Joule, verde la prima vedere:


  • Adecvat pentru pășunile mici fără vegetație
  • Înconjurați în siguranță caii, vitele și animalele mici, cum ar fi câinii și pisicile
  • Aparat generator impulsuri ieftin pentru baterie de 9 V pentru utilizare mobilă
  • Afișaj bargraf cu LED pentru controlul vizual al gardului și al bateriei
  • Calitate superioară "Made in Germany"

Aparat generator impulsuri eficient Ako Compact Power B180 pentru gard electric- pentru baterie de 9 volți

Aparat generator impulsuri de 9 V cu design modern pentru utilizarea mobilă pe pășunile mici pentru cai și vite. De asemenea, este potrivit pentru animalele mici datorită rezistenței reduse la impact.

Aparatul de impulsuri pentru gard electric Compact Power B180 este un dispozitiv ieftin pentru baterie de 9 V cu utilizare mobilă pe padocuri mici fără vegetație. Dispozitivul este ideal pentru pășunile mai mici pentru cai și vite, dar, datorită amperajului redus, dispozitivul nu este prea puternic nici pentru animalele mici, cum ar fi câinii sau pisicile.

Aparat generator impulsuri cu baterii garantează o utilizare ușoară pentru toată lumea, datorită unui comutator rotativ de pornire/oprire integrat. 6 LED-uri luminoase pe timp de zi asigură controlul vizual al gardului și al performanței bateriei. Carcasa robustă a fost dezvoltată special pentru utilizarea pe teren, este extrem de rezistentă la rupere și are o rezistență ridicată la intemperii. Mânerul de transport robust facilitează transportul gardului electric la locul de utilizare prevăzut.

Puteți opera gardul electric cu orice baterie convențională de 9 V. Cu un cablu adaptor de 12 V adecvat pentru conexiunea de 12 V (nu este inclus în pachetul de livrare), este posibilă și funcționarea unei baterii umede de 12 V. Vă rugăm să rețineți că acest dispozitiv nu este potrivit pentru plasele de salcie. Pentru aceasta, recomandăm dispozitive cu o putere de ieșire mai mare, de la 2 jouli pentru animalele mici sensibile și de la 4 jouli pentru speciile de animale robuste.

La prima vedere:

  • Aparat generator impulsuri pentru gard electric eficient de 9 V pentru utilizare mobilă
  • Potrivit pentru pășuni mici fără vegetație
  • Închideți în siguranță caii, vitele și animalele mici, de exemplu, câini și pisici
  • 6 LED-uri luminoase (afișaj bargraf) pentru controlul gardului și al bateriei
  • Mâner de transport robust pentru un transport confortabil
  • Controlat de microprocesor
  • Carcasă din plastic rezistentă la intemperii
  • Este posibilă funcționarea la 12 V (se recomandă un cablu adaptor de 12 V pentru conectarea la bateria umedă)
  • Cu protecție la descărcare profundă de 12 V
  • Produs în conformitate cu cele mai recente standarde de siguranță ale UE
  • Design modern, simplu, în verde
  • Calitate superioară "Made in Germany"

Date tehnice:

  • Energia de încărcare: 0,26 J
  • Energia minimă de descărcare: 0,18 J
  • Tensiune maximă: 8,800 V
  • Tensiunea de circuit deschis: 8.400 V
  • Tensiune la 500 Ohm: 2.700 V
  • Lungimea teoretică a gardului: 6 km.
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație ușoară: 3 km
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație abundentă: 0,5 km
  • Consumul de curent: 23 mA
  • Numărul de țăruși de pământ necesar 1 m: 1 bucată
  • Pentru aceste specii de animale: cal, bovine, câine, pisică

Livrarea include:

1 x aparat generator impulsuri pentru gard electric Ako Compact Power B180, verde
1 x cablu de conectare gard/pământ
1 x tijă de pământ cu vârf
1 x semn de avertizare

Bateria nu este inclusă în livrare

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Energie de descărcare: 0,18 Joule
Energia de încărcare: 0,26 Joule
Tensiune: 8.800 V
Alimentare: 9V Batterie
Specii de animale: Cal, Câine, Pisică, Vacă
Lungimea gardului cu vegetație mare: 0,5 km
Lungime gard cu vegetație puțină: 3 km

