Winner Plus Holistic rață și cartof 2 kg la prima vedere:


  • Hrană universală pentru câini sensibili și pretențioși
  • Ideală pentru câinii cu intoleranță la carne/cereale și alergii
  • Monoproteine: carnea valoroasă de rață asigură energie
  • Hrană fără cereale, fabricată din ingrediente 100 % naturale
  • Hrană pentru câini "Made in Germany", fără aditivi

Hrană uscată Winner Plus Holistic duck & potato pentru câini sensibili din punct de vedere nutrițional.

Hrană pentru câini 100% naturală cu carne proaspătă de rață pentru câini sensibili și pretențioși de toate rasele. De asemenea, ideal pentru câinii cu alergii sau intoleranțe la anumite tipuri de carne și cereale.

Winner Plus Holistic rașă & cartof este o hrană completă de foarte bună calitate, fabricată din ingrediente 100% naturale. Hrana pentru câini ușor digerabilă, cu rață proaspătă și gustoasă, este potrivită pentru câinii adulți, sensibili, de toate rasele. Această hrană uscată pentru câini fără gluten este, de asemenea, cea mai bună alegere pentru câinii cu alergii și intoleranțe la anumite tipuri de carne și la toate tipurile de cereale, precum și pentru câinii cu intestine sensibile și pentru câinii mofturoși.

Cea mai bună carne de rață ca unică sursă de proteine animale și absența cerealelor fac din această hrană pentru câini o hrană optimă cu cea mai mare toleranță. Cartofii ușor digerabili ca sursă de proteine vegetale asigură o digestibilitate excelentă. Acizii grași omega 3 și omega 6 conținuți în această hrană favorizează o blană strălucitoare și o piele sănătoasă. Glucozamina (din pulberea de midii cu buze verzi din Noua Zeelandă) și condroitina întăresc sistemul musculo-scheletic. Vitamina E naturală protejează celulele și conservă hrana uscată pentru câini într-un mod natural.

Natural ca în natură: hrana pentru câini din linia premium "Holistic" este un produs de top, fabricat din cele mai bune ingrediente, 100% naturale. Materiile prime perfect echilibrate sunt prelucrate cu grijă cu ajutorul celor mai noi tehnologii, în conformitate cu condițiile prevăzute de legislația alimentară, garantând astfel o nutriție zilnică optimă. Hrana "holistică" pentru câini înseamnă hrană pentru câini 100% sănătoasă, cu o varietate de ingrediente active naturale și o toleranță excelentă. Absolut lipsită de aditivi nedoriți, hrana holistică pentru câini conține doar ceea ce este mai bun din natură pentru sănătatea câinelui dumneavoastră. Fabricată fără grâu, cereale, orez, soia, porumb, pudră de ouă, produse lactate, coloranți chimici, arome, arome și gluten.

Prezentare generală:

  • Hrană completă pentru câini sensibili și pretențioși
  • Ideală pentru câini cu intoleranță sau alergie la carne/cereale
  • Monoproteină: cea mai bună carne de rață ca unică sursă de proteine animale
  • Digestibilitate foarte bună și acceptare ridicată
  • Alimente fără cereale, fabricate din materii prime 100% naturale
  • Omega 3 & Omega 6 acizi grași pentru o blană frumoasă și o piele sănătoasă 
  • Glucozamina și condroitina întăresc sistemul musculo-scheletal
  • Conservat cu vitamina E derivată din materii prime naturale
  • Susține sistemul imunitar, flora intestinală și stimulează digestia grăsimilor
  • Fără gluten procesat, grâu, cereale, orez, soia, porumb, praf de ouă și produse lactate
  • Fără coloranți, arome și conservanți chimici
  • Cercetare și dezvoltare garantată fără teste pe animale
  • Hrană uscată pentru câini de calitate superioară din Germania

Recomandare de hrănire:

Greutatea câinelui / cantitatea de hrană pe zi:

1 - 5 kg / 25 - 85 g
5 - 10 kg / 85 - 145 g
10 - 20 kg / 145 - 245 g
20 - 40 kg / 245 - 415 g
40 - 65 kg / 415 - 600 g
> 65 kg / 9 g / kg greutate corporală

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: rață 40% (din care 15% carne proaspătă de rață); cartof uscat (17%); amidon de cartof (16%); grăsime animală; proteină de mazăre; fibre de sfeclă uscată (desugrăvite); roșcove uscate; drojdie de bere; ulei de in; Inulină (fructo-oligozaharide de origine naturală); plante medicinale (gălbenele, fenicul, mușețel, mentă, pătrunjel, semințe de schinduf, rădăcină de cicoare, rădăcină de lemn dulce, făină de roșcove); fructe (măceșe, zmeură, afine, afine, fructe de aronia, mere).

Constituenți analitici: Proteine 24%; Conținut de grăsimi 14%; Fibre brute 2,10%; Cenușă brută 6,90%; Calciu 1,40%; Fosfor 0,90%; Seleniu 0,50 mg / kg; Omega 3 (0,50%); Omega 6 (2,60%).

