Winner Plus Holistic Lamb & Potato 2 kg la prima vedere:


  • Hrană completă pentru câini sensibili, pretențioși și seniori.
  • Ideal pentru câinii cu intoleranță la carne/cereale sau care urmează o dietă.
  • Cel mai bun miel pentru digestibilitate ridicată
  • Alimente fără cereale, fabricate din ingrediente 100% naturale
  • Hrană pentru câini "Made in Germany", fără aditivi

Hrană uscată Winner Plus Holistic Lamb & Potato pentru câini sensibili.

Hrană pentru câini fără gluten și fără cereale, fabricată din ingrediente 100% naturale. Ideal pentru câinii sensibili din punct de vedere nutrițional, pentru animalele mai în vârstă sau supraponderale sau cu intoleranță la carne / cereale.

Winner Plus Holistic miel & cartof este o hrană completă de foarte bună calitate, fabricată din ingrediente naturale. Hrana pentru câini foarte digerabilă satisface cerințele nutriționale ridicate ale câinilor sensibili și pretențioși de toate mărimile și rasele. Datorită unei rețete speciale cu miel fin ca unică sursă de proteine animale și fără cereale, această hrană pentru câini este foarte populară în cazul alergiilor și intoleranțelor la anumite tipuri de carne și la toate cerealele. Hrana uscată are, de asemenea, un conținut scăzut de proteine și grăsimi, ceea ce o face o hrană ideală pentru câinii supraponderali sau mai în vârstă.

Carnea proaspătă de miel împreună cu cartofi ușor de digerat asigură o digestibilitate ridicată și o acceptare optimă. Glucozamina (din pulberea de midii cu buze verzi din Noua Zeelandă) întărește articulațiile, ligamentele și cartilajele. Condroitina face ca cartilajul să fie flexibil și, în același timp, rezistent, prevenind semnele de uzură în țesutul cartilaginos. În același timp, condroitina are un efect antiinflamator și ameliorează durerea. Taurina și L-carnitina facilitează transformarea grăsimilor în energie și permit performanțe ridicate. Acizii grași omega 3 și omega 6 favorizează o blană strălucitoare a câinelui și o piele sănătoasă. Plantele și fructele conținute furnizează vitamine naturale și oferă protecție celulară activă împotriva radicalilor liberi.

Natural ca în natură: hrana pentru câini din linia premium "Holistic" este un produs de top, fabricat din cele mai bune ingrediente, 100% naturale. Materiile prime perfect echilibrate sunt prelucrate cu grijă cu ajutorul celor mai noi tehnologii, în conformitate cu condițiile legislației alimentare, garantând astfel o nutriție zilnică optimă. Hrana "holistică" pentru câini înseamnă hrană pentru câini 100% sănătoasă, cu o varietate de ingrediente active naturale și o toleranță excelentă. Absolut lipsită de aditivi nedoriți, hrana holistică pentru câini conține doar ceea ce este mai bun din natură pentru sănătatea câinelui dumneavoastră. Fabricată fără grâu, cereale, orez, soia, porumb, pudră de ouă, produse lactate, coloranți chimici, arome, arome și gluten.

Prezentare generală:

  • Hrană completă pentru câini sensibili, pretențioși și seniori
  • Ideală pentru câinii cu intoleranță la carne/cereale sau care urmează o dietă
  • Cel mai bun miel ca unică sursă de proteine animale
  • Digestibilitate foarte bună și acceptare ridicată
  • Hrană fără cereale cu materii prime 100% naturale
  • Promovează funcționarea optimă a metabolismului, precum și a stomacului și a tractului intestinal
  • Acizi grași Omega 3 și Omega 6, precum și ulei de semințe de in pentru o blană frumoasă și o piele sănătoasă. 
  • Condroitina ameliorează durerea și face ca sistemul musculo-scheletic să fie flexibil.
  • L-carnitină și taurină pentru o aprovizionare cu energie și mai rapidă
  • Glucozamina întărește articulațiile, cartilajele și ligamentele
  • Conservat cu vitamina E derivată din materii prime naturale
  • Fără procesare de gluten, grâu, cereale, orez, soia, porumb, praf de ouă și produse lactate
  • Fără coloranți, arome și conservanți chimici
  • Cercetare și dezvoltare garantată fără teste pe animale
  • Hrană uscată pentru câini de calitate superioară din Germania

Recomandare de hrănire:

Greutatea câinelui / cantitatea de hrană pe zi:

1 - 5 kg / 25 - 90 g
5 - 10 kg / 90 - 155 g
10 - 20 kg / 155 - 260 g
20 - 40 kg / 260 - 435 g
40 - 65 kg / 435 - 625 g
> 65 kg / 9 g / kg greutate corporală

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: carne de miel 40% (din care 15% carne proaspătă de miel); cartof uscat (18%); amidon de cartof (17%); proteină de mazăre; grăsime animală; fibre de sfeclă uscată (desugrăvite); roșcove uscate; drojdie de bere; ulei de in; Inulină (fructo-oligozaharide de origine naturală); plante medicinale (gălbenele, fenicul, mușețel, mentă, pătrunjel, semințe de schinduf, rădăcină de cicoare, rădăcină de lemn dulce, făină de roșcove); fructe (măceșe, zmeură, afine, afine, fructe de aronia, mere).