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Cablu adaptor 12 volți
Set de cleme pentru baterie - cablu adaptor de 12V cu cleme izolate Cablu adaptor de 12 volți cu cleme de crocodil pentru scrimă electrică de 9 volți Acest cablu adaptor este destinat tuturor scrimelor electrice de 9 volți care sunt potrivite pentru conectarea directă la o baterie de 12 volți. Pe viitor, alimentați gardul electric de 9 volți cu energia unei baterii de 12 V pentru garduri electrice. Pur și simplu conectați clemele la polii bateriei și conectați bateria la unitatea de alimentare de gard electric de 9 volți prin intermediul cablului de conectare de 80 cm și a clemelor de crocodil. Cablul adaptor reduce tensiunea și puteți începe să folosiți gardul electric. Cablul adaptor de 12 volți are o lungime totală de 80 cm, cu o conexiune cu cleme. La prima vedere: Cu cablu de 80 cm Pentru conectarea unui pachet de baterii umede de 12 volți Pentru conectarea la o unitate de alimentare de 9 volți pentru garduri electrice Manipulare ușoară Rezistent la intemperii Special dezvoltat și testat pentru utilizarea pe teren Livrarea include: 1x AKO accesorii pentru garduri electrice pentru unitățile de alimentare de 9 V - cablu adaptor 12 Volt

75 RON*
Buc.
AKO Tester pentru garduri cu afișaj LED
AKO Tester de garduri fără vârfuri la sol cu afișaj LED Măsurare convenabilă fără vârfuri la sol! Măsoară la o distanță față de gard de max. 0 - 5 cm Indică tensiunea prin patru diode verzi luminoase în patru trepte: 2500 - 8000 volți LED roșu pentru subtensiune Afișaj LED pentru starea bateriei (bloc de 9 volți) Incl. baterie de 9 volți Locul 1! Testul Cavallo Iunie 2010

109 RON*
Buc.
30x Agrarzone stâlp din plastic pentru gard electric 156 cm 11 ochiuri alb
Stâlp de plastic inovator și stabil de 156 cm alb - ideal pentru toate benzile, frânghiile, toroanele sau firele obișnuite. Acest stâlp pentru gard electric de pășune flexibil și practic convinge prin numeroasele sale ochiuri pentru benzi, frânghii și fire de gard electric de pășune și prin cuiul său extra lung pentru sol. Un stâlp de gard electric trebuie să îndeplinească sarcini importante pe o pășune: Acesta servește la îngrădirea animalelor în siguranță și fiabilitate, fixează materialul scării și oferă o utilizare universală. Cu cele 30 de bucăți de stâlpi din plastic Agrarzone Classic de la Agrarzone puteți realiza o împrejmuire fiabilă și sigură pentru animalele dumneavoastră. Puteți îngrădi toate tipurile de animale cu acest gard de pășune. De la pui la capră, totul este posibil. Astfel, vă puteți proteja oile, poneii, găinile, caii, vacile și caprele de animalele sălbatice. Stâlpul de gard pentru pășuni CLASSIC de la Agrarzone îndeplinește toate aceste cerințe pentru un stâlp de gard pentru pășuni. Capacitatea mare de încărcare mecanică a stâlpilor garantează că aceștia vor rezista mulți ani. Echipat cu o treaptă laterală practică și cu un cui galvanizat de 21 cm lungime pentru sol, ridicarea stâlpului pentru gardul electric de pășune este o joacă de copii. Treapta lată cu protecție împotriva răsucirii face posibilă intrarea în siguranță în stâlp și menținerea stabilității acestuia. Stâlpul de gard din plasă are suporturi pentru toate firele, frânghiile și benzile de salcie standard. Puteți fi siguri că, cu ajutorul Agrarzone, veți obține un produs de top la un preț redus! La prima vedere: Cu 4 ochiuri pentru frânghii, 3 ochiuri pentru benzi de până la 20 mm și 4 ochiuri pentru benzi de până la 40 mm Pentru toate benzile, frânghiile, toroanele sau firele obișnuite Stabilitate ridicată datorită întăriturii longitudinale suplimentare Cu cui de sol galvanizat Cu ranforsare din fibră de sticlă Calitate superioară Greutate aprox. 0,5 kg (per țăruș de plastic) Dimensiuni: Înălțime totală: 156 cm Cui de sol: 21 cm Livrarea include: 30x stâlpi din plastic pentru gard electric, 156 cm, 11 ochiuri, alb