Aditivi nutriționali per kg: Vitamina A 20.000 U.I.; Vitamina D3 1.800 U.I.; Vitamina E 200 U.I.; Vitamina B1 15 mg; Vitamina B2 20 mg; Vitamina B6 20 mg; Vitamina B12 210 mcg; Vitamina C 100 mg; Clorură de colină 1.700 mg; Acid pantotenic 50 mg; Niacină 50 mg; Acid folic 7 mg; Taurină 1. 000 mg; biotină 1.000 mcg; cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat) 5 mg; zinc (sulfat de zinc, monohidrat) 65 mg; fier (sulfat de fier (II), monohidrat) 50 mg; mangan (oxid de mangan (II)) 35 mg; iod (iodat de calciu, anhidru) 1,50 mg; L-carnitină 300 mg

Aditivi tehnologici: antioxidant (vitamina E: extracte care conțin tocoferoli puternici de origine naturală).

Energie metabolică: 3708 kcal/kg

Conținut:

2 kg
12 kg

Producător "Winner Plus"

Winner Plus hrană pentru câini și hrană uscată pentru câini în magazinul online Agrarzone.

Hrana uscată pentru câini Winner Plus susține sănătatea, bunăstarea și vitalitatea animalului dumneavoastră de companie cu o dietă perfect echilibrată, 100% naturală

Hrana pentru câini Winner Plus reprezintă hrana naturală și gustoasă pentru câini din Germania. Cu o pasiune pentru hrănirea câinilor într-un mod natural, sănătos și adecvat speciilor, hrana pentru câini Winner Plus conține numai alimente cu ingrediente naturale de înaltă calitate pentru toate rasele și grupele de vârstă, precum și pentru cerințe nutriționale Speciale. Rețetele echilibrate ale hranei pentru câini Winner Plus sunt adaptate în mod optim la nevoile nutriționale ale cățeilor, câinilor tineri, câinilor adulți și seniorilor și susțin sănătatea și vitalitatea într-un mod Natural. Noi, cei de la Agrarzone, am avut doar cele mai bune experiențe cu Winner Plus, vă putem recomanda următoarea hrană uscată în magazinul nostru Online: Winner Plus Super Premium: Cea mai bună calitate pentru toate rasele și mărimile de câini, disponibilă în mai multe varietăți Gustoase.

Winner Plus Professional Premium: Linie de înaltă calitate pentru câini adulți, dezvoltată împreună cu crescători internaționali de Top. Winner Plus Holistic: Hrană naturală și fără cereale pentru câini, cu ierburi și fructe valoroase, ideală pentru câinii sensibili și cu Intoleranțe. Winner Plus Holistic Mini: hrană uscată 100% naturală, special adaptată nevoilor nutriționale ale câinilor de talie Mică. Winner Plus Natural Plus: Hrană pentru câini ușor "presată la rece" pentru o dietă absolut naturală, bogată în ingrediente valoroase și foarte ușor de Digerat. Winner Plus Hunter: Hrană de bază ieftină, de cea mai bună calitate pentru o dietă echilibrată, foarte potrivită pentru consumatorii în Vrac.

Winner Plus: Cea mai bună hrană pentru câini pentru sănătate, vitalitate și Bunăstare.

Alimentația naturală

Hrana pentru câini Winner Plus este produsă cu dragoste și pasiune din ingrediente 100% Naturale. Hrana uscată pentru câini este produsă în propria unitate de producție a companiei din Germania, în conformitate cu cele mai recente standarde, pentru a asigura în permanență cea mai bună Calitate. Se acordă o mare importanță sustenabilității în ceea ce privește utilizarea Resurselor.

Hrană holistică fără aditivi

O dietă adecvată speciei este foarte importantă pentru vitalitatea și sănătatea unui Câine. Winner Plus are ani de experiență în domeniul producției de alimente și, din acest motiv, nu adaugă în hrana sa pentru câini praf de ouă, soia, grâu sau OMG-uri. Hrana uscată pentru câini este conservată cu vitamina E extrasă în mod Natural. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru un câine Sănătos. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru o dietă sănătoasă, ușor de digerat și Hipoalergenică.

Winner Plus calitate superioară din Germania

Ingredientele de înaltă calitate, ușor de digerat, de calitate alimentară, sunt prelucrate cu atenție și supuse unor controale de calitate Constante. Hrana pentru câini produsă în conformitate cu standardele de producție FSSC 22000 (Food Safety System Certification) și IFS respectă reglementările standardului ISO și este produsă la cel mai înalt nivel tehnic, în conformitate cu orientările de asigurare a calității GMP+. Prin controale constante, hrana pentru câini Winner Plus garantează întotdeauna o calitate superioară constantă și cea mai bună Digestibilitate.

Nivel de activitate: Activ normal
Tip de hrană: Hrană completă
Gust: rață
Țară de origine: Germania
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO, Fără gluten, Fără grâu
Mărime animale: Câine de talie mare, Câine de talie medie, Câine de talie mică
Vârstă: Adult

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.