Constituenți analitici: proteine 21%; Conținut de grăsimi 11%; Fibre brute 2,50%; Cenușă brută 7,20%; Calciu 1,80%; Fosfor 1,10% Seleniu 0,30 mg / kg; Omega 3 (0,50%); Omega 6 (1,60%).

Aditivi nutriționali per kg: vitamina A 20.000 U.I.; Vitamina D3 1.800 U.I.; Vitamina E 200 U.I.; Vitamina B1 15 mg; Vitamina B2 20 mg; Vitamina B6 20 mg; Vitamina B12 210 mcg; Vitamina C 100 mg; Clorură de colină 1.140 mg; Acid pantotenic 50 mg; Niacină 50 mg; Acid folic 7 mg; Taurină 1. 000 mg; biotină 1.000 mcg; cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat) 5 mg; zinc (sulfat de zinc, monohidrat) 65 mg; fier (sulfat de fier (II), monohidrat) 50 mg; mangan (oxid de mangan (II)) 35 mg; iod (iodat de calciu, anhidru) 1,50 mg; L-carnitină 300 mg

Aditivi tehnologici: antioxidant (vitamina E: extracte care conțin tocoferoli puternici de origine naturală).

Energie metabolică: 3477 kcal/kg

Conținut:

2 kg
12 kg

Producător "Winner Plus"

Winner Plus hrană pentru câini și hrană uscată pentru câini în magazinul online Agrarzone.

Hrana uscată pentru câini Winner Plus susține sănătatea, bunăstarea și vitalitatea animalului dumneavoastră de companie cu o dietă perfect echilibrată, 100% naturală

Hrana pentru câini Winner Plus reprezintă hrana naturală și gustoasă pentru câini din Germania. Cu o pasiune pentru hrănirea câinilor într-un mod natural, sănătos și adecvat speciilor, hrana pentru câini Winner Plus conține numai alimente cu ingrediente naturale de înaltă calitate pentru toate rasele și grupele de vârstă, precum și pentru cerințe nutriționale Speciale. Rețetele echilibrate ale hranei pentru câini Winner Plus sunt adaptate în mod optim la nevoile nutriționale ale cățeilor, câinilor tineri, câinilor adulți și seniorilor și susțin sănătatea și vitalitatea într-un mod Natural. Noi, cei de la Agrarzone, am avut doar cele mai bune experiențe cu Winner Plus, vă putem recomanda următoarea hrană uscată în magazinul nostru Online: Winner Plus Super Premium: Cea mai bună calitate pentru toate rasele și mărimile de câini, disponibilă în mai multe varietăți Gustoase.

Winner Plus Professional Premium: Linie de înaltă calitate pentru câini adulți, dezvoltată împreună cu crescători internaționali de Top. Winner Plus Holistic: Hrană naturală și fără cereale pentru câini, cu ierburi și fructe valoroase, ideală pentru câinii sensibili și cu Intoleranțe. Winner Plus Holistic Mini: hrană uscată 100% naturală, special adaptată nevoilor nutriționale ale câinilor de talie Mică. Winner Plus Natural Plus: Hrană pentru câini ușor "presată la rece" pentru o dietă absolut naturală, bogată în ingrediente valoroase și foarte ușor de Digerat. Winner Plus Hunter: Hrană de bază ieftină, de cea mai bună calitate pentru o dietă echilibrată, foarte potrivită pentru consumatorii în Vrac.

Winner Plus: Cea mai bună hrană pentru câini pentru sănătate, vitalitate și Bunăstare.

Alimentația naturală

Hrana pentru câini Winner Plus este produsă cu dragoste și pasiune din ingrediente 100% Naturale. Hrana uscată pentru câini este produsă în propria unitate de producție a companiei din Germania, în conformitate cu cele mai recente standarde, pentru a asigura în permanență cea mai bună Calitate. Se acordă o mare importanță sustenabilității în ceea ce privește utilizarea Resurselor.

Hrană holistică fără aditivi

O dietă adecvată speciei este foarte importantă pentru vitalitatea și sănătatea unui Câine. Winner Plus are ani de experiență în domeniul producției de alimente și, din acest motiv, nu adaugă în hrana sa pentru câini praf de ouă, soia, grâu sau OMG-uri. Hrana uscată pentru câini este conservată cu vitamina E extrasă în mod Natural. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru un câine Sănătos. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru o dietă sănătoasă, ușor de digerat și Hipoalergenică.

Winner Plus calitate superioară din Germania

Ingredientele de înaltă calitate, ușor de digerat, de calitate alimentară, sunt prelucrate cu atenție și supuse unor controale de calitate Constante. Hrana pentru câini produsă în conformitate cu standardele de producție FSSC 22000 (Food Safety System Certification) și IFS respectă reglementările standardului ISO și este produsă la cel mai înalt nivel tehnic, în conformitate cu orientările de asigurare a calității GMP+. Prin controale constante, hrana pentru câini Winner Plus garantează întotdeauna o calitate superioară constantă și cea mai bună Digestibilitate.

Nivel de activitate: Activ normal, Puțin activ
Tip de hrană: Hrană completă
Gust: miel
Țară de origine: Germania
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO, Fără gluten, Fără grâu, Grăsimi reduse
Mărime animale: Câine de talie mare, Câine de talie medie, Câine de talie mică
Vârstă: Adult, Senior

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.