Winner Plus Super Premium Junior Large Breed 18 kg la prima vedere:


  • Potrivit pentru câinii tineri de rase mari, cu vârsta cuprinsă între 3 și 4 luni
  • Susține câinele tânăr în faza de creștere
  • Hrană completă ușor de digerat, făcută din ingrediente naturale
  • Pui și somon de înaltă calitate cu proteine valoroase
  • Cea mai bună calitate de crescător din Germania

Winner Plus Super Premium Junior Large Breed pentru câini tineri de rase mari

Hrana pentru câini Winner Junior Large Breed de cea mai bună calitate de crescător conține toate substanțele nutritive pentru dezvoltarea sănătoasă a nasului tău de blană. Ideal pentru câini de talie mare în creștere, de la vârsta de 3 - 4 luni.

Winner Plus Super Premium Large Breed este o hrană completă sănătoasă, deosebit de bogată în nutrienți, pentru câinii tineri de rasă mare, de la vârsta de 3-4 luni până la sfârșitul fazei de creștere. Rețeta acestei hrane uscate pentru juniori este special adaptată pentru această etapă a vieții. Hrana pentru câini fără gluten este de cea mai bună calitate și oferă cantitatea optimă de nutrienți în combinația potrivită pentru o creștere adecvată, o dezvoltare sănătoasă a oaselor și o dezvoltare musculară puternică.

Un conținut scăzut de proteine de 27% și un conținut de grăsimi de 17% asigură o dezvoltare sănătoasă a cățelușilor. Carnea albă de pui, somonul și grăsimea de pui furnizează energie valoroasă și asigură o digestibilitate optimă și o acceptare ridicată. Adaosul de orez foarte solubilizat asigură o digestibilitate ușoară, în timp ce fibrele de sfeclă de zaharificare și coaja de psyllium sprijină activ digestia.

Vitamina E derivată din resurse naturale asigură o protecție celulară activă. Raportul echilibrat calciu-fosfor susține dezvoltarea oaselor și a articulațiilor și asigură un aport de nutrienți în conformitate cu cerințele. Acizii grași Omega 3 și Omega 6 favorizează o blană strălucitoare și frumoasă a câinelui și o piele sănătoasă. Taurina și L-carnitina facilitează transformarea grăsimilor în energie și permit performanțe ridicate, cu cel mai bun aspect și cea mai bună condiție. Hrana uscată naturală pentru căței nu conține OMG, soia, grâu, cereale clasice, porumb, ouă praf, produse lactate, precum și coloranți, arome și conservanți chimici.

Prezentare generală:

  • Potrivit pentru câini tineri de rasă mare, cu vârsta cuprinsă între 3 și 4 luni
  • Susține câinele tânăr în faza de creștere
  • Facil de digerat, de calitate superioară, din ingrediente naturale
  • Pui și somon de înaltă calitate cu proteine animale valoroase
  • Orezul ușor digerabil promovează o digestibilitate bună
  • Cojile de semințe de purice promovează în mod activ o digestie bună
  • Raport calciu-fosfor în echilibru optim
  • Glucozamina susține cartilajul, ligamentele, articulațiile și tendoanele
  • Condroitina protejează țesutul cartilaginos și previne semnele de uzură.
  • Susține sistemul imunitar, flora intestinală și stimulează digestia grăsimilor
  • Conține clorură de colină pentru a proteja organele
  • Vitamina E de origine naturală oferă protecție celulară activă
  • Omega 3 & Omega 6 acizi grași pentru o blană frumoasă și o piele sănătoasă
  • Fără soia procesată, grâu, porumb, cereale clasice, praf de ouă și produse lactate
  • Fără gluten, coloranți chimici, arome și conservanți
  • Cercetare și dezvoltare garantată fără teste pe animale
  • Hrană pentru juniori de cea mai bună calitate pentru crescători din Germania

Recomandare de hrănire:

Greutatea câinelui la maturitate / cantitatea de hrană pe zi:

Vârsta de 3 luni: 2,5 kg / 65 g, 5 kg / 110 g, 7,5 kg / 140 g, 15 kg / 240 g, 25 kg / 295 g, 30 kg / 330 g, 35 kg / 355 g, 45 kg / 400 g, 60 kg / 430 g, 80 kg / 475 g

Vârsta de 4 luni: 2,5 kg / 70 g, 5 kg / 120 g, 7,5 kg / 160 g, 15 kg / 255 g, 25 kg / 315 g, 30 kg / 420 g, 35 kg / 455 g, 45 kg / 515 g, 60 kg / 575 g, 80 kg / 595 g

Vârsta de 6 luni: 2,5 kg / 65 g, 5 kg / 110 g, 7,5 kg / 150 g, 15 kg / 295 g, 25 kg / 395 g, 30 kg / 440 g, 35 kg / 485 g, 45 kg / 565 g, 60 kg / 675 g, 80 kg / 785 g

Vârsta 12 luni: 2,5 kg / 55 g, 5 kg / 100 g, 7,5 kg / 130 g, 15 kg / 275 g, 25 kg / 385 g, 30 kg / 400 g, 35 kg / 455 g, 45 kg / 545 g, 60 kg / 835 g, 80 kg / 1040 g

Vârsta de 18 luni: 15 kg / 220 g, 25 kg / 320 g, 30 kg / 370 g, 35 kg / 415 g, 45 kg / 500 g, 60 kg / 620 g, 80 kg / 770 g

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: Carne de pui, uscată (29 %); orez; grăsime de pui; somon, uscat; fibre de sfeclă, uscate (desugrăvite}; ulei de somon; fibre vegetale (origine naturală): Drojdie de bere; Mannan-oligozaharide (origine naturală): Coji de psyllium; Inulină (fructo-oligozaharide de origine naturală); Glucozamină (din midie cu buze verzi din Noua Zeelandă); Condroitină; Minerale; Vitamine; Oligoelemente; Vitamina E naturală.

