Winner Plus Super Premium Adult Sport 18 kg la prima vedere:


  • Hrană completă pentru câini cu activitate fizică intensă
  • Ideală pentru sporturi canine, antrenament, câini de serviciu și câini de expoziție
  • Furnizează energie de înaltă calitate, disponibilă rapid
  • Pui, somon și grăsime valoroasă de pui
  • Cea mai bună calitate made in Germany, fără aditivi

Winner Plus Super Premium Adult Sport pentru antrenament, câini de serviciu și expoziție.

Hrană profesională pentru câini adulți activi, cu activitate fizică intensă. Ideal pentru câini de toate rasele în timpul antrenamentului, în sporturi canine sau pentru câini de serviciu cu capacități de înaltă performanță, precum și în zona de expoziții și spectacole.

Winner Plus Super Premium Adult Sport este o hrană completă profesională de cea mai bună calitate, pentru câini foarte activi din toate rasele. Hrana naturală și de înaltă calitate pentru câini oferă un aport energetic ridicat și echilibrat. Rețeta optim echilibrată și cele mai bune ingrediente fac din această hrană pentru câini hrana ideală pentru câinii care trebuie să performeze la un nivel ridicat datorită activității fizice intense în antrenamente, în sporturi canine, la expoziții sau la vânătoare. Caracteristica specială a acestei hrană pentru câini fără gluten este cantitatea mare de grăsime valoroasă de pui, cea mai bună carne de pui și somon. Conținutul echilibrat de proteine și grăsimi al hranei uscate asigură un nivel ridicat de energie și o digestibilitate excelentă. În plus, hrana pentru câini are un gust pur și simplu delicios.

Hrana pentru câini conține, de asemenea, mulți nutrienți care sunt importanți pentru câinii activi: Glucozamina (din pulberea de midii cu buze verzi din Noua Zeelandă) întărește articulațiile, ligamentele și cartilajele. Condroitina face ca cartilajul să fie flexibil și, în același timp, rezistent, prevenind semnele de uzură în țesutul cartilaginos. În același timp, condroitina are un efect antiinflamator și ameliorează durerea. Cojile de psyllium susțin activ digestia. Taurina și L-carnitina facilitează transformarea grăsimilor în energie și permit performanțe ridicate. Acizii grași omega 3 și omega 6 și uleiul de somon conținuți de somon favorizează o blană strălucitoare și o piele sănătoasă. De asemenea, alimentele nu conțin OMG, soia, cereale clasice și cu gluten, porumb, ouă praf, produse lactate și coloranți, arome și conservanți chimici.

Prezentare generală:

  • Hrană completă pentru câini foarte activi de toate rasele
  • Ideal pentru sporturi canine, antrenament, câini de serviciu și câini de expoziție
  • Cea mai bună carne de pui, precum și grăsime de pui valoroasă și somon
  • Furnizează energie de înaltă calitate, disponibilă rapid
  • Digestibilitate foarte bună și acceptare ridicată
  • Combinație ideală de vitamine pentru performanțe ridicate
  • Omega 3 și Omega 6 acizi grași, precum și ulei de somon pentru o blană frumoasă și o piele sănătoasă
  • Condroitina ameliorează durerea și face ca sistemul musculo-scheletic să fie flexibil
  • L-carnitină și taurină pentru o aprovizionare cu energie și mai rapidă
  • Glucozamina întărește articulațiile, cartilajele și ligamentele
  • Cojile de semințe de purice promovează în mod activ o digestie bună
  • Conține clorură de colină pentru a proteja organele
  • Fără procesare de soia, porumb, cereale clasice, ouă praf și produse lactate
  • Fără gluten, coloranți chimici, arome și conservanți
  • Cercetare și dezvoltare garantată fără teste pe animale
  • Hrană uscată pentru câini de cea mai bună calitate de la crescătorii din Germania.

Recomandare de hrănire:

Greutatea câinelui / cantitatea de hrană pe zi:

1 - 5 kg / 25 - 80 g
5 - 10 kg / 80 - 135 g
10 - 20 kg / 135 - 225 g
20 - 40 kg / 225 - 380 g
40 - 65 kg / 380 - 550 g
> 65 kg / 8 g / kg greutate corporală

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: Pui uscat (25%); orez; grăsime de pui (14,40%); orez brun; orez (descompus); proteine din orez; somon uscat; cartof uscat; ulei de somon; fibre vegetale (de origine naturală); manan-oligozaharide (de origine naturală); coji de psyllium; făină de roșcove; drojdie de bere; minerale; inulină (fructo-oligozaharide de origine naturală); glucozamină; condroitină.

Constituenți analitici: Proteină brută 26%; Conținut de grăsime 20%; Fibre brute 2,40%; Cenușă brută 5,40%; Calciu 1,10%; Fosfor 0,80%; Sodiu 0,12%; Seleniu 0,50 mg / kg; Omega 3 (0,50%); Omega 6 (4%).