Content: 30 Bucată (15 RON* / 1 Bucată)

448 RON*
Buc.
%
Agrarzone semn de avertizare Atenție gard electric
Semn de avertizare Atenție, gard electric! - Pentru marcarea sistemelor de garduri electrice pentru pășuni Un semn de avertizare este utilizat pentru a marca sistemele de garduri electrice. Semnul galben avertizează împotriva atingerii unui gard electric. În conformitate cu VDE, gardurile electrice sunt supuse marcării obligatorii. Semnele de avertizare trebuie să fie amplasate la o distanță de aproximativ 100 m și să fie clar vizibile. Semnul de avertizare se atașează rapid și ușor de gard cu ajutorul clemelor. Extras din standardul de siguranță: fiecare parte a unui gard electric instalat de-a lungul unui drum public sau al unei poteci trebuie să fie marcată la intervale frecvente prin semne de avertizare. Acestea trebuie să fie bine fixate de stâlpii gardului sau bine prinse de firele de gard. Pe scurt: Pentru agățarea ușoară în curele de până la 40 mm, frânghii, toroane și sârmă Nu sunt necesare alte materiale de fixare Confecționat din plastic robust Dimensiuni: 260 x 150 mm Tipărite pe ambele fețe Livrarea include: 1 x Agrarzone semn de avertizare pentru gard electric

12 RON* 13 RON*
Buc.
Agrarzone bandă pentru gard electric Classic 0.20 + 0.30 Niro, alb
Agrarzone bandă pentru gard electric de pășune CLASSIC, alb Această bandă clasică pentru gardul de pășune cu scări din oțel inoxidabil armat este versatilă, de înaltă calitate și de lungă durată. Un material excelent pentru scări pentru garduri medii. Cu ajutorul benzii de gard electric Agrarzone Classic, puteți ridica în scurt timp un gard stabil și rezistent pentru animalele dumneavoastră la pășunat. Această bandă populară pentru garduri electrice este un material conductor dovedit de mulți ani pentru gardurile medii. Banda pentru garduri este potrivită în special pentru padocurile și pășunile pentru cai, dar și alte animale ușor de înhămat sunt bine protejate cu ea. Culoarea albă este foarte vizibilă pentru cai și oferă astfel o protecție suplimentară împotriva pășunatului. Conductorii din oțel inoxidabil de înaltă calitate, întăriți , permit o bună conductivitate și o durabilitate îndelungată. Calitatea ridicată a manoperei, precum și utilizarea firelor monofilament puternice fac ca banda să fie extrem de durabilă și rezistentă la stres. Prezentare generală: Ideală pentru împrejmuiri medii și padocuri Împrejmuiește în siguranță animalele ușor de îngrădit (de exemplu, cai, ponei, animale mici etc.) Conductoare din oțel inoxidabil pentru un flux de curent fiabil Vizibilitate bună pentru cai datorită culorii albe Material robust și durabil al conductorilor Fire monofilament puternice pentru o sarcină de rupere ridicată Calitate ridicată a execuției Instalare rapidă și fără complicații Bandă de gard electric pentru pășuni Classic la un preț special Garanție de 3 ani privind rezistența la UV Detalii: Lungime: 200 m / 1000 m Lățime: 10 mm / 20 mm / 40 mm Rezistență: 3,58 Ohm/m / 2,56 Ohm/m / 1,21 Ohm/m Conductoare din oțel inoxidabil: 2x0,20mm + 2x0,30mm / 4x0,20mm + 2x0,30mm / 9x0,20mm + 4x0,30mm Sarcina de rupere: 90 kg / 120 kg / 230 kg Lungimea maximă recomandată a gardului: 600 m / 800 m / 1.600 m Culoare: alb Livrarea include: 1x Agrarzone bandă pentru gard electric de pășuni Classic, alb

Content: 200 Meter (55 RON* / 100 Meter)

