Winner Plus Super Premium miel și orez 100% 3 kg la prima vedere:


  • Hrană completă pentru câini adulți, foarte sensibili
  • Potrivite și pentru animalele mai în vârstă sau supraponderale
  • Monoproteină: carnea de miel ca unică sursă de proteine animale
  • Digestibilitate excelentă și acceptare ridicată
  • Calitate premium "Made in Germany", fără aditivi nedoriți

Winner Plus Super Premium Lamb & Rice 100% mâncare pentru câini foarte sensibili

Această hrană pentru câini mono-proteică ușor digerabilă, cu miel și orez de înaltă calitate, este ideală pentru câinii foarte sensibili, cu alergii sau intoleranțe.

Această hrană pentru câini gustoasă, fără gluten, cu o singură proteină, conține 28% carne de miel de înaltă calitate ca unică sursă de proteine animale și doar orez foarte bine descompus și ușor digerabil ca sursă de proteine vegetale. Digestibilitatea ușoară a acestei hrană completă pentru câini o face ideală pentru câinii cu intestine și stomacuri sensibile, sau cu alergii la pește sau la alte tipuri de carne, precum și cu alte intoleranțe. Datorită conținutului moderat de proteine și grăsimi, Winner Plus Super Premium Lamb & Rice 100% poate fi administrat fără probleme și la câinii mai în vârstă sau supraponderali.

Vitamina E, derivată în mod natural, susține eficient protecția celulară și conservă hrana pentru câini într-un mod natural. Acizii grași Omega 3 și Omega 6 și uleiul de somon favorizează o blană strălucitoare și o piele sănătoasă. Hrana pentru câini nu conține OMG, soia, cereale clasice și cu gluten, ouă praf, produse lactate și coloranți, arome și conservanți chimici.

La prima vedere:

  • Hrană completă pentru câini adulți, foarte sensibili
  • De asemenea, potrivit pentru animalele mai în vârstă sau supraponderale
  • Ingrediente perfect echilibrate
  • Monoproteină: carnea de miel este singura sursă de proteine animale
  • Orez ușor de digerat ca sursă de proteine vegetale
  • Susține flora intestinală și stimulează digestia grăsimilor
  • protejează cartilajele, ligamentele, articulațiile și tendoanele
  • Omega 3 & Omega 6 acizi grași pentru o blană frumoasă și o piele sănătoasă
  • Vitamina E de origine naturală oferă protecție celulară activă
  • Conține clorură de colină pentru protecția organelor
  • Fără OMG-uri prelucrate, soia, grâu, porumb, cereale clasice, praf de ouă și produse lactate
  • Fără gluten, coloranți chimici, arome și conservanți
  • Cercetare și dezvoltare garantată fără teste pe animale
  • Hrană uscată pentru câini de calitate superioară Made in Germany
  • Recomandat de crescători renumiți

Recomandare de hrănire:

Greutatea câinelui / cantitatea de hrană pe zi:

1 - 5 kg / 25 - 90 g
5 - 10 kg / 90 - 150 g
10 - 20 kg /150 - 255 g
20 - 40 kg / 255 - 425 g
40 - 65 kg / 425 - 600 g
> 65 kg / 9 g / kg greutate corporală

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: carne de miel uscată (28%); orez (26%); orez brun; orez (descompus); grăsime animală; fibre de sfeclă uscată (desugrăvite); proteine de orez; ulei de somon; minerale; manan-oligozaharide (de origine naturală); drojdie de bere; inulină (fructo-oligozaharide de origine naturală); condroitină; glucozamină.

Constituenți analitici: proteină brută 22%; Conținut de grăsime 11%; Fibre brute 2,60%; Cenușă brută 7,10%; Calciu 2%; Fosfor 1,10%; Seleniu 0,30 mg / kg; Omega 3 (0,33%); Omega 6 (1,78%).

Aditivi nutriționali per kg: vitamina A 20.000 U.I.; Vitamina D3 1.800 U.I.; Vitamina E 200 U.I.; Vitamina B1 15 mg; Vitamina B2 20 mg; Vitamina B6 20 mg; Vitamina B12 210 mcg; Vitamina C 100 mg; Clorură de colină 1.440 mg; Acid pantotenic 50 mg; Niacină 50 mg; Acid folic 7 mg; Taurină 1. 000 mg; biotină 1.000 mcg cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat) 5 mg; zinc (sulfat de zinc, monohidrat) 65 mg; fier (sulfat de fier (II), monohidrat) 50 mg; mangan (oxid de mangan (II)) 35 mg; iod (iodat de calciu, anhidru) 1,50 mg; L-carnitină 300 mg

Aditivi tehnologici: antioxidant (vitamina E: extracte care conțin tocoferoli puternici de origine naturală).