Constituenți analitici: Proteină brută 27%; conținut de grăsime 17%; fibre brute 2,90%; cenușă brută 6,40%; calciu 1,40%; fosfor 1,10%; fier 50 mg / kg; cupru 5 mg / kg; mangan 35 mg / kg; zinc 65 mg / kg; iod 1,50 mg / kg; seleniu 0,50 mg / kg.

Aditivi nutriționali per kg: Vitamina A 20.000 U.I.; vitamina D3 1.800 U.I.; vitamina E 220 mg; vitamina B1 15 mg; vitamina B2 20 mg; vitamina B6 20 mg; vitamina B12 210 mcg; vitamina C 100 mg; clorură de colină 575 mg; biotină 1.000 mcg; acid folic 7 mg; acid pantotenic 50 mg; niacină 50 mg; L-carnitină 300 mg; taurină 1.000 mg

Aditivi tehnologici:  Antioxidant (vitamina E: extracte care conțin tocoferoli puternici de origine naturală).

Energie metabolică: 3767 kcal/kg

Conținut:

18 kg

Producător "Winner Plus"

Winner Plus hrană pentru câini și hrană uscată pentru câini în magazinul online Agrarzone.

Hrana uscată pentru câini Winner Plus susține sănătatea, bunăstarea și vitalitatea animalului dumneavoastră de companie cu o dietă perfect echilibrată, 100% naturală

Hrana pentru câini Winner Plus reprezintă hrana naturală și gustoasă pentru câini din Germania. Cu o pasiune pentru hrănirea câinilor într-un mod natural, sănătos și adecvat speciilor, hrana pentru câini Winner Plus conține numai alimente cu ingrediente naturale de înaltă calitate pentru toate rasele și grupele de vârstă, precum și pentru cerințe nutriționale Speciale. Rețetele echilibrate ale hranei pentru câini Winner Plus sunt adaptate în mod optim la nevoile nutriționale ale cățeilor, câinilor tineri, câinilor adulți și seniorilor și susțin sănătatea și vitalitatea într-un mod Natural. Noi, cei de la Agrarzone, am avut doar cele mai bune experiențe cu Winner Plus, vă putem recomanda următoarea hrană uscată în magazinul nostru Online: Winner Plus Super Premium: Cea mai bună calitate pentru toate rasele și mărimile de câini, disponibilă în mai multe varietăți Gustoase.

Winner Plus Professional Premium: Linie de înaltă calitate pentru câini adulți, dezvoltată împreună cu crescători internaționali de Top. Winner Plus Holistic: Hrană naturală și fără cereale pentru câini, cu ierburi și fructe valoroase, ideală pentru câinii sensibili și cu Intoleranțe. Winner Plus Holistic Mini: hrană uscată 100% naturală, special adaptată nevoilor nutriționale ale câinilor de talie Mică. Winner Plus Natural Plus: Hrană pentru câini ușor "presată la rece" pentru o dietă absolut naturală, bogată în ingrediente valoroase și foarte ușor de Digerat. Winner Plus Hunter: Hrană de bază ieftină, de cea mai bună calitate pentru o dietă echilibrată, foarte potrivită pentru consumatorii în Vrac.

Winner Plus: Cea mai bună hrană pentru câini pentru sănătate, vitalitate și Bunăstare.

Alimentația naturală

Hrana pentru câini Winner Plus este produsă cu dragoste și pasiune din ingrediente 100% Naturale. Hrana uscată pentru câini este produsă în propria unitate de producție a companiei din Germania, în conformitate cu cele mai recente standarde, pentru a asigura în permanență cea mai bună Calitate. Se acordă o mare importanță sustenabilității în ceea ce privește utilizarea Resurselor.

Hrană holistică fără aditivi

O dietă adecvată speciei este foarte importantă pentru vitalitatea și sănătatea unui Câine. Winner Plus are ani de experiență în domeniul producției de alimente și, din acest motiv, nu adaugă în hrana sa pentru câini praf de ouă, soia, grâu sau OMG-uri. Hrana uscată pentru câini este conservată cu vitamina E extrasă în mod Natural. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru un câine Sănătos. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru o dietă sănătoasă, ușor de digerat și Hipoalergenică.

Winner Plus calitate superioară din Germania

Ingredientele de înaltă calitate, ușor de digerat, de calitate alimentară, sunt prelucrate cu atenție și supuse unor controale de calitate Constante. Hrana pentru câini produsă în conformitate cu standardele de producție FSSC 22000 (Food Safety System Certification) și IFS respectă reglementările standardului ISO și este produsă la cel mai înalt nivel tehnic, în conformitate cu orientările de asigurare a calității GMP+. Prin controale constante, hrana pentru câini Winner Plus garantează întotdeauna o calitate superioară constantă și cea mai bună Digestibilitate.

Nivel de activitate: Activ normal
Tip de hrană: Hrană completă
Gust: pește
Țară de origine: Germania
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO, Fără gluten
Mărime animale: Câine de talie mare, Câine de talie medie, Câine de talie mică
Vârstă: Junior

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.