Winner Plus Super Premium Cat Menu vită & vânat 12 x 395 g la prima vedere:


  • Hrană completă sănătoasă pentru pisici adulte de toate rasele
  • Ideală pentru pisicile cu alergii și intoleranțe
  • 100% carne de vită proaspătă + joc în calitatea alimentelor
  • Toleranță foarte bună cu acceptare ridicată
  • Hrană umedă pentru pisici "Made in Germany", fără aditivi

Winner Plus Super Premium Cat Menu vită & vânat 12 x 395 g

Acest meniu sănătos și integral este realizat din ingrediente naturale, cum ar fi cea mai bună carne de calitate superioară. Acest lucru garantează o acceptare excelentă de către pisicile de toate rasele.

Winner Plus Super Premium Cat Menu vită & vânat este o hrană completă naturală pentru pisici, cu carne de vită și de vânat de înaltă calitate, obținută din carne proaspătă 100% de calitate superioară. Hrana completă sănătoasă și gustoasă garantează o digestibilitate excelentă și o acceptare ridicată la pisicile de toate rasele. Acest lucru face ca hrana completă să fie foarte potrivită și pentru pisicile cu alergii și intoleranțe. Ingredientele naturale din cea mai bună compoziție sunt procesate cu grijă și nu conțin cereale, gluten sau alți aditivi nedoriți, cum ar fi coloranți, arome și conservanți artificiali, zahăr, făină de oase, OMG sau soia. Grăsimile valoroase Omega 3 și Omega 6 asigură o blană strălucitoare și o piele sănătoasă. Adăugarea de taurină, L-carnitină, precum și vitamine și minerale oferă labei tale de catifea o nutriție sănătoasă și optimă.

Prezentare generală:

  • Conserve de carne de cea mai bună calitate de măcelărie pentru pisici adulte de toate rasele
  • Ideale pentru pisicile cu intoleranțe și alergii
  • 100 % carne de vită + carne de vânat
  • Din cea mai bună carne de origine germană, proaspăt sacrificată
  • Cu vitamine, minerale și oligoelemente valoroase
  • Fără gluten, fără cereale, nu conține proteine vegetale
  • Cea mai bună toleranță și acceptare ridicată
  • Cu grăsimi sănătoase Omega 3 + Omega 6 pentru o piele sănătoasă și o blană frumoasă
  • Fără soia, OMG, ouă și produse lactate, făină de carne și oase turnate
  • Fără arome, coloranți și conservanți chimici
  • Conservate în mod natural prin încălzire ușoară
  • Cercetare și dezvoltare garantată fără teste pe animale
  • Hrană pentru pisici de calitate superioară din Germania

Recomandare de hrănire:

Greutatea pisicii / cantitatea de hrană pe zi:

2 kg / 120 - 150 g
3 kg / 150 - 200 g
4 kg / 200 - 250 g
5 kg / 250 - 300 g
6 kg / 300 - 400 g
8 kg / 400 - 500 g

Informațiile din tabelul de hrănire sunt orientative, care sunt supuse fluctuațiilor naturale în funcție de vârstă și activitate și trebuie adaptate la starea nutrițională a pisicii dumneavoastră. Dacă pisica dvs. își menține greutatea normală, înseamnă că ați ales cantitatea corectă de hrană pentru pisica dvs. Vă rugăm să asigurați întotdeauna suficientă apă potabilă proaspătă și curată.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: 67 % carne de vită și subproduse de origine animală (gât, inimă, ficat) din carne de vită, 5 % carne de vânat (carne de mușchi), 27 % suc de carne conținut natural, 1 % minerale și oligoelemente, carbonat de calciu, vitamine.

Constituenți analitici: Umiditate 80 %, proteină brută 12,3 %; grăsime brută 5,2 %; cenușă brută 2 %; fibre brute 0,5 %.

Aditivi nutriționali per kg: Vitamina D3 200 U.I., vitamina E 30.0 mg, vitamina A, vitamina C, fier, zinc, biotină, L-carnitină, taurină 500 mg, acizi grași omega 3 + 6, conținut de fosfor 0.2 0% / 2.0 g per kg, conținut de calciu 0.24% / 2.4 g per kg.