Aditivi nutriționali per kg: Vitamina A 20.000 U.I.; Vitamina D3 1.800 U.I.; Vitamina E 200 U.I.; Vitamina B1 15 mg; Vitamina B2 20 mg; Vitamina B6 20 mg; Vitamina B12 210 mcg; Vitamina C 100 mg; Clorură de colină 560 mg; Acid pantotenic 50 mg; Niacină 50 mg; Acid folic 7 mg; Taurină 1. 000 mg; Biotină 1.000 mcg; Cupru (sulfat de cupru-(II)-sulfat pentahidrat) 5 mg; Zinc (sulfat de zinc, monohidrat) 65 mg; Fier (sulfat feros, monohidrat) 50 mg; Mangan (mangan-(II)-oxid) 35 mg; Iod (iodat de calciu, anhidru) 1,50 mg; L-Carnitină 300 mg

Aditivi tehnologici: antioxidant (vitamina E: extracte care conțin tocoferoli puternici de origine naturală).

Energie metabolică: 4040 kcal/kg

Conținut:

18 kg

Producător "Winner Plus"

Winner Plus hrană pentru câini și hrană uscată pentru câini în magazinul online Agrarzone.

Hrana uscată pentru câini Winner Plus susține sănătatea, bunăstarea și vitalitatea animalului dumneavoastră de companie cu o dietă perfect echilibrată, 100% naturală

Hrana pentru câini Winner Plus reprezintă hrana naturală și gustoasă pentru câini din Germania. Cu o pasiune pentru hrănirea câinilor într-un mod natural, sănătos și adecvat speciilor, hrana pentru câini Winner Plus conține numai alimente cu ingrediente naturale de înaltă calitate pentru toate rasele și grupele de vârstă, precum și pentru cerințe nutriționale Speciale. Rețetele echilibrate ale hranei pentru câini Winner Plus sunt adaptate în mod optim la nevoile nutriționale ale cățeilor, câinilor tineri, câinilor adulți și seniorilor și susțin sănătatea și vitalitatea într-un mod Natural. Noi, cei de la Agrarzone, am avut doar cele mai bune experiențe cu Winner Plus, vă putem recomanda următoarea hrană uscată în magazinul nostru Online: Winner Plus Super Premium: Cea mai bună calitate pentru toate rasele și mărimile de câini, disponibilă în mai multe varietăți Gustoase.

Winner Plus Professional Premium: Linie de înaltă calitate pentru câini adulți, dezvoltată împreună cu crescători internaționali de Top. Winner Plus Holistic: Hrană naturală și fără cereale pentru câini, cu ierburi și fructe valoroase, ideală pentru câinii sensibili și cu Intoleranțe. Winner Plus Holistic Mini: hrană uscată 100% naturală, special adaptată nevoilor nutriționale ale câinilor de talie Mică. Winner Plus Natural Plus: Hrană pentru câini ușor "presată la rece" pentru o dietă absolut naturală, bogată în ingrediente valoroase și foarte ușor de Digerat. Winner Plus Hunter: Hrană de bază ieftină, de cea mai bună calitate pentru o dietă echilibrată, foarte potrivită pentru consumatorii în Vrac.

Winner Plus: Cea mai bună hrană pentru câini pentru sănătate, vitalitate și Bunăstare.

Alimentația naturală

Hrana pentru câini Winner Plus este produsă cu dragoste și pasiune din ingrediente 100% Naturale. Hrana uscată pentru câini este produsă în propria unitate de producție a companiei din Germania, în conformitate cu cele mai recente standarde, pentru a asigura în permanență cea mai bună Calitate. Se acordă o mare importanță sustenabilității în ceea ce privește utilizarea Resurselor.

Hrană holistică fără aditivi

O dietă adecvată speciei este foarte importantă pentru vitalitatea și sănătatea unui Câine. Winner Plus are ani de experiență în domeniul producției de alimente și, din acest motiv, nu adaugă în hrana sa pentru câini praf de ouă, soia, grâu sau OMG-uri. Hrana uscată pentru câini este conservată cu vitamina E extrasă în mod Natural. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru un câine Sănătos. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru o dietă sănătoasă, ușor de digerat și Hipoalergenică.

Winner Plus calitate superioară din Germania

Ingredientele de înaltă calitate, ușor de digerat, de calitate alimentară, sunt prelucrate cu atenție și supuse unor controale de calitate Constante. Hrana pentru câini produsă în conformitate cu standardele de producție FSSC 22000 (Food Safety System Certification) și IFS respectă reglementările standardului ISO și este produsă la cel mai înalt nivel tehnic, în conformitate cu orientările de asigurare a calității GMP+. Prin controale constante, hrana pentru câini Winner Plus garantează întotdeauna o calitate superioară constantă și cea mai bună Digestibilitate.

Nivel de activitate: Foarte activ
Tip de hrană: Hrană completă
Gust: pește, rață
Țară de origine: Germania
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO, Fără gluten
Mărime animale: Câine de talie mare, Câine de talie medie, Câine de talie mică
Vârstă: Adult

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.