Energie metabolică: 3527 kcal/kg

Conținut:

3 kg
18 kg

Producător "Winner Plus"

Winner Plus hrană pentru câini și hrană uscată pentru câini în magazinul online Agrarzone.

Hrana uscată pentru câini Winner Plus susține sănătatea, bunăstarea și vitalitatea animalului dumneavoastră de companie cu o dietă perfect echilibrată, 100% naturală

Hrana pentru câini Winner Plus reprezintă hrana naturală și gustoasă pentru câini din Germania. Cu o pasiune pentru hrănirea câinilor într-un mod natural, sănătos și adecvat speciilor, hrana pentru câini Winner Plus conține numai alimente cu ingrediente naturale de înaltă calitate pentru toate rasele și grupele de vârstă, precum și pentru cerințe nutriționale Speciale. Rețetele echilibrate ale hranei pentru câini Winner Plus sunt adaptate în mod optim la nevoile nutriționale ale cățeilor, câinilor tineri, câinilor adulți și seniorilor și susțin sănătatea și vitalitatea într-un mod Natural. Noi, cei de la Agrarzone, am avut doar cele mai bune experiențe cu Winner Plus, vă putem recomanda următoarea hrană uscată în magazinul nostru Online: Winner Plus Super Premium: Cea mai bună calitate pentru toate rasele și mărimile de câini, disponibilă în mai multe varietăți Gustoase.

Winner Plus Professional Premium: Linie de înaltă calitate pentru câini adulți, dezvoltată împreună cu crescători internaționali de Top. Winner Plus Holistic: Hrană naturală și fără cereale pentru câini, cu ierburi și fructe valoroase, ideală pentru câinii sensibili și cu Intoleranțe. Winner Plus Holistic Mini: hrană uscată 100% naturală, special adaptată nevoilor nutriționale ale câinilor de talie Mică. Winner Plus Natural Plus: Hrană pentru câini ușor "presată la rece" pentru o dietă absolut naturală, bogată în ingrediente valoroase și foarte ușor de Digerat. Winner Plus Hunter: Hrană de bază ieftină, de cea mai bună calitate pentru o dietă echilibrată, foarte potrivită pentru consumatorii în Vrac.

Winner Plus: Cea mai bună hrană pentru câini pentru sănătate, vitalitate și Bunăstare.

Alimentația naturală

Hrana pentru câini Winner Plus este produsă cu dragoste și pasiune din ingrediente 100% Naturale. Hrana uscată pentru câini este produsă în propria unitate de producție a companiei din Germania, în conformitate cu cele mai recente standarde, pentru a asigura în permanență cea mai bună Calitate. Se acordă o mare importanță sustenabilității în ceea ce privește utilizarea Resurselor.

Hrană holistică fără aditivi

O dietă adecvată speciei este foarte importantă pentru vitalitatea și sănătatea unui Câine. Winner Plus are ani de experiență în domeniul producției de alimente și, din acest motiv, nu adaugă în hrana sa pentru câini praf de ouă, soia, grâu sau OMG-uri. Hrana uscată pentru câini este conservată cu vitamina E extrasă în mod Natural. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru un câine Sănătos. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru o dietă sănătoasă, ușor de digerat și Hipoalergenică.

Winner Plus calitate superioară din Germania

Ingredientele de înaltă calitate, ușor de digerat, de calitate alimentară, sunt prelucrate cu atenție și supuse unor controale de calitate Constante. Hrana pentru câini produsă în conformitate cu standardele de producție FSSC 22000 (Food Safety System Certification) și IFS respectă reglementările standardului ISO și este produsă la cel mai înalt nivel tehnic, în conformitate cu orientările de asigurare a calității GMP+. Prin controale constante, hrana pentru câini Winner Plus garantează întotdeauna o calitate superioară constantă și cea mai bună Digestibilitate.

Nivel de activitate: Activ normal, Puțin activ
Tip de hrană: Hrană completă
Gust: miel
Țară de origine: Germania
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO, Fără gluten, Grăsimi reduse
Mărime animale: Câine de talie mare, Câine de talie medie, Câine de talie mică
Vârstă: Adult, Senior

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.