Conținut:

12 x 395 g

Producător "Winner Plus"

Winner Plus hrană pentru câini și hrană uscată pentru câini în magazinul online Agrarzone.

Hrana uscată pentru câini Winner Plus susține sănătatea, bunăstarea și vitalitatea animalului dumneavoastră de companie cu o dietă perfect echilibrată, 100% naturală

Hrana pentru câini Winner Plus reprezintă hrana naturală și gustoasă pentru câini din Germania. Cu o pasiune pentru hrănirea câinilor într-un mod natural, sănătos și adecvat speciilor, hrana pentru câini Winner Plus conține numai alimente cu ingrediente naturale de înaltă calitate pentru toate rasele și grupele de vârstă, precum și pentru cerințe nutriționale Speciale. Rețetele echilibrate ale hranei pentru câini Winner Plus sunt adaptate în mod optim la nevoile nutriționale ale cățeilor, câinilor tineri, câinilor adulți și seniorilor și susțin sănătatea și vitalitatea într-un mod Natural. Noi, cei de la Agrarzone, am avut doar cele mai bune experiențe cu Winner Plus, vă putem recomanda următoarea hrană uscată în magazinul nostru Online: Winner Plus Super Premium: Cea mai bună calitate pentru toate rasele și mărimile de câini, disponibilă în mai multe varietăți Gustoase.

Winner Plus Professional Premium: Linie de înaltă calitate pentru câini adulți, dezvoltată împreună cu crescători internaționali de Top. Winner Plus Holistic: Hrană naturală și fără cereale pentru câini, cu ierburi și fructe valoroase, ideală pentru câinii sensibili și cu Intoleranțe. Winner Plus Holistic Mini: hrană uscată 100% naturală, special adaptată nevoilor nutriționale ale câinilor de talie Mică. Winner Plus Natural Plus: Hrană pentru câini ușor "presată la rece" pentru o dietă absolut naturală, bogată în ingrediente valoroase și foarte ușor de Digerat. Winner Plus Hunter: Hrană de bază ieftină, de cea mai bună calitate pentru o dietă echilibrată, foarte potrivită pentru consumatorii în Vrac.

Winner Plus: Cea mai bună hrană pentru câini pentru sănătate, vitalitate și Bunăstare.

Alimentația naturală

Hrana pentru câini Winner Plus este produsă cu dragoste și pasiune din ingrediente 100% Naturale. Hrana uscată pentru câini este produsă în propria unitate de producție a companiei din Germania, în conformitate cu cele mai recente standarde, pentru a asigura în permanență cea mai bună Calitate. Se acordă o mare importanță sustenabilității în ceea ce privește utilizarea Resurselor.

Hrană holistică fără aditivi

O dietă adecvată speciei este foarte importantă pentru vitalitatea și sănătatea unui Câine. Winner Plus are ani de experiență în domeniul producției de alimente și, din acest motiv, nu adaugă în hrana sa pentru câini praf de ouă, soia, grâu sau OMG-uri. Hrana uscată pentru câini este conservată cu vitamina E extrasă în mod Natural. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru un câine Sănătos. Acest lucru asigură cea mai bună calitate pentru o dietă sănătoasă, ușor de digerat și Hipoalergenică.

Winner Plus calitate superioară din Germania

Ingredientele de înaltă calitate, ușor de digerat, de calitate alimentară, sunt prelucrate cu atenție și supuse unor controale de calitate Constante. Hrana pentru câini produsă în conformitate cu standardele de producție FSSC 22000 (Food Safety System Certification) și IFS respectă reglementările standardului ISO și este produsă la cel mai înalt nivel tehnic, în conformitate cu orientările de asigurare a calității GMP+. Prin controale constante, hrana pentru câini Winner Plus garantează întotdeauna o calitate superioară constantă și cea mai bună Digestibilitate.

Nivel de activitate: Activ normal
Tip de hrană: Hrană completă
Gust: carne de vită, sălbatic
Țară de origine: Germania
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO, Fără gluten, Fără grâu
Vârstă: Adult

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.