From 110 RON*
Agrarzone fir pentru gard electric Classic 6x0.20 Niro, alb
Agrarzone frânghie pentru gard electric pentru pășuni CLASSIC, alb Acest fir clasic pentru gardul de pășune cu conductori din oțel inoxidabil armat este versatil, de înaltă calitate și de lungă durată. Un material de scăriță excelent pentru sisteme de garduri medii. Cu ajutorul sârmei de gardAgrarzone Classic, puteți ridica rapid un gard stabil pentru animalele de pășunat, sigur pentru turme. Acest fir de gard popular a fost un material conductor dovedit pentru garduri medii de mulți ani. Firul este deosebit de potrivit pentru pășunile medii, simple. Animalele care sunt ușor de condus (de exemplu, caii, animalele mici de pășunat) sunt cel mai bine protejate cu acesta. Culoarea albă este clar vizibilă pentru animale și oferă astfel o protecție suplimentară pentru pășunat. Conductorii din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ranforsat, permit o conductivitate bună și o durabilitate îndelungată. Calitatea ridicată a execuției, precum și utilizarea firelor monofilament puternice fac ca panglica electrică să fie extrem de durabilă și rezistentă la stres. Pe scurt: Ideală pentru sistemele de împrejmuire de dimensiuni medii Împrejmuiește în siguranță animalele ușor de îngrădit (de exemplu, cai, ponei, animale mici de fermă etc.) Conductoare din oțel inoxidabil pentru un flux de curent fiabil Vizibilitate bună datorită culorii albe Material robust și durabil al conductorilor Fire monofilament puternice pentru o sarcină de rupere ridicată Manoperă de înaltă calitate Instalare rapidă și fără complicații Sârmă clasică pentru garduri la un preț special Garanție de 3 ani privind rezistența la UV Detalii: Lungime: 250 m / 500 m / 1000 m Rezistență: 3,87 Ohm/m Conductor din oțel inoxidabil: 6 x 0,20 mm Sarcina de rupere: 80 kg Lungimea maximă recomandată a gardului: 500 m Culoare: alb Livrarea include: 1x Agrarzone frânghie pentru gard electric pentru pășuni Classic, alb

Content: 250 Meter (42 RON* / 100 Meter)

From 106 RON*
Agrarzone fir pentru gard electric Classic Ø 6mm, 6x0.40 Niro, alb
Agrarzone fir pentru gard electric de pășune CLASSIC, alb Această frânghie clasică pentru gardul electric de pășune, cu scări din oțel inoxidabil armat, este versatilă, de înaltă calitate și de lungă durată. Un material excelent pentru scări pentru garduri medii. Cu firul pentru gard electric Agrarzone Classic, puteți ridica în scurt timp un gard stabil și rezistent pentru animalele dumneavoastră la pășunat. Această frânghie electrică populară este un material conductor dovedit de mulți ani pentru garduri medii. Frânghia este potrivită în special pentru padocuri și pășuni simple. Animalele care sunt ușor de condus (de exemplu, caii, animalele mici de pășunat) sunt cel mai bine protejate cu ea. Culoarea albă este clar vizibilă pentru animale și oferă astfel o protecție suplimentară pentru pășunat. Conductorii din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ranforsat, permit o conductivitate bună și o durabilitate îndelungată. Calitatea ridicată a execuției, precum și utilizarea firelor monofilament puternice fac ca frânghia să fie extrem de durabilă și rezistentă la stres. Pe scurt: Ideală pentru sistemele de împrejmuire de dimensiuni medii Împrejmuiți în siguranță animalele ușor de îngrădit (de exemplu, cai, ponei, animale mici de fermă etc.) Conductoare din oțel inoxidabil pentru un flux de curent fiabil Vizibilitate bună datorită culorii albe Material robust și durabil al conductorilor Fire monofilament puternice pentru o sarcină de rupere ridicată Execuție de înaltă calitate Instalare rapidă și fără complicații Sfoară electrificabilă pentru garduri Classic la un preț special Garanție de 3 ani privind rezistența la UV Detalii: Lungime: 200 m / 1000 m Diametru: 6 mm Rezistență: 1,20 Ohm/m Conductor din oțel inoxidabil: 6 x 0,40 mm Sarcina de rupere: 400 kg Lungimea maximă recomandată a gardului: 1.600 m Culoare: alb Livrarea include: 1x bobină Agrarzone fir pentru gard electric de pășune Classic, alb

Content: 200 Meter (112 RON* / 100 Meter)

From 224 RON*