Casco cască echitație Apart gri S la prima vedere:


  • Model nou de cască de călărie Apart
  • Design elegant în 3 culori
  • Dimensiune ergonomică
  • Standard UE VG1 01.40 2014-12

Casco casca de echitație Apart - Design nou în 3 culori

Noua cască de echitație Apart de la Casco oferă tot ce ți-ai putea dori ca rider. Designul convinge prin eleganța sa în trei culori - negru, flip flop/gri și flip flop/alb. Datorită culorilor neobișnuite ale Flip Flop, vei fura garantat spectacolul. Casca de echitație Casco Apart, spre deosebire de majoritatea căștilor de echitație Casco, este din nou echipată cu funcția "Ergonomic Size". Casca se adaptează singură la dimensiunea și forma capului dumneavoastră datorită benzii de cap extensibile - rotirea enervantă a roții este acum istorie. Căptușeala interioară a căștii este lavabilă.
 

Der hier angebotene Reithelm ist ein Sicherheitsprodukt aus dem Hause CASCO und wird nach strengen Qualitätskontrollen im familieneigenen Werk in Europa gefertigt. Die robuste Außenschale und der weiche Innenkern sind fest miteinander verbunden, was den Helm hoch belastbar macht und eine gute Dämpfung bei Stürzen gewährleistet.

Casca de echitație oferită aici este un produs de siguranță de la CASCO și este fabricată în fabrica proprie a familiei din Europa, în conformitate cu controale stricte de calitate. Învelișul exterior robust și miezul interior moale sunt solid lipite împreună, ceea ce face casca foarte rezistentă și asigură o bună amortizare în caz de cădere.

Prezentare generală:

  • Model nou de cască de călărie Apart
  • Design elegant în 3 culori
  • Dimensiune ergonomică
  • Căptușeală interioară lavabilă
  • Mai multă siguranță datorită părții posterioare foarte joase

Dimensiuni:

  • S (52 -56 cm)
  • M (56 - 58 cm)
  • L (58 - 62 cm)

Livrarea include:

1x Casco cască echitație Apart

Notă: vă rugăm să folosiți casca numai pentru sporturile și domeniile de utilizare permise conform standardului de siguranță notat pe cască și să respectați reglementările specifice din țara dumneavoastră. Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. Folosirea incorectă a căștii poate duce la leziuni grave sau chiar la deces. Nu mai folosiți casca dacă bănuiți că aceasta ar putea fi deteriorată, în special dacă a fost lovită în timpul unei căderi. Purtătorul de cască este responsabil pentru propriile acțiuni. CASCO International GmbH nu își asumă nicio responsabilitate pentru folosirea necorespunzătoare a căștii.

Producător "CASCO"

Căști de călărie CASCO pentru tineri și bătrâni

CASCO este o afacere de familie care, de la înființarea sa în 1989, a urmat principiul fabricării de produse de înaltă calitate cu un stil Special. Această filozofie a avut Succes. Astăzi, CASCO este una dintre companiile de top în dezvoltarea și fabricarea de căști și ochelari de protecție de înaltă Clasă. Pe lângă conceptele de design care sunt urmărite până la cel mai mic detaliu, CASCO se concentrează, de asemenea, pe Inovație. La unitatea de dezvoltare și producție din Satu Mare, se dedică mult timp și angajament pentru a dezvolta soluții care să facă purtarea căștilor cât mai sigură, confortabilă și flexibilă Posibil. Acest lucru are ca rezultat un număr mare de brevete și Premii.

Made in EU - cea mai înaltă calitate și siguranță a produsului

CASCO își asumă responsabilitatea dincolo de munca pur și simplu efectuată asupra Produsului. Compania a luat o decizie conștientă de a fabrica toate produsele sale în Europa. În acest fel, CASCO poate garanta o calitate excelentă și constantă și asigură condiții bune de lucru pentru angajații Săi. Vânzările și service-ul sunt controlate de la locația din Bretnig/Germania.

Este de la sine înțeles că toate produsele noastre sunt supuse standardelor europene de siguranță și monitorizării permanente a produselor de către organisme Certificate. CASCO este certificată ISO, ceea ce garantează controlul calității la fiecare etapă de Producție.

Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.